ماهی سالمون با گردو و سس مایونز

ماهی سالمون با گردو و سس مایونز

سس مایونز مخلوط با فلفل دلمه ای قرمز کبابی و چاتنی انبه میتواند به همراهی خوش طعم و لذیذ برای این ماهی سالمون عالی تبدیل شود.

مواد لازم

• 680 گرم فیله سالمون بدون پوست • 4/3 پیمانه گردوی ریز خرد شده• 2/1 پیمانه خرده نان خشک یا آرد سوخاری• نیم تا یک ق.چ. پودر فلفل سیاه• 2/1 ق.چ. نمک• 1 تخم مرغ• 2 ق.س. آب• 3/1 پیمانه آرد• 2/1 پیمانه فلفل دلمه ای قرمز کبابی • 4/1 پیمانه مایونز یا سس سالاد• 1 ق.س. چاتنی انبه ریز خرد شده• 1 ق.س. آب لیمو• 4/1 ق.چ. پودر سیر• 8/1 ق.چ. پودر فلفل قرمز• 2 ق.س. روغن مایعروش تهیه1. ماهی را با آب سرد بشویید و خشک کنید. ابتدا ماهی را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و هر برش را از طول به طور افقی به دو نیم کنید. 2. گرد، خرده نان، فلفل سیاه و نمک را در یک ظرف کم عمق مخلوط کنید. تخم مرغ و آب را در ظرف دیگری مخلوط کرده، بهم بزنید و آرد را در سومین ظرف بریزید. ماهیها را ابتدا با آرد بپوشانید، سپس در تخم مرغ زده و در نهایت در مخلوط گردو و آرد سوخاری بزنید. این قطعات را در ظرف بزرگی قرار داده، روی آنرا بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. در این مدت سس را آماده کنید. 3. فلفلهای کباب شده را به قطعات نسبتا درشت خرد کنید. مایونز، فلفل، چاتنی انبه، آب لیمو، پودر سیر و پودر فلفل قرمز را در ظرف مناسبی مخلوط کرده، کنار بگذارید. 4. روغن را در یک ماهیتابه نچسب مناسب داغ کنید، ماهیها را اضافه کرده و بر روی حرارت متوسط به مدت 3 دقیقه بپزید. ماهی ها را پشت و رو کرده، 3 تا 4 دقیقه دیگر بپزید و صورت لزوم حرارت را کم کنید. 5. ماهیها را با سس مایونز سرو کنید.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +213شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +198شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +191ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +164وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +164نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +147پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +143مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +132وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید