دیدارهای پرسپولیس به حالت تعلیق درمی‌آید

دیدارهای پرسپولیس به حالت تعلیق درمی‌آید

حسین ‌ضیاءآذری در گفت و گو با فارس، در باره اینکه مسئولان پرسپولیس عنوان داشته‌اند بابت بازی مقابل پگاه به مسئولان ورزشگاه آزادی 10 میلیون تومان پرداخت کرده‌اند، اظهار داشت: اگر چنین ادعایی کرده‌اند، باید آن را ثابت کنند. هر کس که مدعی می‌شود، باید دلیلی برای مدعایش داشته باشد. پرسپولیس از سال گذشته هم بدهکار است. مدیر مجموعه ورزشی آزادی با بیان اینکه 380 میلیون تومان از 7 تیم تهرانی که در لیگ برتر بازی‌های خود را در ورزشگاه آزادی برگزار کرده‌اند طلبکار هستند، اضافه کرد: بدون احتساب بازی‌های جام حذفی، باتوجه به دیدارهای انجام شده تیم‌های پرسپولیس و استقلال، هر کدام 15 بازی، ‌راه‌آهن، پاس، صباباتری، ‌پیکان و سایپا هر کدام دو بازی در مجموع 380 میلیون تومان بابت اجاره ورزشگاه آزادی طلب داریم که سازمان لیگ تا کنون فقط 50 میلیون تومان آن را پرداخت کرده است.

وی افزود: تا سال گذشته پول اجاره ورزشگاه آزادی را از طریق سازمان لیگ می‌گرفتیم؛ اما برای فصل جدید با خود باشگاه‌ها قرارداد می‌بندیم. اگر با ما قرارداد نبندند، اجازه برگزاری بازی نمی‌دهیم.
ضیا آزادی در باره اختلاف با پرسپولیس در بیمه شدن هواداران این تیم، اظهار داشت: چرا باید هواداران این تیم را بیمه کنیم؟ بابت هزینه بلیت که منفعتی نمی‌بریم. البته هیچ شرکت بیمه‌ای حاضر نیست این حجم آدم را بیمه کند. اگر با یک کارشناس بیمه صحبت کنید، متوجه خواهید شد که برای بیمه شدن هم عرف خاصی حاکم است و باید حدود مشخص شود. با منطق حرف می‌زنم. وی تصریح کرد: هیچ کارگزار بیمه‌ای را بابت این موضوع نتوانستیم قانع کنیم. به باشگاه پرسپولیس گفته‌ایم این بازی‌ها مال خودتان است و باید ریسک آن را هم بپذیرید. نمی‌توانم خلاف واقع حرف بزنم. مدیر مجموعه آزادی در مورد اینکه اگر با باشگاه پرسپولیس به توافق نرسند چه عکس‌العملی نشان می‌دهد، گفت: ما که روز بازی در ورزشگاه آزادی را نمی‌بندیم؛ اما قبل از آن، حتما با پرسپولیس مذاکره می‌کنیم. آنها یا باید طبق قوانین قرارداد را امضا کنند و اگر از این راه نشد، از طریق سیستم فوتبال، بازی‌های این تیم تعلیق می‌شود تا هواداران هم به ورزشگاه نیایند. وی خاطر نشان کرد: اصلا دوست نداشتم این مباحث رسانه‌ای شود. معتقدم این مسایل باید در داخل خانواده ورزش حل شود؛ اما مسئولان پرسپولیس باعث شدند، این قضیه به رسانه‌ها کشیده شود.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • پزشکیان: همه ما کشور را به اینجا رساندیم؛ دولت آمریکا حمله به بیمارستان ایلام را جنایت علیه بشریت خواند
  • سخنگوی دولت ایران می‌گوید قیمت‌ کالاهای اساسی از هفته آینده بین «۲۰ تا ۳۰ درصد» افزایش می‌یابد
  • شاهزاده رضا پهلوی: نیازی به مداخله نظامی نیست، تغییر در ایران به‌دست خود مردم رقم می‌خورد
  • شواهدی از قصد «مداخله هدفمند» آمریکا برای کمک به جنبش اعتراضی در ایران
  • فریاد «مرگ بر دیکتاتور» یک معترض پس از بازداشت در نارمک تهران
  • نشریه بریتانیایی: آمریکا برای حمله به ایران پس از سرکوب‌ معترضان جنگنده اعزام کرده است
  • رسانه اسرائیلی: نتانیاهو از طریق پوتین به تهران پیام داد «اسرائیل قصد حمله به ایران را ندارد»
  • پزشکیان و وزارت بهداشت از «بررسی» حمله مأموران به بیمارستان ایلام خبر دادند
  • مدودف: سرنوشت مادورو برای صدراعظم آلمان هم قابل تصور است
  • تصاویر از مدال گرفتن فردین از دست شاه تا عکس یادگاری مرتضی عقیلی و پوری بنایی در کناردریا
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا