اخبار تایید نشده از فرار مسعود رجوی به اردن

اخبار تایید نشده از فرار مسعود رجوی به اردن

علی اشراقی، در مطلبی تحت عنوان انجمن نجات نوشت:

اوضاع مجاهدین در عراق به شدت مشدد است وتعدادی از افراد بالای سازمان که امکان دستگیریشان بدلیل شرکت در سرکوب مردم عراق از طرف دولت می‌رود، به اردن رفته ودرکنار مسعود رجوی پنهان شده‌اند. به گفته این نزدیکان شورا، مسعود رجوی در اردن به سر می‌برد و چندی پیش هم چنی، معاون رئیس جمهوری آمریکا نیز بیان کرد که مسعود رجوی در یک کشور خاورمیانه به سر می‌برد.

وی افزوده: برابر اخبار رسیده حال خانم مرضیه بسیار ناخوشایند است و به همین دلیل نیز حضور علنی ندارد . به طوری که از همان منبع شورایی خبر رسید خانم مرضیه به تازگی، به شدت از مجاهدین کناره می‌گیرد و مانند الهه ناراضی می‌باشد. ولی مجاهدین به دلیل سرمایه‌گذاری که روی مرضیه کرده‌اند و جدایی او ضربه سنگینی به آنها خواهد بود، سعی می‌کنند به هر شکل هست او را از این کار منع کنند و به همین روی نیز بیست‌وچهار ساعت تحت نظارت یک مسئول بالای سازمان قرار دارد که کسی به او نزدیک نشود و یا امکان بیاناتی را برای دیگران نداشته باشد. به گفته این نفر نزدیک به شورا حتی اعضای درجه یک شورای مقاومت مانند هزارخانی امکان ملاقات با مرضیه را ندارد.

خبر دیگری نیز نقل قول شده است که به شدت بین مهدی سامع و قدرخواه بر سر سایت دیدگاه شکر آب شده است و مهدی سامع با تندی اعمال او را فالانژی خوانده است و از طرف دیگر مهدی سامع از طرف دیگر نزدیکان خود تحت فشار است که بیشتر از این آبروی نام سازمان چریک‌ها را نبرده و خود را باسازمان مجاهدین تعیین تکلیف کند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +228اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید