دختر ۱۲ ساله خواستار اعدام مادرش شد

دختر ۱۲ ساله خواستار اعدام مادرش شد

 

دختر ۱۲ ساله که شاهد قتل پدرش بود، با حضور در دادگاه، خواستار قصاص مادرش شد.به گزارش خبرنگار ما، از روز ۲۶ اسفند سال ۸۲ همزمان با قتل مرد جوانى به نام «کریم» در محله جوادیه تهران، همسر وى به اتهام قتل، تحت تعقیب قرار گرفت. زن جوان که لیلا نام دارد، ابتدا مدعى شد شوهرش خودکشى کرده است، اما از آنجا که شواهد موجود در صحنه از وقوع قتل خانوادگى حکایت داشت، سرانجام همسر مقتول با اعتراف به قتل، جزئیات جنایت را فاش کرد.

* در دادگاه
ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه صبح دیروز «لیلا» در برابر قاضى حسینى کوه کمره اى و ۴ قاضى مستشار - شهرابى فراهانى، باقرى، تردست و سالارى - قرار گرفت.در ابتداى جلسه «آرش سیفى» نماینده دادستان به نظریه پزشکى قانونى که علت مرگ را فشار بر عناصر حیاتى گردن تشخیص داده بود، اشاره کرد. بعد هم خواستار مجازات متهم شد. سپس دختر ۱۲ ساله قربانى درحالى که بشدت مى گریست، با یادآورى جزئیات اختلاف هاى شدید پدر و مادرش گفت: مادرم با پسر جوانى رابطه داشت. من هم ۲ بار آنها را دیده بودم. روز حادثه پدرم وقتى از خواب بیدار شد مرا به دنبال مادرم فرستاد. اما مادرم با پسر جوان قرار داشت. بعد هم پودر سفیدرنگى از او گرفت. سپس محتواى بسته را داخل چایى پدرم ریخت و وقتى او بیهوش شد، با زنجیر موتوسیکلت پدرم او را حلق آویز کرد و دهانش را هم با چسب بست. من شاهد تمام صحنه ها بودم و مادرم با سر و صدا وانمود کرد در غیاب او پدرم خودکشى کرده است.دختر نوجوان در ادامه خواستار قصاص نفس - اعدام - مادرش شد.در ادامه جلسه، متهم در جایگاه دفاع از خود قرار گرفت و گفت: من هیچ دخالتى در قتل شوهرم کریم نداشتم. اختلاف مان هم در حدى نبود که بخواهم او را بکشم. باور کنید او خودکشى کرده است.بدین ترتیب با دریافت آخرین دفاعیات متهم، ۵ قاضى شعبه ۷۴ دادگاه کیفرى براى دومین بار وارد شور شدند تا مجازات وى را تعیین کنند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +201شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +150شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم