منع ورود تماشاگران مرد به قایقرانی بانوان

منع ورود تماشاگران مرد به قایقرانی بانوان

در پی درگیری ملی‌پوشان گیلانی و طرفداران هیئت تهران، از حضور تماشاگران مرد در رقابت‌های قایقرانی بانوان جلوگیری می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، در پایان رقابت‌های قهرمانی دراگون بت بانوان، ساعت 16 و 30 دقیقه بعدازظهر در جایگاه تماشاگران و در قسمت آقایان، میان برخی طرفداران تیم هیئت تهران و شماری از ملی‌پوشان گیلانی درگیری ایجاد شد که ابتدا به شکل لفظی و سپس به زد و خورد منجر شد.
پس از مداخله حراست مجموعه ورزشی آزادی، طرفین محل درگیری را ترک کردند.در پی بروز این حادثه و در آستانه برگزاری رقابت‌های مرحله نهایی آب‌های آرام، دستور توقف مسابقات داده شد که با اعتراض تیم‌ها و مسئولان برگزار کننده مواجه شد. پس از رایزنی مسئولان فدراسیون، قرار شد تا رقابت‌ها دنبال شود.امینی، نایب رئیس فدراسیون قایقرانی و اسکی روی آب در گفت و گو با فارس عنوان کرد: در پی بروز این مسئله، طرفین درگیری مورد بازخواست قرار گرفته و در پایان، با انجام عذرخواهی، محل را ترک کردند.وی در خصوص پیشگیری از بروز اینگونه موارد در آینده، خاطر نشان ساخت: تصمیم بر این شد که از این پس در جریان مسابقات بانوان، از حضور تماشاگران مرد جلوگیری شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +229اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید