اعلام جدید‌ترین معافیت‌های خدمت سربازی

اعلام جدید‌ترین معافیت‌های خدمت سربازی

ستاد کل مشمولان نیروهای مسلح جدیدترین معافیت‌های خدمت سربازی را برای مشمولان خدمت وظیفه عمومی اعلام کرد.

سردار کمالی، مدیر مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح با اتمام مهلت اجرای مقررات اعطای امتیازات ویژه به ایثارگران و امدادجویان این ستاد، از موافقت رهبر معظم انقلاب و فرماندهی معظم کل قوا با تمدید مهلت اجرای این مقررات همزمان با

فرا رسیدن ولادت علی بن ابیطالب (ع) خبر داد و گفت: معظم‌له با اجرای مقررات فوق از تاریخ بیست و پنجم تیرماه امسال به مدت یکسال شمسی موافقت فرمودند. وی افزود: بر اساس این موافقت فرزند دوم شهدا از انجام خدمت دوره ضرورت معاف هستند. همچنین یکی از فرزندان مفقودالاثرها و آزادگان که به‌واسطه استفاده پسر آنها (مفقودالاثر و آزاده) از معافیت خانواده شهدا سرباز شناخته شده است، از خدمت معاف هستند. وی اضافه کرد: یکی از فرزندان مفقودالاثرها و آزادگان که قبلا برادرش (فرزند دیگر مفقودالاثر و آزاده) از معافیت خانواده شهدا استفاده کرده ولی به دلیل فوت یا مهاجرت تا پایان سال 1379 نزد خانواده‌اش نباشد، از خدمت معاف است. سردار کمالی پیرامون معافیت خدمت سربازی جانبازان، رزمندگان، آزادگان و فرزندان آنها نیز اعلام کرد: کلیه جانبازان بالای 15 درصد و یکی از فرزندان جانبازان 30 درصد و بالاتر و دو فرزند جانبازان 60 درصد و بالاتر از خدمت معاف هستند. وی گفت: یکی از فرزندان رزمندگان دارای بیش از 40 ماه سابقه خدمت در جبهه و 2 فرزند رزمندگان دارای 80 ماه سابقه خدمت جبهه از خدمت معاف هستند. وی تاکید کرد: مقامات عالی نیروهای مسلح شاغل در محل‌های سرتیپی به بالا تا زمانی که در این مشاغل خدمت می‌کنند مشمول این امتیاز نیستند.
به گفته مدیر ستاد کل مشمولان نیروهای مسلح یکی از فرزندان افرادی که جمع درصد جانبازی و سابقه جبهه آنها به 40 امتیاز و دو فرزند افرادی که جمع درصد جانبازی و سابقه جبهه آنها به 80 برسد از خدمت معاف هستند. وی افزود: یکی از فرزندان آزادگانی که بیش از 3 سال در اسارت بوده ولی فرزندشان بعد از آزادی به سن سربازی رسیده است، از خدمت معاف هستند. سردار کمالی خدمت خلبانان و دیگر عوامل پروازی که در عملیات بمباران، ‌شناسایی، حمل مهمات و... به مدت 40 ماه شرکت داشته‌اند را نیز معادل جبهه قابل محاسبه دانست و پیرامون خدمت سربازی فرزندان خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران اظهار کرد: آن دسته از خانواده‌های معظم شهدا، مفقودالاثرها، جانبازان و ‌آزادگان که یکی از فرزندان آنها از خدمت معاف شده، اما ضرورت استفاده از معافیت صادره مذکور به دلیل فوت و یا استخدام در نیروهای مسلح و... منتفی شده، می‌توانند با ابطال کارت معافیت صادر شده، کارت معافیت جدید را برای نفر دوم خانواده اختصاص دهند. وی مصوبه سال 1366 شورای عالی دفاع سابق درباره کارکنان پدافند هوایی کشور به شرح درج شده در مصوبه را نیز معادل خدمت در جبهه مطرح کرد. سردار کمالی پیرامون اعطای امتیازات ویژه به امدادجویان کشور اظهار کرد: یگانه سرپرست خواهر مجردی که به سن 24 سالگی رسیده از خدمت معاف است. همچنین آن دسته از خانواده‌های شاهد که دارای فرزند معلول جسمی و ذهنی باشند یکی از فرزندان آنها از خدمت معاف می‌شود. وی ادامه داد: کلیه خانواده‌هایی که دارای فرزند معلول جسمی و ذهنی بوده و دارای یک فرزند سالم بالای 18 سال باشند، آن فرزند سالم مشمول از خدمت معاف می‌شود. همچنین کلیه مادران فاقد شوهر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) که حداکثر دارای 2 فرزند ذکور بالای 18 سال باشند، یکی از فرزندان آنها از خدمت معاف می‌شود. وی پیرامون خدمت سربازان متاهل در محل‌های سکونت تصریح کرد: به نیروهای مسلح ابلاغ شد که سربازان متاهل غیرغایب در استان‌های محل سکونت خود به‌کارگیری شوند. وی اعلام کرد: در اجرای فرمان مقام معظم فرماندهی کل قوا، کلیه مشمولان عنوان شده در این مقررات، پس از طی دوره آموزشی نظامی در نزدیک‌ترین مرکز آموزش محل سکونتشان، کارت معافیت از انجام خدمت دوره ضرورت دریافت خواهند کرد و افراد واجد شرایط می‌توانند با مراجعه به باجه‌های پست و اخذ دفترچه‌های راهنمایی وظیفه عمومی و تکمیل فرم‌ها و مدارک مورد اشاره در دفترچه جهت برخورداری از معافیت‌های فوق اقدام کنند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازدید دختر و داماد پزشکیان از فروشگاه «تاربیا» در قزاقستان در طی سفر رسمی مسعود پزشکیان به این کشور
  • رحیم پور ازغدی: در پیاده روی اربعین من پسر ماندلا و پسر چگوارا را دیدم که برای زیارت حسین آمده بودند
  • حسین مرعشی در مورد به خیابان آمدن «مردم گرسنه» در پی بحران مواد غذایی هشدار داد
  • «قهرمان حقیقی» حمله سیدنی؛ «احمد الاحمد» مهاجم را با دست خالی متوقف کرد
  • از دنیای ورزش تا بازیگری؛ کریستیانو رونالدو ممکن است در «سریع و خشن ۱۱» در کنار وین دیزل ظاهر شود
  • بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • ترس حکومت از تبریز؛ بازی تراکتور و پرسپولیس در ورزشگاه ۳هزار نفری
  • ابراز نگرانی بقایی از احتمال عدم صدور ویزا برای اعضای تیم فوتبال ایران در جام جهانی آمریکا
  • خشم اسرائیل از استرالیا؛ «هشدارهای موساد درباره ایران نادیده گرفته شد»
  • رد پای تهران در «حمله خونین سیدنی»؛ مقام اسرائیلی: منشأ حمله مرگبار به یهودیان، ایران است
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +200شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +149شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +137حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +124اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم