میهمانی خانوادگی، با آزار و اذیت دختر به پایان رسید
میهمانی خانوادگی، با آزار و اذیت دختر به پایان رسید
مردی که دختر خاله همسرش را مورد آزار و اذیت قرار داده و طلاهای او را به سرقت برده بود، به اتفاق همسرش در شهرستان مرند دستگیر شد.
دختر 20 ساله ای به نام «مریم - ب» که از اهالی شهرستان کرمانشاه است، چند روز قبل با مراجعه به اداره اماکن شهرستان مرند، با شکایت از دختر خاله اش و شوهر او به مأموران گفت: برای دیدن اقوام به این شهر آمده بودم و میهمان دخترخاله ام «رؤیا» و همسرش «محمد» که هر دو ساکن مرند هستند بودم تا اینکه آن واقعه تلخ و شوم اتفاق افتاد.
رؤیا و شوهرش مرا به بهانه گردش به یکی از باغهای اطراف شهر دعوت کردند و من نیز بی خبر از نقشه آن دو، همراهشان رفتم، پس از رسیدن به این باغ که در کنار جاده قرار داشت، رؤیا و شوهرش طلاها و صد هزار تومان پول نقدم را با توسل به زور و تهدید از من گرفتند و پس از آن شوهر دختر خاله ام، مرا مورد آزار و اذیت قرار داد و با گوشی تلفن همراه خود اقدام به فیلمبرداری از من کرد.
با شکایت این دختر جوان، مأموران پلیس اقدامهای خود را در این زمینه شروع و در مدت زمان اندکی موفق شدند متهمان را دستگیر کنند.در بازرسی از دو متهمان، طلاهای مسروقه کشف شد و هر دو متهم برای رسیدگی به اتهامشان به مراجع قضایی معرفی شدند.
