سیف الله اسامه بن لادن در برابر شوالیه سلمان رشدی

سیف الله اسامه بن لادن در برابر شوالیه سلمان رشدی

در ادامه حرکتهای اعتراضی به اقدام ملکه بریتانیا در اعطای لقب شوالیه به سلمان رشدی، نویسنده کتاب آیات شیطانی، یکی از تشکلهای مذهبی پاکستانی به اسامه بن لادن، رهبر شبکه القاعده لقب "سیف الله" یعنی شمشیر خدا داد.
تظاهرکنندگان در پاکستان آدمکهای سلمان رشدی و ملکه بریتانیا را به آتش کشیدند

علامه طاهر اشرفی رهبر جمعیت العلمای پاکستان اعلام کرده که این لقب به دلیل آنچه وی، "خدمت بن لادن به مسلمانان در جهاد علیه کفار" خوانده به وی اعطا می شود".

علامه اشرفی گفته: "اگر بریتانیا می تواند به رشدی عنوان شوالیه بدهد، ما هم حق داریم همین کار را درباره رهبران و قهرمانانمان بکنیم".

وی افزوده که از آنجا که اکنون امکان تماس با اسامه بن لادن وجود ندارد، مراسم اعطای لقب سیف الله به وی در زمان مناسب خود انجام خواهد گرفت.

جمعیت العلمای پاکستان در حالی در اعتراض به اعطای لقب شوالیه به سلمان رشدی، به اسامه بن لادن لقب سیف الله می دهد که از زمانی که اعطای عنوان شوالیه به سلمان رشدی صورت گرفت، تشکلهای مذهبی پاکستان مردم این کشور را به تظاهرات علیه این اقدام فراخواندند.

در این تظاهرات آدمکهای سلمان رشدی و ملکه بریتانیا به آتش کشیده شد.

دولت پاکستان نیز رسماً به اقدام ملکه بریتانیا در اعطای لقب شوالیه به سلمان رشدی اعتراض کرده است.

سلمان رشدی که هندی اما تبعه بریتانیاست، هیجده سال پیش با انتشار کتاب آیات شیطانی خشم مسلمانان را که محتوای این کتاب را اهانت به پیامبر اسلام می دانستند برانگیخت.

در آن زمان نیز حرکتهای اعتراضی به این کتاب از پاکستان آغاز شد و سپس آیت الله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی در ایران با صدور فتوای قتل سلمان رشدی جنجال فراوانی در جهان ایجاد کرد.

اقدام ملکه بریتانیا در اعطای لقب شوالیه به سلمان رشدی، علاوه بر دولت پاکستان، اعتراض رسمی دولتهای ایران، عراق، افغانستان و مصر را نیز دربرداشته است.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +128حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +110حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +104سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +103کارشناس صدا و سیما: وقتی به دختران می‌گوییم حجاب خود را رعایت کنید می‌گویند بروید جلوی گرانی‌ را بگیرید
  • +95رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • +78نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +73یوتیوبر آمریکایی در انگلستان: ۱۴مسجد فقط در یک محله در لندن؟ بریتانیا دیگر قابل شناسایی نیست
  • +70پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +69لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +67کشف ۳ تن گوشت الاغ و قاطر با برچسب «گوساله منجمد برزیلی» در تهران