داماد، خانواده عروس را سیاه پوش کرد

داماد، خانواده عروس را سیاه پوش کرد

 پسر جوان که در ازدواج با دختر مورد علاقه اش ناکام مانده بود و برادر ۱۶ ساله او را به قتل رسانده بود با تلاش کارآگاهان جنایى دستگیر شد.

۱۰ اردیبهشت امسال مأموران پلیس رباط کریم در جریان قتل پسر نوجوانى در منطقه صالح آباد قرار گرفتند. گروهى از مأموران پس از حضور در محل جنایت در نخستین بررسى ها دریافتند مقتول نوجوان ۱۶ ساله اى به نام داوود است که بر اثر اصابت ضربه کارد به سینه اش به قتل رسیده است.

آنها همچنین پى بردند زمان حادثه پدر و مادر داوود در مراسم ختم مادربزرگ او در مجلس ختم بودند. مقتول هم همراه ۳ خواهرش در خانه بود. خواهران داوود که شاهد جنایت بودند در بازجویى ها گفتند: ضارب جوان ۲۴ ساله اى به نام محمد است. او ۳ سال قبل به خاطر علاقه به دختر بزرگ خانواده او را به عقد خود درآورده بود، اما پس از ۴ ماه بر سر یکسرى مسائل با یکدیگر اختلاف پیدا کرده و از هم جدا شدند.خانواده دختر جوان سپس براى رهایى از مزاحمت هاى داماد سابق، محل سکونت خود را از ورامین به رباط کریم انتقال دادند.تا این که داماد پس از ۲ سال محل زندگى خانواده همسرش را در رباط کریم شناسایى کرد و از آنها خواست اجازه دهند با همسر سابقش دوباره ازدواج کند. اما با مخالفت خانواده همسر سابقش مواجه شد.شب حادثه محمد از بالاى در وارد حیاط شد و ابتدا سیم تلفن را با چاقو قطع کرد. او سپس قصد ورود به ساختمان را داشت که با مقاومت داوود روبه رو شد و در جریان درگیرى او را با ضربه کارد مجروح کرد.محمد در ادامه با خواهران مقتول به مشاجره لفظى پرداخت. همان موقع نیز پسر نوجوان بر اثر شدت خونریزى جان سپرد.بدین ترتیب پس از این اظهارات با شناسایى هویت عامل جنایت، تحقیقات براى دستگیرى متهم فرارى آغاز شد تا این که سرانجام غروب ۵ خرداد متهم دستگیر و به قتل داوود اعتراف کرد. او پس از بازسازى صحنه جنایت با دستور بازپرس پرونده تا زمان محاکمه روانه زندان شد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +215اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید