کارنت تی وی؛ تلویزیونی برای نسل اینترنت

کارنت تی وی؛ تلویزیونی برای نسل اینترنت

با گسترش امکانات عکس برداری و تصویربرداری دیجیتال و گسترش پدیده ای به نام "شهروندان خبرنگار"، بسیاری از رسانه های مطرح در چند سال گذشته به بهره گیری از تصاویر ارسال شده به وسیله مخاطبان علاقمند شده اند.
ال گور کارنت تی وی را با هدف 'دموکراتیزه' کردن رسانه راه اندازی کرده است

شبکه تلویزیونی "کارنت تی وی" که در سال ۲۰۰۵ به وسیله ال گور معاون رئیس جمهور سابق آمریکا راه اندازی شد، در این زمینه پیشرو بوده و سی درصد از پخش روزانه خود را به برنامه های ارسالی بییندگان اختصاص داده است.

به گفته آقای گور، کارنت تی وی تلویزیونی است که "پاسخگوی نیاز نسل اینترنت" است و با کمک به حضور مردم در این رسانه به گسترش مردم سالاری در آن کمک می کند.

کارنت تی وی در ۴۰ میلیون خانه آمریکایی دریافت می شود و مجموعه ای از برنامه های کوتاه سه تا هفت دقیقه ای به نام 'پاد' را پخش می کند.

این شبکه همچنین با همکاری سایت گوگل سر هر ساعت بر اساس موضوع های مورد علاقه جستجوگران در اینترنت یک بخش خبری سه دقیقه ای را پخش می کند.

به گفته مارک گلدمن مدیر اجرایی کارنت تی وی، مخاطبان این شبکه، هر روز با ارسال برنامه های مختلف درباره موضوع های مختلف خبری، مسائل روز، مد روز، موسیقی و موضوع های اجتماعی به تنوع برنامه های کارنت تی وی کمک می کنند.

آقای گلدمن می گوید: "در جذب برنامه های تولید شده به وسیله مخاطبان موفقیت چشمگیری داشته ایم. وقتی این تلویزیون را راه اندازی کردیم، توقع داشتیم تنها ۵ تا ۱۰ درصد از برنامه هایمان به وسیله بینندگان تامین شود ولی این رقم در ابتدا ۲۰ درصد و الان بیشتر از ۳۰ درصد است."

کوین ایپس یکی از مخاطبان کارنت تی وی است که به تهیه برنامه برای این شبکه مشغول است.

 کارنت تی وی به حضور خود در کشورهای مختلف به عنوان یک گفتگوی جهانی نگاه می کند
 
مارک گلدمن

آقای ایپس که از ساکنان سانفرانسیسکو است، ساختار آزاد این شبکه را علت همکاری با آن عنوان می کند:

"کارنت تی وی به من اجازه داده تا کارهایم را برای مخاطبان آمریکایی به نمایش بگذارم. این در حالی است که کارنت تی وی هیچ دخل و تصرفی در محتوای برنامه های تولیدی مخاطبان انجام نمی دهد ولی این امکان را به ما داده تا صدایمان را به گوش دیگران برسانیم. این تلویزیون راه جدیدی را پیش روی شهروندان مسؤولی که نگران اوضاع اجتماعی هستند گذاشته و به دموکراتیزه شدن رسانه کمک کرده است."

'استقبال جهانی'

استقبال بالای مخاطبان از تهیه برنامه برای کارنت تی وی باعث شده تا مسؤولان این شبکه به فکر گسترش حضور خود در بازار جهانی بیفتند.

به گفته مارک گلدمن میزان بالای برنامه های ارسال شده به وسیله شهروندان بریتانیایی باعث شد تا کارنت تی وی از سال ۲۰۰۷ فعالیت خود را در بریتانیا و ایرلند آغاز کند:

"در حال حاضر ۴۰ درصد برنامه های ارسالی بینندگان از خارج از آمریکا و بریتانیا به دستمان می رسد. با آغاز فعالیت های کارنت در بریتانیا متوجه شدیم در این کشور و در ایرلند به خوبی شناخته شده هستیم و تولیدات مخاطبان در اینجا گاهی از تولیدات بینندگان آمریکایی بهتر است. برای همین قصد داریم سراغ کشورهای دیگر هم برویم و فعالیتمان را گسترش دهیم."

آقای گلدمن می گوید کارنت تی وی به حضور خود در کشورهای مختلف به عنوان یک گفتگوی جهانی نگاه می کند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • گریه و زاری آیت‌الله جوادی آملی در پیام به مردم: بزرگوارید، ما در برابر شما خضوع و احساس کوچکی می‌کنیم
  • حمله پهپادی به یک میدان نفتی در دهوک عراق؛ آتش‌سوزی انبار روغن در اربیل ، حمله به قطر با موشک کروز
  • وال‌استریت ژورنال: امارات آماده است به جنگ با ایران بپیوندد/ بریتانیا: این جنگ، جنگ ما نیست
  • ترامپ: رئیس‌جمهور رژیم جدید ایران درخواست آتش‌بس داده؛ یا بازگشایی تنگه هرمز یا بازگشت به عصر حجر
  • بحران در صدر جمهوری اسلامی؛ فرماندهان حذف می‌شوند، جانشین‌ها معرفی نمی‌شوند
  • ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • آرژانتین سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • جنگ قدرت در ایران : چه کسی سرنوشت جمهوری اسلامی را در دستانش خواهد گرفت؟
  • پیشنهاد مجید مجیدی کارگردان سینما: تحویل رضا پهلوی از شروط پایان جنگ باشد
  • تصاویری از تخریب حسینیه اعظم زنجان در پی حملات هوایی
  • +258سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +229شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +194شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +164روحانی حکومتی: پس از افشای محل یک تونل موشکی، ۴۲ عضو سپاه خفه و کشته شدند
  • +150پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +125ترامپ: باید «سرطان» جمهوری اسلامی را کامل از بین برد؛ باید جلوی اتمی شدن رژیم «دیوانه» را می‌گرفتیم
  • +125سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده