عابدزاده : حق انصاری فرد این نبود , به او ظلم شد

عابدزاده : حق انصاری فرد این نبود , به او ظلم شد

دروازه بان پیشیین تیم ملی و باشگاه پرسپولیس با ابراز تاسف از کناره گیری محمدحسن انصاریفرد گفت: قطعا این تغییرات به ضرر پرسپولیس خواهد بود چرا که تجربه نشان داده است مدیران غیرورزشی در فوتبال به موفقیتی نخواهند رسید.

احمدرضا عابدزاده درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: وقتی خبراستعفای انصاریفرد را شنیدم متاسفم شدم چرا که فوتبال ایران یک مدیر ورزشی را از دست داد.

وی ادامه داد: حق انصاریفرد به عنوان یک مدیر ورزشی و بازیکن پیشکسوت باشگاه پرسپولیس این نبود که با وی چنین برخوردی شود اما متاسفانه این اتفاق افتاد تا به تیم پرسپولیس ظلم شود.

عابدزاده تاکید کرد: همه می دانند دلایل برکناری انصاریفرد خارج از مسائل فوتبال است و امیدوارم مدیران غیرورزشی قبل از اینکه کارشان را آغاز کنند بدانند به کجا آمده اند و پرسپولیس چه جایگاهی درفوتبال ایران دارد.

دروازه بان پیشین باشگاه پرسپولیس ادامه داد: در شرایطی که پرسپولیس پس از حضور انصاریفرد به آرامش رسیده بود متاسفانه مجددا تغییراتی ناخواسته در این باشگاه صورت گرفت که هدفی جز ضربه زدن به این تیم پرطرفدارنخواهد داشت.

وی تاکید کرد: من مربی و یا بازیکن پرسپولیس نیستم که به خاطر منافع شخصی ام از انصاری فرد دفاع کنم اما واقعیت این است که حضور یک مدیر ورزشی می توانست پرسپولیس را به آرامش برساند اما متاسفم که برخی مسائل خارج از فوتبال آرامش این تیم را برهم زده است.

احمدرضا عابدزاده درپایان تصریح کرد: مدیران غیرورزشی با هدافی خاص به پرسپولیس می آینده و به همین خاطر به موفقیتی دست پیدا نخواهند کرد و اگرهم به توفیقی برسند کاملا موقت و زودگذر خواهد بود.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش‌های گسترده تمامی ایرانیان از قشرهای مختلف به درگذشت بهرام بیضایی
  • کنایه شاکر بوری به عباس عراقچی: عباس از طرف خودت حرف بزن، ما زیر تحریم‌ها داریم جر می‌خوریم
  • سیاتل به اعتراض ایران و مصر پاسخ داد: به فرهنگ ما احترام بگذارید؛ «جشن افتخار» لغو نمی‌شود
  • ژنرال اسرائیلی: حمایت آمریکا از حمله دوباره اسرائیل به ایران محدود است؛ جنگ می‌تواند فاجعه‌بار باشد
  • روسیه برای نخستین بار پس از جنگ سرد، موشک‌های فراصوت با قابلیت هسته‌‌ای را خارج از خاک خود مستقر کرد
  • نانسی عجرم تیتراژ عربی و شروین حاجی‌پور تیتراژ فارسی انیمیشن ایرانی «پسر دلفینی ۲» را می‌خوانند
  • بحران بی‌آبی ایران؛ اسلاوی ژیژک: کمونیسم تنها راه چاره است
  • یافته‌های تازه علوم اعصاب؛ چرا برخی افراد مدام تصمیمات اشتباه می‌گیرند؟
  • مهدی نصیری: کجای این بَد هست که جمهوری اسلامی با حمله اسرائیل سقوط کنه؟
  • ماجرای حضور جو بایدن در دفتر جمهوری اسلامی در نیویورک و اعلام خبر مهم