سوپ مرگ برای ۲۰۳ نفر

صبحانه سمی در یکی از بیمارستان های چین مرگ بیمار 77 ساله و مسموم شده بیش از 200 پزشک، پرستار و ... را به همراه داشت.

به گزارش روز سه شنبه گروه حوادث ایسکانیوز، یک زن 77 ساله دیروز به دنبال حمله قلبی به بیمارستان مرکزی ایالت هیلونگ جیانگ در شمال شرقی چین برده شد اما پس از خوردن صبحانه حالش به شدت به هم خورد و مرد. به دنبال این ماجرا 202 پزشک، پرستار و بیمار پس از خوردن همان صبحانه که شامل سوپ، نان و پنیر بود دچار اسهال و استفراغ شدند. بدین ترتیب سوپ مورد نظر تحت آزمایش دقیق قرار گرفت و در حالی که هنوز نتیجه قطعی بررسی‌ها اعلام نشده گفته می شود ظرف مربوطه، آلوده به مرگ موش بوده است هنوز معلوم نیست ظرف سوپ، چرا و چگونه به ماده سمی آلوده شده و تحقیق گسترده برای کشف کلید معما ادامه دارد.

هم اکنون وضعیت عمومی مسمومان خوب است و خطر جدی، آنان را تهدید نمی کند. سطح استانداردهای بهداشت و سلامتی در چین، پایین ارزیابی می شود و این نخستین بار نیست که چنین ماجرایی در پرجمعیت ترین کشور جهان رقم می خورد. گزارش ایسکانیوز می افزاید: سپتامبر سال گذشته نیز 100 کودک دبستانی در ایالت سیشوان چین بر اثر خوردن سوپ سمی و 336 نفر از مردم ایالت شانگای پس از مصرف گوشت آلوده به آنابولیک استروئید مسموم و بستری شدند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +217اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید