مهدی هاشمی: به من تهمت زده‌اند، شکایت می‌کنم

مهدی هاشمی: به من تهمت زده‌اند، شکایت می‌کنم

مهدی هاشمی رفسنجانی، فرزند رییس‌جمهوری پیشین ایران، در گفت و گو با خبرگزاری فرانسه هرگونه ارتباط با پرونده مدیرعامل شرکت نفتی توتال فرانسه را تکذیب کرد و گفت: از کسانی که به من تهمت زده‌اند شکایت می‌کنم.


او گفته است: من این اتهامات کاملا بی‌پایه را رد می‌کنم . هیچ ارتباطی میان من و توتال وجود ندارد.


مهدی هاشمی افزود: من به هیچ عنوان در سوییس منشی ندارم و از کسانی که به من افترا زده‌اند شکایت خواهم کرد.

گفتنی ست، یک قاضی فرانسوی که سرگرم تحقیق درباره احتمال پرداخت رشوه از سوی شرکت توتال است، حسابی مشکوک در سوییس را شناسایی کرده که متعلق به منشی پسر علی اکبر هاشمی رفسنجانی است.

این قاضی، کریستوف دو مارژری، مدیر عامل شرکت نفتی توتال، را از ملاقات با علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی و پسرش مهدی منع کرده است.

مارژری به دلیل احتمال پرداخت رشوه از سوی وی به طرف‌های ایرانی، در یک قرارداد گازی، تحت بازجویی قرار دارد.
خبرگزاری فرانسه به نقل از کسانی که از این پرونده مطلعند گزارش می‌دهد: منشی مهدی هاشمی رفسنجانی مظنون است که در این ماجرا به عنوان واسطه عمل کرده باشد.

بر پایه این گزارش، در تحقیقات روز چهارشنبه هفته گذشته، فردی که در آن زمان در بخش مدیریت اجرایی توتال بوده است، عنوان می کند که منشی مهدی هاشمی به عنوان واسطه عمل می‌کرده است.

بنابر ادعای این مسئول اجرایی، منشی مهدی هاشمی یک ایرانی تبعه سوییس است و گفته می‌شود پول‌های مشکوک در حساب وی یافت شده است.

بنابراین گزارش، دو حساب بانکی در سوییس توجه بازرسان را به خود جلب کرده است. حساب‌هایی که به آنها مبلغی در حدود 100 میلیون فرانک سوییس، معادل 80 میلیون دلار، واریز شده اند.

برپایه این گزارش، قراردادی که قاضی فرانسوی به آن مشکوک است، مربوط به میدان گازی پارس جنوبی است، که در سال 1997 میان شرکت توتال و شرکت ملی نفت ایران بسته شده است.

توتال هرگونه انحراف در این قرار داد را منکر می شود.

به گفته‌ منابعی که فرانس پرس نامی از آنها نمی‌برد، افزون بر علی اکبر هاشمی رفسنجانی و فرزندش مهدی که کریستوف دو مارژری از دیدار با آنها محروم شده است، وی از تماس با شمار دیگری از ایرانی‌ها نیز منع گردید.

با این حال کریستوف دو مارژری همچنان اجازه دارد که در توتال به مسئولیتش ادامه دهد.

بنابر این گزارش، روبرت کاتین، مدیر مالی؛ فیلیپ بوآسو، مدیر عملیات گازی؛ میشل نیلی، مسئول اجرایی پیشین پروژه پارس جنوبی؛ و پاتریک رامبو، یک مسئول اجرایی سابق توتال، از جمله افرادی هستند که برای بازجویی بازداشت شده و سپس آزاد شدند.

مارژری، پرونده‌ی باز دیگری در مورد برنامه نفت در برابر غذای عراق نیز دارد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +226اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید