انقلاب و تجریش سال آینده صاحب مترو می‌شوند

 گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، محسن هاشمی امروز در مراسم افتتاح کارخانه واگن سازی تهران گفت: با حمایت دولت، شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری تهران مسیرهای موجود مترو در پایتخت در 3 خط تکمیل شده و هرساله به طور متوسط حدود 10 کیلومتر خط مترو و 5 ایستگاه افتتاح شده است. وی ادامه داد: امروز تهران دارای 90 کیلومتر خط مترو با 46 ایستگاه فعال است که امیدواریم در سال آینده 3 ایستگاه باقیمانده از این خط نیز به بهره‌برداری برسد.

مدیر عامل شرکت متروی تهران و حومه افزود:هم اکنون به دلیل کمبود واگن و لوکوموتیو متروی تهران فقط با 50 درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کند که در صورت تامین نقدینگی از سوی دولت و فعال کردن کارخانجات داخلی امکان استفاده از ظرفیت کامل خطوط متروی تهران فراهم خواهد شد.
به گفته هاشمی، در صورت تامین نقدینگی مورد نیاز بخشی از خط 4 مترو در خیابان انقلاب و بخشی از خط یک به سمت تجریش را در سال 86 افتتاح خواهیم کرد. مدیر عامل شرکت متروی تهران و حومه گفت: بخشی از خط یک به سمت تجریش اواخر سال 86 و به تدریج مابقی آن ظرف 2 سال آینده راه اندازی خواهد شد همچنین در سال 87 نیز متروی مسیر شرق تهران تا خیابان دماوند باید به بهره برداری برسد که تمام این برنامه‌ها در شرایطی است که اگر واگن‌ها به موقع تامین نشود نمی توانیم مسیرهای مذکور را افتتاح کنیم. وی خاطرنشان کرد: در طرح جامع که با همکاری که با سیسرا مشاور فرانسوی شرکت مترو بررسی شده ، برای تهران 8 خط مترو با 4 خط متروی اکسپرس که به شهرک‌های اقماری هم سرویس دهی داشته باشد و در مجموع به طول 430 کیلومتر در نظر گرفته شده است. مدیر عامل شرکت متروی تهران و حومه درخصوص وضعیت مترو تهران در خطوط مختلف از لحاظ تامین واگن گفت : در خط یک از تجریش تا حرم مطهر در مجموع به 78 قطار نیاز داریم که 52 قطار تا کنون خریداری شده و 26 قطار دیگر نیاز است که برای تامین آنها به 155 میلیون دلار اعتبار نیاز داریم . وی خاطرنشان کرد: با توجه به سیاست دولت درکاهش و صرفه جویی مصرف سوخت ، مساله تامین اعتبار واگن های متروی تهران در سال 86 مورد توجه جدی دولت قرار گیرد. وی با بیان اینکه امیدواریم بودجه لازم در اختیار متروی تهران قرار بگیرد تا ما نیز بتوانیم اعتبار اسنادی را برای واگن سازی تهران تامین کنیم ، اظهار داشت : در این صورت مترو توان پاسخگویی به 2 میلیون سفر در روز و 700 میلیون سفر در سال را خواهد داشت که این رقم معادل 500 میلیون لیتر صرفه جویی سالانه در مصرف سوخت است. به گفته هاشمی، حمایت‌ها و پشتیبانی‌های مالی شهرداری تهران موجب شد تا وعده‌هایی که برای سال جاری داده شده بود عملیاتی شود به طوری که کار مسافرگیری و ارائه خدمات به شهروندان نه تنها در تهران بلکه در مسیر کرج - تهران نیز دچار اختلال نشود و در اسفندماه نیز با اعزام هر 5/3 دقیقه یک قطار به وعده‌ای که در زمینه کاهش سرفاصله زمانی حرکت قطارهای مترو داده بودیم ، عمل کرده‌ایم. مدیرعامل شرکت مترو تهران از چینی ها در خصوص تامین فاینانس مورد نیاز برای خرید واگن های مترو گلایه کرد و گفت: در 2 سال گذشته از سوی دوستان چینی در مورد فاینانس کم کاری صورت گرفته است و ما را در متروی تهران تنها گذاشته‌اند.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران
  • پُست تند رشید مظاهری،دروازه‌بان سابق استقلال خطاب به علی خامنه‌ای: تو فصلی تیره بودی