دایی تهمت زده و باید پاسخگو باشد

 رئیس کمیته داوران گفت: برای قضاوت دیدار پرسپولیس و استقلال، شمس‌المائدین اولین گزینه ماست و در حال حاضر منتظر پاسخ او هستیم.

مسعود عنایت در گفت‌وگو با خبرگزاری فوتبال ایران با بیان این مطلب اظهار داشت: برای داربی تهران گزینه‌های آسیایی مدنظر هستند و در این مورد به طور رسمی از شمس‌المائدین، داور سنگاپوری دعوت کرده‌ایم. او در جام‌جهانی سه بار قضاوت کرد و در حال حاضر یکی از بهترین داورهای آسیاست، درضمن این موضوع برای AFC خوشایند است که ما از داورهای آسیایی استفاده کنیم. وی تاکید کرد: در حال حاضر داور اروپایی بین گزینه‌های ما قرار ندارد و فقط روی آسیایی‌ها تمرکز کرده‌ایم. در این بین شمس‌المائدین گزینه اول ماست و اگر شرایط برای حضور او مهیا نشد، نفرات دیگری را مدنظر داریم.

رئیس کمیته داوران افزود: سوبخیدین از مالزی، کامی‌کاوای ژاپنی، سعدکمیل از کویت و خلیل جومل از عربستان دیگر گزینه‌های ما هستند که در صورت نیامدن شمس‌المائدین، یکی از آنها را انتخاب خواهیم کرد.
عنایت درخصوص شکایت کمیته داوران از علی دایی گفت: دایی پس نتیجه نگرفتن سایپا به داوران تهمت زد و او باید در این خصوص پاسخگو باشد. شکایت ما در کمیته انضباطی است و این موضوع به طور حتم بررسی خواهد شد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +315ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +274شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +227اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +195نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +180ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +164فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +161شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +159شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +154پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +151وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید