مسابقه«ملکه زیبایی اخلاق»نخستین بار در عربستان

شبکه ماهواره‌ای «اقرا» در نظر دارد برای نخستین بار مسابقه‌ای با عنوان«ملکه زیبایی اخلاقی» برای دخترانی در سنین 16 تا 26 سال طی ماه‌های اسفند و خرداد در عربستان برگزار کند.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران(ایکنا) و به نقل از روزنامه عربستانی عکاظ، «حنان قطان» بانوی مبلغ مسلمان و ناظر بر این مسابقه در این باره گفت: هدف از برگزاری مسابقه «ملکه زیبایی اخلاق» تشویق دختران به اتخاذ اخلاقی ستوده، نیکی به پدر و مادر و احیای ارزش‌های اخلاقی اسلامی است.

 حنان قطان:
یکی دیگر از اهداف اساسی برپایی مسابقه«ملکه زیبایی اخلاق»، تاکید بر جنبه اخلاقی زیبایی است

وی افزود: یکی دیگر از اهداف اساسی برپایی این مسابقه، تاکید بر جنبه اخلاقی زیبایی است چرا که مفهوم زیبایی نمی‌تواند محدود به جسم و ظاهر انسان‌ها باشد.

قطان همچنین با اشاره به چگونگی برگزاری مسابقه مذکور، تصریح کرد: علاقه‌مندان می‌توانند ملکه زیبایی اخلاقی 2007 را ازطریق پیام‌های کوتاه و همچنین از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه تحت عنوان www.iqraa-tv.net انتخاب کنند.

این بانوی مبلغ مسلمان در ادامه سخنان خود گفت: بعد از شمارش آراء، مراسم تاج‌گذاری ملکه 2007 همراه با اهدای لوح تقدیر و مبلغی به مقدار 10 هزار دلار برگزار خواهد شد.

رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +464شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +323شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +263محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +211دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +202رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند