امارات نیز به یورو روی می آورد

پس از ایران، ونزوئلا و اندونزی ، امارات متحده عربی اعلام داشت بخشی از ذخایر ارزی خود را به بورو تیدیل می کند.
به گزارش شانا به نقل از بلومبرگ ، امارات متحده عربی قصد دارد 8 در صد ذخایر ارزی خود را از دلار به یورو تبدیل کند.

رئیس بانک مرکزی امارات با اعلام این مطلب افزود: این تصمیم پیش از سپتامبر سال آینده عملی خواهد شد و دلیل آن کاهش ارزش رلار است.

سلطان بن ناصر السویدی طی گفت و گویی در ابوظبی اعلام داشت: به عنوان بخشی از طرح افزایش دارایی های خود به یورو و افزایش آن به 10 در صد کل ذخایر کشور ، هر بار که بازار سقوط کند اقدام به جمع آوری یورو خواهیم کرد.
به این ترتیب امارات نیز به آن دسته از کشورهای تولید کننده نفت مانند ایران ، ویزوئلا و اندونزی پیوست که قصد دارند ذخایر ارزی خود را از دلار به یوری تغییر دهند و یا بهای نفت خود را با یورو قیمت گذاری کنند. بهای دلار در برابر یورو در سال 2006 به میزان 10 در صد کاهش یافته است . این در حالی است که در سال 2006، رشد اقتصادی ناحیه یورو برای اولین بار در 5 سال گذشته از رشد امریکا پیشی گرفته است.
صندوق بین المللی پول پبش بینی کرده است در آمدهای کشورهای عرب حوزه خلیج فارس از بابت فروش نفت در سال جاری به 500 میلیارد دلار خواهد رسید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.