جایزه سه میلیون دلاری آمریکا برای اطلاعات مربوط به شبه‌نظامیان وابسته به جمهوری اسلامی

 وزارت امور خارجه آمریکابرنامه «پاداش برای عدالت» وزارت امور خارجه ایالات متحده، روز چهارشنبه ۱۲ فروردین در پیامی اعلام کرد در ازای ارائه اطلاعات در مورد «گروه‌های شبه‌نظامی تروریستی همسو با جمهوری اسلامی»، تا ۳ میلیون دلار پاداش می‌دهد.

این برنامه، با انتشار پستی در ایکس درمورد حملات اخیر به سفارت و مرکز دیپلماتیک ایالات متحده در بغداد و همچنین حمله به سرکنسولگری آمریکا در اربیل، تاکید کرده که ارائه‌دهند‌گان اطلاعات،‌ درباره گروه‌ها یا افراد مهاجم به این مراکز از پاداش نقدی یا امکان «جابه‌جایی» بهره‌مند خواهند شد.


برنامه پاداش برای عدالت، در این پست با درخواست کمک در توقف حملات تروریستی به سفارت ایالات متحده گفت: «اگر اطلاعاتی در مورد گروه‌های شبه‌نظامی تروریستی وابسته به ایران یا سایر افراد مسئول این حملات دارید، همین امروز برای ما بفرستید.»


این برنامه، در یک ماه گذشته و همزمان با عملیات نظامی آمریکا برعلیه جمهوری اسلامی دو بار دیگر برای ارائه اطلاعات از مقامات ارشد جمهوری اسلامی و سران سپاه، پاداش ده میلیون دلاری تعیین کرده بود.

دو مقام کشته شده در حملات اسرائیل و آمریکا، علی لاریجانی، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی، و اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات وقت جمهوری اسلامی، در این فهرست‌ها جای داشتند.

آمریکا و اسرائیل روز شنبه ۹ اسفند عملیات نظامی گسترده و مشترکی را علیه مواضع جمهوری اسلامی در ایران آغاز کردند که در نخستین موج این حملات علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، و شماری از فرماندهان نظامی و سیاسی رژیم حاکم بر ایران کشته شدند.

از آن زمان بسیاری از مراکز نظامی و امنیتی و سایت‌های موشکی و هسته‌ای جمهوری اسلامی، و نیز پایگاه‌های نیروی انتظامی و بسیج در شهرهای مختلف ایران به ویژه تهران هدف حملات اسرائیل و آمریکا قرار گرفته، اما دونالد ترامپ تصریح کرده که عملیات نظامی در ایران «در مقیاسی بزرگ» و تا دفع تهدیدهای جمهوری اسلامی ادامه خواهد داشت و «موج بزرگ‌تری از حملات هنوز در راه است.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +261سخنرانی یک فعال کویتی در سازمان ملل که آنها را شوکه کرد: از اسرائیل بیاموزیم
  • +241شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +206شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +165پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +140مقام اسرائیلی از کشته شدن علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران خبر داد
  • +133سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +124کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت
  • +117ویدیوهای روز؛ همسایه به زن استاد بسیجی کشته شده: خوردی؟ حالا باز برو شعار بده
  • +114پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +110اسرائیل کشته شدن فرمانده نیروی دریایی سپاه را تایید کرد: هشدار داده بودیم، انگشت تهدید برای ما بالا نبرید