معمای پست جدید ترامپ؛ انتشار تصویر بزرگترین ناو هواپیمابر جهان بدون هیچ توضیح

دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری ایالات متحده، عصر جمعه ۲۴ بهمن، ساعاتی پس از اینکه بار دیگر جمهوری اسلامی را تهدید کرد که در صورت توافق نکردن تبعات سنگینی در انتظارشان است، تصویری از بزرگ‌ترین ناو هواپیمابر آمریکا را در حساب تروث سوشال خود بدون هیچ توضیحی منتشر کرد.

ترامپ ساعاتی پیش از آن در جمع خبرنگاران گفته بود: «۴۷ سال است که مقام‌های ایران مدام حرف زده‌اند و حرف زده‌اند و حرف زده‌اند. در این میان، ما افراد زیادی را از دست داده‌ایم.» 


ترامپ تاکید کرده بود: «ما در همین فاصله نیروی عظیمی وارد منطقه کرده‌ایم، و نیروی بیشتری هم در راه است. همان‌طور که می‌دانید، یک ناو هواپیمابر دیگر هم اعزام می‌شود.»
رویترز:‌ دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا سه‌شنبه در ژنو برگزار می‌شود
خبرگزاری رویترز می‌گوید که دور دوم گفت‌و‌گوهای هسته‌ای ایران و آمریکا روز سه‌شنبه در شهر ژنو سوئیس برگزار می‌شود.

این خبرگزاری به نقل از منبعی آگاه از جزئیات نوشته است که استیو ویتکاف، نماینده دونالد ترامپ در امور خاورمیانه و جرد کوشنر، دامادش صبح سه‌شنبه با هیئت ایران دیدار خواهند کرد.

این منبع خبر به رویترز گفته است یک هیئت عمانی هم در ژنو خواهد بود تا کار میانجیگری در مذاکرات را مثل قبل انجام دهد.

دور اول مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا جمعه، ششم فوریه، در مسقط، پایتخت عمان، برگزار شد که دو طرف آن را مفید توصیف کردند.

دیروز آقای ترامپ گفت تصور می‌کند مقامات ایران مایل به مذاکره هستند و به باور او این گفت‌وگوها باید ظرف یک ماه آینده به نتیجه برسد.
سناتور گراهام: حمایت از پهلوی کار ما نیست؛ این کار مردم ایران است
لیندزی گراهام، سناتور جمهوری‌خواه آمریکا، در بخشی از گفت‌وگو در کنفرانس امنیتی مونیخ، در باره رهبری آینده ایران و احتمال حمایتش از شاهزاده رضا پهلوی، در جوابی کوتاه گفت: «نه».

آقای گراهام در توضیح جواب صریحش گفت: «این کار مردم ایران است، نه ما. من در هر برنامه گفت‌‌وگوی تلویزیونی که تصور کنید با او هم‌کلام بوده‌ام و همواره تحت تاثیر شیوه بیان دیدگاه‌هایش در مورد خطرات کار قرار گرفته‌ام. مطمئنم که در آینده ایران جایگاهی مهم خواهد داشت. همه کاری که ما می‌توانیم بکنیم این است که کمک کنیم مردم ایران فرصتی برای آزاد شدن داشته باشند. حالا اگر این فرصت را از دست بدهند که داده‌اند.»

در بخش اول این گفت‌وگو، شاهزاده رضا پهلوی هم حضور داشت و به سوال‌های چالشی کریستین امانپور، مجری این گفت‌وگو، جواب داد.

به گفته سناتور گراهام «رژیم ایران یک حکومت خودکامه مذهبی است که اگر سلاح هسته‌ای داشته باشد از آن استفاده می‌کند.»

آقای گراهام در ادامه گفت: «اگرالان عقب‌نشینی کنیم بزرگترین اشتباه را مرتکب شده‌ایم. … من این را به رهبران کشورهای منطقه که نگران جنگ هستند هم گفته‌ام.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۹
Arezooo - زوریخ ، سوییس
من یک بار توی سواحل فرانسه یکی از این ناوهای هواپیمابر رو دیدم ،تازه از فاصله خیلی دور ، واقعا که شاهکار مهندسی هستند و چه عظمتی ، توی هیچ عکسی نمیشه عظمت اونها رو درک کرد .
شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +367شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +281شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +264شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +218رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +175پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +164علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +158پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +133ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +132استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای