ترامپ: نیروی بزرگ‌تری از آنچه اطراف ونزوئلا داریم به سمت ایران فرستاده‌ایم

صدای آمریکا: دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا دوشنبه عصر ۱۳ بهمن در گفت‌وگو با خبرنگاران در کاخ سفید درباره ایران صحبت کرد.

آقای ترامپ گفت آمریکا «بهترین‌» و «بزرگترین‌»‌ کشتی‌ها را به سمت ایران فرستاده است و در عین حال با جمهوری اسلامی مذاکرات دارد.


او افزود «ببینیم همه این‌ها چطور نتیجه خواهد داد.»

رئیس جمهوری آمریکا. پس از کشتار معترضان در ایران به‌دست جمهوری اسلامی، دستور تقویت حضور نظامی آمریکا در اطراف ایران را صادر کرد. او پیشتر جمهوری اسلامی را تهدید کرده بود که اگر معترضان را بکشد، ضربه سختی از آمریکا خواهد خورد.

یکی از خبرنگاران عصر دوشنبه از آقای ترامپ پرسید که آیا می‌تواند برنامه نظامی خود را درباره ایران بگوید؟

رئیس جمهوری آمریکا پاسخ داد: «من نمی‌توانم به شما بگویم چون اکنون یک نیروی بزرگی داریم که به آنجا می‌رود. مانند ونزوئلا. حتی بزرگ‌تر.»

آقای ترامپ افزود: «مایلم بر سر یک توافق مذاکره شود‌. نمی‌دانم این اتفاق خواهد افتاد یا خیر.»

رئیس جمهوری آمریکا به این خبرنگار گفت اگر هم می‌دانست که مذاکرات نتیجه خواهد داد یا خیر، باز از پاسخ دادن به سوال او در مورد برنامه‌های نظامی مرتبط با ایران خودداری می‌کرد چون چنین کاری نابخردانه بود.

آقای ترامپ گفت: «هم اکنون با [جمهوری اسلامی] ایران صحبت می‌کنیم. اگر بتوانیم به نتیجه برسیم، عالی خواهد بود. اگر نتوانیم احتمالا اتفاقات بد خواهد افتاد.»

رئیس جمهوری آمریکا همچنین روز دوشنبه در گفت‌و‌گویی با پادکست دن بونجینو، معاون سابق رئیس پلیس فدرال آمریکا، اف‌بی‌آی، به کشتن قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه در دوره اول ریاست جمهوری خود اشاره کرد.

قاسم سلیمانی با دستور ترامپ حذف شد. آقای ترامپ در این مصاحبه گفت سلیمانی «پدر بمب‌گذاری‌های جاده‌ای» بود و اگر سلیمانی «که رهبر نیروهای مسلح» جمهوری اسلامی بود زنده می‌ماند حمله سال جاری به تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی، همان‌گونه که انجام شد پیش‌نمی‌رفت و جمهوری اسلامی اکنون سلیمانی را در اختیار ندارد.

بسیاری از قانون‌گذاران آمریکایی خواستار افزایش فشار آمریکا بر جمهوری اسلامی و کمک به معترضان در ایران شده‌اند و برخی هم خواستار پایان دادن به حکومت جمهوری اسلامی شده‌‌اند. سناتور جمهوری‌خواه، لیندزی گراهام، یکشنبه شب ۱۲ بهمن به وقت واشنگتن در شبکه اجتماعی ایکس، با بازنشر خبری درباره ایران از فاکس‌نیوز نوشت: «مشاهده من از وضعیت کنونی ما در قبال ایران...، این است: مردم ایران خواهان پایان دادن به سرکوبی هستند که در دوران حاکمیت آیت‌الله‌ها متحمل شده‌اند، نه دستیابی به یک توافق هسته‌ای بهتر. اوباما و بایدن فریب هر نوع فریبکاری قابل تصور جمهوری اسلامی را خوردند. باور ندارم چنین چیزی در دوران ترامپ تکرار شود.»

آقای گراهام افزود: «این ضعیف‌ترین موقعیتی است که رژیم از سال ۱۹۷۹ تا کنون در آن قرار داشته، زیرا مردم حاضرند برای دستیابی به زندگی بهتر جان بدهند و در نهایت، رئیس‌جمهوری در آمریکا بر سر کار است که آن‌ها را به ادامه اعتراضات تشویق کرده و وعده داده است که کمک در راه است. مردم ایران از رئیس‌جمهور ترامپ الهام گرفته‌اند و به او اعتماد دارند. به نظر من، دونالد ترامپ ریگان‌پیشرفته‌تر است و مردم ایران خودشان این را می‌بینند.»

سناتور لیندزی گراهام همچنین در پست دیگری در ایکس، در واکنش به بیانیه سناتور کیتی بریت که گفته است آمریکا کنار مردم ایران که «در مقابل رژیم قاتل آیت‌الله ایستاده‌اند و برای آزادی‌های خود می‌جنگند» ایستاده است، نوشت «مشاهدات شما در مورد ماهیت تاریخی این لحظه کاملاً موجه است. با ایستادن در کنار مردم، همانطور که قول داده‌ایم، در مقابل شرارت رژیم می‌ایستیم و زندگی بسیار بهتری را برای دوستانمان در اسرائیل و مردم ایران فراهم می‌کنیم.»

آقای گراهام تاکید کرد که «از همه مهمتر، به نفع امنیت ملی آمریکا است که از طریق ایستادن در کنار مردم، به دوره حکومت وحشت آیت‌الله پایان دهد. دستان این رژیم به خون آمریکایی‌های زیادی آلوده است.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
We-Texas-Iran - تگزاس، ایالات متحده امریکا

خیلی دست دست می‌کنی ولی همچین بدم نیست چون عزیزان ما یکم جون میگیرن تو ایران واسه به دست گرفتن کنترل شهر ها . تا اون موقع هم قربون دستت اسلحه یادت نره با بیبی برسون دست بچه های ما نیاز فوری هست ....
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۱:۳۵
۲۷
romano - تهران، ایران

هیچ غلطی نمیتونی بکنی بچه باز. متاسفانه برای ملتی که سرآمد مطالعه آن پایین است باید زیاد مثل بچه مدرسه‌ای گفت و نوشت. برای زمین‌گیر کردن کشوری مانند ایران باید حداقل مدت ۶ ماه شبانه روز حداقل ۴۰۰ سورتی پرواز داشته باشی و هیچ دفاعی نباید باشد. برای نمونه تا بفهمید، حدود ۷۶۶۰۰۰۰ میلیون تن بمب در ویتنام تخلیه شد معادل ۵۰۰ بمب هیروشیما (ای ریشت بسوزه آمریکا آخرم بعد از ۲۰ سال باختی) حالا اگر اینکار موفق باشد و حتی ۱۰۰ نفر غیر نظامی کشته نشوند که معادله شما غلط از آب در نیاید و مردم ضد رژیم شوند فاز دوم آغاز میشود که باید زمین را بگیرید. خیالتان تخت رفتن اسد ۱۳ سال با ۴ درصد علوی طول کشید ج ا چقدر طول میکشد تا برود؟ نتیجه این گفته‌ها نه این تعداد هواپیما دارند و آورده‌اند و امکان لجستیکش را ندارند. برای نمونه در عراق تمامی ناتو و متحدین را آوردند. خلاصه اینها ادا است بشنوید و باور نکنید. حریف اوکراین نشدند حریف اسد نشدند و رو کار بود حریف ملاها هم نخواهند شد. راه حل چیست؟ تغییرات و فشار از درون.
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۱:۴۵
۴۶
شیرمردان - سیدنی، استرالیا
همچین ....میکنه انگار آمریکا با گل دسته کشورها رو اشغال کرده. این دفعه تابوت کم‌میارید. قبل از هر کاری ناوهاتون رو بررسی کنید ببینید بمب گذاری نشده، چون اگه اینگونه باشه خیلی برتون شرم آور میشه. هر چند شما از شرم و حیا بویی نبردید. این هم یادتون باشه ناوهاتون چیزی جز تابوت روی آب نیست. اگر باور ندارید شروع کنید ولی خیلی زود به چیز خوردن می‌افتید.
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۳:۱۲
۴۶
شیرمردان - سیدنی، استرالیا
چیز زیادی خوردی، شما یه فکری برای اقتصاد درمانده خودتون که ۳۸ تریلیون دلار بدهکار هست بکنید هنر کردید. ما را به خیر تو امیدی نیست شر مرسان.
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۳:۱۹
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
گمشو بینیم خود بزرگ بین متوهم! سرانه مطالعه تو فقط در حد خوندن جوکهای تلگرامه. بگیر بخواب زیر لحاف یخ کرد عرزشی …. به خطا
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۹
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
کامنت دوم: اخه گوساله ای که ایران رو با ویتنام مقایسه میکنی. اولا الان سال ۲۰۲۶ هست نه دهه ۶۰. دوم ویتنامی ها مبارزه کردن فرق میکنه با ایرانی هایی که الان با این خشمی که دارن اولین موشک که فرود بیاد خشتک براتون نمیذارن. نه خشتک نه اون چیزی که توی خشتکه. پاره اتون میکنیم. ببین تخت جمشید تخت داره، خار گ…دن هم وقت داره
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۴:۱۳
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
زیاد از درون به خودت فشار نیار که وضوت باطل میشه و مجبور میشی دوباره وضو بگیری. در ضمن دور و بر طوسی نماز نخون و به رکوع نرو که کار دست خودت ندی. نگران حمله آمریکا و اسرائیل هم نباش، که یک‌ملت آرزوش رو دارن تا نسل آخوند و نوکر سایبری آخوند رو برای همیشه خشک کنند.
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۴:۵۱
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
عکس ناو صندلی برتون تو همین سایت هست. با همون میخواهین ناوگان آمریکا رو غرق کنین؟ ماشالا رو که نیست. بگو ببینم تو اون جنگ ۱۲ روزه که خشتک نظامتون رو کشیدن سرتون چند تا اسرائیلی رو تو خاک ایران هلاک کردید که الان آمریکا رو تهدید میکنی؟ غیر از این بود که عین بز خزیده بودید تو سوراخها که ترور های شب اول حمله دروتون نکنه؟ حالا اینجا پشت کامپیوتر برای آمریکا چسی میای و مثال ویتنام میاری؟ چخه بزمچه، بهت رو دادیم و دور برداشتی و خیال کردی علی آباد هم شهریه.
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۵:۰۷
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
نابغه! شما که قویتر از صدام نیستید که خمینی را مجبور کرد تا جام زهر را سر بکشد. امریکا در عرض 8 روز عراق را وادار به تسلیم کرد. شما هم حداکثر همان هستید. با این چرت و پرت هائی که می نویسی فقط کسانی مثثل خودت را گول زده و عده ی بسیاری را به کشتن میدهی
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۵:۵۰
۲۷
romano - تهران، ایران
وقتی میگی شما که قویتر از صدام نیستید منظورت اینه که من ایرانی هستم تو بچه پاریسی یدالله جون؟ خدا کنه این ۸ روز شما برسه بی آرزو نمیری آرزو بر جوانان عیب نیست.
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۲
۲۷
romano - تهران، ایران
ایران هیچ زمانی مستعمره نشد اونم با همت مردانی مثل من بیخود بابت اربابت خوشحالی نکن اگر بزن بودن جنگ ۱۲ روز نمیشد خوردن سیر هم خوردن. اگر قدرت روسیه برای زدن آمریکا و غرب بود در اوکراین این شد بشاش بهش، اگر قدرت آمریکا هم برای هماوردی با چین و روسیه بود با ایران زرتش قمصور شد بازهم بشاش بهش. منتها از رو نمیرید چون اساسا مرد ترسو هستید ......ندارید پشت اینترنت با آیدی مخفی ۴۰ ساله .... میکنید. چک کن ببین تو.......
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۸
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
چرت ننویس که نقطه چین نشه تا ببینیم چی بلغور میکنی.
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
چی رو خوردن؟ به کدوم جنگنده آمریکایی یا اسرائیلی صدمه زدید؟ چرا چرند گفتید و خودتون هم باورتون شده؟ چند تا از فرمانده هاتون کتلت شدن؟ ایران بخاطر تو مستعمره نشد؟ شما ها اگر بیضه داشتید و مرد بودید اون چهل هزار جوون ایرانی رو به دست تروریست های حشدالشعبی نمیسپردید. قاتلِ جنایتکارِ بی وجود برای ما گنده گویی نکن، اگر مرد بودی اون چهل هزار نفر مخالفت رو زندانی و ارشاد میکردی نه اینکه آدم بی دفاع رو به گلوله ببندی. “مرد مدافع ایران”!زرشک.
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
خیر عزیزم مقصودم اینست که من ایرانی هستم و شما نیستید. کسی که اش شور اسلامی ولایت وقیح را می خورد نه تنها ایرانی نیست بلکه بزرگترین دشمن ایران است
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.