وزیر جنگ آمریکا درباره ایران: بیش از هر زمان دیگری برای اقدام آماده‌ایم + ویدیو

پیت هگست، وزیر جنگ ایالات متحده، روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت دونالد ترامپ از ابتدا موضع خود را به‌روشنی اعلام کرده و جمهوری اسلامی هرگز به توانمندی سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت.

 او با اشاره به عملیات «چکش نیمه‌شب» تاکید کرد تهران یا باید مسیر مذاکره را انتخاب کند یا با گزینه‌های دیگری روبه‌رو خواهد شد و افزود وجود وزارت جنگ دقیقا برای آمادگی در چنین شرایطی است.


هگست گفت ترامپ تمایلی به حرکت به سمت درگیری ندارد و خودش نیز چنین مسیری را نمی‌خواهد، اما وظیفه این وزارتخانه حفظ آمادگی کامل است.

 او تصریح کرد ایالات متحده نه‌تنها آماده است، بلکه «بیش از حد آماده» است، با این حال رئیس‌جمهوری آمریکا به صلح و دستیابی به توافق پایبند است و نتیجه نهایی به میزان جدیت ایران در مسیر توافق بستگی دارد.
وزیر جنگ آمریکا در فلوریدا به خبرنگاران گفت که اگر تهران از مذاکره با واشینگتن بر سر برنامه هسته‌ای خودداری کند، پنتاگون «بیش از هر زمان آماده اقدام» است.

پیت هگزت دوشنبه گفت که جمهوری اسلامی نباید توانایی دستیابی به سلاح هسته‌ای داشته باشد. بنابراین یا در این زمینه مذاکره می‌کنند یا گزینه‌های دیگری وجود دارد. وزارت جنگ دقیقا برای همین ایجاد شده است.

وزیر جنگ آمریکا با اشاره اقدام ترامپ در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران در تابستان گذشته گفت: «او نمی‌خواهد به آن مسیر برود، من هم نمی‌خواهم، اما وظیفه ما این است که آماده باشیم و البته که هستیم، بیش از هر زمان آماده‌ایم.»

هگزت اضافه کرد: «ترامپ به صلح متعهد است و اگر جمهوری اسلامی در بستن یک توافق جدی باشد، او هم به توافق متعهد است. باید دید چه می‌شود. تصمیم با ایران است.»
عباس عراقچی: جنگ ۱۲ روزه نشان داد که خون بر شمشیر پیروز است
عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی در مراسمی در محل دفن روح‌الله خمینی گفت: «در جنگ ۱۲ روزه، مردم ایران با درایت رهبری و اعتماد به نفسی که از امام گرفته بودند، مقاومت را انتخاب کردند و نشان دادند خون بر شمشیر پیروز است.»

او افزود: «ترامپ در جنگ ۱۲ روزه، و از همان روزهای اول به دنبال «تسلیم بدون قید و شرط» جمهوری اسلامی بود.»
رییس قوه قضاییه: بدون تردید بر آمریکا پیروز می‌شویم، هرچند جنگ زحمت و سختی دارد
غلامحسین محسنی اژه‌ای، رییس قوه قضاییه گفت: «اگر بایستیم و ضعف‌ها را برطرف کنیم، قطعا بازهم بر استکبار موفق و بدون تردید بر آمریکا پیروز می‌شویم، هرچند جنگ زحمت و گذشت و سختی دارد.»

او افزود: «باید بتوانیم مشکلاتمان را بین خودمان حل کنیم. اگر نتوانیم مسائل کوچک و پیش‌پاافتاده را خودمان حل کنیم، در حل مسائل بزرگ‌تر می‌مانیم.»
نایب رییس شورای شهر تهران: ایران را به گورستان آمریکایی‌ها تبدیل خواهیم کرد
پرویز سروری، نایب رییس شورای شهر تهران، در خصوص آماده‌سازی قبور برای سربازان آمریکایی، گفت: «این پنج هزار قبر نمادین است و در هر شهر باید یک گورستان برای آمریکایی‌ها احداث شود. ما ایران را به گورستان آمریکایی‌ها تبدیل خواهیم کرد.»

او افزود: «مطلب روشن است، جمهوری اسلامی از کیان خود همواره دفاع کرده و می‌کند.»
رییس ستاد کل نیروهای مسلح: برای رویارویی و زدن سیلی انتقام کاملا آماده‌ایم
عبدالرحیم موسوی، رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی گفت: «خونحواهی روز سیزدهم باقی مانده و کوچک‌ترین خطا، دست ما را برای اقدام باز خواهد کرد.» او افزود: «برای رویارویی و زدن سیلی انتقام کاملا آماده‌ایم.»

او ادامه داد: «ما فقط به پیروزی می‌اندیشیم و هیچ واهمه‌ای از سروصدای گوساله سامری و هیمنه ظاهری دشمن نداریم.»

رییس ستاد کل نیروهای مسلح اضافه کرد: «دنیا چهره متفاوت جمهوری اسلامی را خواهد دید، آنگاه آمریکایی‌ها در امنیت نخواهند بود و آتش منطقه، آمریکا و همراهانش را در خود خواهد سوزاند.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
We-Texas-Iran - تگزاس، ایالات متحده امریکا
خوبه اژه ای هم مشکی پوشیده به نظرم کم کم همه بوی مرگش بهشون خورده ....بله به زودی قسمت شما هم میشه آقای اژه ای ...منتها فرقش اینه که سر قبر یکی گل میزارن سر قبر یکی تپاله گاو که شما باشی
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۷
۲۷
romano - تهران، ایران
ای ول بزن اول پایگاه بگرام افغانستان رو بگیر ببینیم چند مرده حلاجی بعد بیا سرزمین رستم و سورنا و شاهپور شاه اسماعیل و نادر رو فتح کن. ای آماده به رزم ای خشم عدالت طلب ای پیروز جنگهای انجام نشده ای مو قشنگ.
‌سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: نیروی بزرگ‌تری از آنچه اطراف ونزوئلا داریم به سمت ایران فرستاده‌ایم
  • کارشناس صدا و سیما : در صورت حمله آمریکا، اولین جایی که ضربه می‌خورد گمرک منطقه آزاد فرودگاهی دبی است
  • وزیر جنگ آمریکا درباره ایران: بیش از هر زمان دیگری برای اقدام آماده‌ایم + ویدیو
  • «توافق» با ایران یعنی تغییر رژیم؛سوال این است که چه چیزی برای مذاکره باقی مانده؟
  • افشای چهره خون‌شوران اصلاح‌طلب خامنه‌ای؛ تئوریزه کردن کشتار با زبان دین
  • رویترز: مقام‌های ایران در گفت‌وگو با خامنه‌ای، وضعیت جامعه را انفجاری توصیف کرده‌اند
  • آیا با حمله آمریکا به ایران، ماجرای سقوط سریع رژیم صدام حسین در تاریخ تکرار می‌شود؟
  • از ناو صندلی‌بر ابراهام رییسی در خلیج فارس تا ماکت موشعلی در ادلید استرالیا
  • جمهوری اسلامی پس از جنگ ۱۲ روزه؛ اعتراف محرمانه به فقر ۲۶ میلیون نفر و ترس شدید از فروپاشی
  • ترامپ: در حال گفتگو با ایران هستیم اما اگر به جایی نرسد شاید اتفاق بدی بیفتد
  • نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است
  • تمسخر بی‌شرمانه جان‌باختگان معترض توسط مجری صداوسیما + ویدیو
  • سوتی یک خبرگزاری از انفجار یک خانه در بندرعباس: فرد مجروح روی برانکارد لباس نظامی به تن دارد
  • سفیر آمریکا در اسرائیل خطاب به ایرانیان : حرف ترامپ را جدی بگیرید، او به وعده‌اش عمل خواهد کرد
  • تصاویر: هدی کتان (هدی بیوتی ) که با طرفداری از حکومت خشم ایرانیان را برانگیخت
  • سلاح‌های عجیبی که برای جنگ ساختند؛ از خواندن ذهن تا جاسوسی گربه‌ها، بشقاب پرنده و سلاح‌های ماکروویوی
  • بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • (تصاویر) - کشتار با دستان بسته؛ خامنه‌ای همان کاری را با جوانان معترض کرد که صدام با غواصان ایرانی کرده بود
  • شجاعت بی‌نظیر یک معترض ایرانی در مشهد؛ با دستهای باز در مقابل نور لیزر اسلحه‌های ماموران
  • +325شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +247روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +225اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +174شاهزاده رضا پهلوی: امیدوارم به زودی در میان شما باشم تا با یکدیگر کشورمان را از نو بسازیم
  • +174بهاره هدایت خطاب به میرحسین موسوی:خفه شو دیگه پیرمرد، خفه شو
  • +167شاهزاده رضا پهلوی ۲۵ بهمن را روز جهانی اقدام در همبستگی با «انقلاب شیر و خورشید» اعلام کرد
  • +154نفتالی بنت، نخست وزیر پیشین اسرائیل: یهودیان به مردم پارس بدهکارند
  • +153تجمع اعتراضی ایرانیان مقیم آمریکا برای اخراج پسر معصومه ابتکار از «مدرسه شیکاگو»
  • +152سه عضو سابق سپاه پاسداران در بحبوحه تشدید تنش‌ها با تهران از آمریکا اخراج شدند
  • +147نور پهلوی: پدرم ۴۷ سال برای آزادی ایران ایستاده و آماده فدا کردن جان خود است