سنتکام از سپاه پاسداران خواست از رفتارهای تنش‌زا در تنگه هرمز خودداری کند

قایق تندرو سپاهبی بی سی: فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام، ضمن اشاره به تصمیم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در برگزاری یک مانور دو روزه دریایی در تنگه هرمز، از سپاه خواسته است این مانور را به نحوی انجام دهد که ایمن و حرفه‌ای باشد و آزادی تردد دریایی بین‌المللی را به مخاطره نیندازد.

مانور دریایی سپاه قرار است یکشنبه آغاز شود.


سنتکام اضافه کرده است که تنگه هرمز یک آبراه بین‌المللی و یک کریدور تجاری حیاتی است و رونق اقتصادی منطقه وابسته به آن است.

به گفته سنتکام، روزانه حدود صد کشتی تجاری از این باریکه دریایی عبور می‌کنند.

سنتکام در اطلاعیه خود اضافه کرده است: «نیروهای آمریکا حق ایران در انجام عملیات حرفه‌ای در حریم هوایی و آبی بین‌المللی را به رسمیت می‌شناسند. هر گونه رفتار نا ایمن و غیرحرفه‌ای در نزدیکی نیروهای آمریکایی، شرکای منطقه‌ای یا کشتی‌های تجاری خطر برخورد، تشدید تنش و بی‌ثباتی را افزایش می‌دهد.»

فرماندهی مرکزی آمریکا در ادامه گفته است: «سنتکام از ایمنی کارکنان نظامی آمریکا، و کشتی‌ها و هواپیماهای این کشور درمنطقه خلیج فارس اطمینان حاصل خواهد کرد. ما اقدامات غیرایمن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از جمله پرواز بر فراز کشتی‌های نظامی آمریکا که مشغول عملیات پروازی هستند را تحمل نمی‌کنیم. ما همچنین پرواز از ارتفاع پایین یا پرواز مسلحانه بر فراز تجهیزات نظامی آمریکا را در زمانی که مقاصد این اقدامات نامشخص است، و نیز نزدیک شدن قایق‌های تندرو به مسیرهای برخورد با کشتی‌های آمریکایی یا سلاح‌هایی را که به سمت نیروهای آمریکا هدف گرفته‌ شده‌اند، تاب نخواهیم آورد.»

فرماندهی مرکزی آمریکا در پایان اطلاعیه خود آورده است: « ارتش ایالات متحده دارای نیروهایی است که بهترین آموزش را در جهان دیده‌اند و مرگبارترین نیرو هستند و ما در بالاترین سطح حرفه‌ای به عملیات خود ادامه می‌دهیم و به قواعد بین‌الملل پایبند هستیم. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم باید همینطور باشد.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
We-Texas-Iran - تگزاس، ایالات متحده امریکا
از ایران به من خبر محرمانه رسیده که آخوندا با امامه هاشون میخوان تنگه هرمز رو ببندن به عنوان سرعت گیر...هواستون باشه لطفاً کسی گیر کنه تو یکی از این عمامه ها چون کلی طول می‌کشه تا بازش کنین خخخخخخخ
شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۳:۱۷
۵۲
samamos - میدلزبرو، انگلستان
وای اگر چارپا از زیردریایی حلبی استفاده کنه، ارتش دنیا نتواند که جوابش خخخخخخ
شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۵:۵۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +285ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +225شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +191نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +152پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +148ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +145وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است