گاردین: استقرار جنگنده‌های بریتانیا در قطر برای مقابله با حملات تلافی‌جویانه ایران

ایران اینترنشنال- روزنامه گاردین به نقل از منابع بریتانیایی نوشت استقرار جنگنده‌های تایفون نیروی هوایی سلطنتی بریتانیا در قطر به درخواست مقام‌های قطری انجام شده است تا به این کشور در برابر هرگونه حمله تلافی‌جویانه جمهوری اسلامی کمک کند.

بر اساس این گزارش، بریتانیا بعید است به حمله احتمالی آمریکا به ایران بپیوندد، اما در صورت اقدام تلافی‌جویانه جمهوری اسلامی، ممکن است برای کمک به کشورهای خلیج فارس وارد عمل شود.

گاردین: شرکت سازنده «گپ» در بریتانیا ثبت شده و مدیرانش در این کشور زندگی می‌کنند
روزنامه گاردین گزارش داد پیام‌رسان ایرانی «گپ» که از سوی نهادهای حقوق دیجیتال به همکاری با جمهوری اسلامی متهم است، توسط شرکتی اداره می‌شود که شاخه‌ای رسمی و ثبت‌شده در بریتانیا دارد.

مهدی انجیدنی، مدیرعامل و بنیانگذار گپ، و هادی، برادر او، در بریتانیا زندگی می‌کنند و مدیریت این شرکت به نام «تی‌اس اینفورمیشن» تکنولوژی را برعهده دارند.

«تی‌اس اینفورمیشن» شاخه بریتانیایی یک مجموعه نرم‌افزاری ایرانی به نام «شرکت فناوری اطلاعات توسعه سامان» محسوب می‌شود. این شرکت سازنده پیام‌رسان «گپ» است؛ برنامه‌ای که به عنوان جایگزین ایرانی تلگرام معرفی شده و از سوی جمهوری اسلامی به‌طور گسترده تبلیغ شده است.
رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس: تصمیم اروپا برای تروریستی خواندن سپاه بی‌پاسخ نمی‌ماند
ابراهیم عزیزی، رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس، در واکنش به تصمیم اتحادیه اروپا برای قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌های «تروریستی» گفت: این اقدام «خصمانه» بی‌پاسخ و بی‌هزینه نخواهد ماند.

رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود که این نهاد بسته‌ای الزام‌آور از اقدامات متقابل، بازدارنده و حمایتی را در دستور کار فوری قرار داده است.
رییس کمیسیون آموزش مجلس بازداشت افراد زیر ۱۸ سال در اعتراضات اخیر را تایید کرد
علیرضا منادی سفیدان، رییس کمیسیون آموزش مجلس، بازداشت افراد زیر ۱۸ سال را در اعتراضات اخیر تایید کرد و گفت آموزش و پرورش باید برای رسیدگی به وضعیت دانش‌آموزان ورود کند.

منادی همچنین گفت در نامه‌ای از طریق حراست مجلس به فراجا درمورد تعداد بازداشت‌شدگان، کشته‌شدگان و مجروحان دانش‌آموزی سوال پرسید اما تاکنون پاسخی دریافت نکرده است.

فرشاد ابراهیم‌پور نورآبادی، نایب‌رییس کمیسیون آموزش مجلس نیز درباره پیگیری وضعیت دانش‌آموزان بازداشت‌شده گفت: «کمیسیون آموزش جلسات متعددی با مسئولان ذی‌ربط برگزار کرده و پیگیری‌ها هم در حوزه ریشه‌یابی علل و عوامل این موضوع و هم در زمینه رسیدگی به مشکلات ایجادشده برای این دانش‌آموزان در حال انجام است.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +376رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +271کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +223اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +208مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +197شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +181اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +178روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +177شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +175ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +158کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند