کایا کالاس: اگر مانند یک تروریست عمل می‌کنید، باید با شما نیز مانند یک تروریست برخورد شود

صدای آمریکا: کایا کالاس، معاون رئیس کمیسیون اروپا، اعلام کرد نیروهای سرکوب جمهوری اسلامی مسئول «کشتارهای گسترده» در جریان خیزش ملی ایران بوده‌اند و اتحادیه اروپا در واکنش به سرکوب خشونت‌بار اعتراضات، تحریم‌های جدیدی اعمال می‌کند.

کالاس گفت: «نیروهای امنیتی ایران مسئول کشتارهای گسترده هستند.»


او افزود: «امروز، ما تحریم‌های جدیدی را علیه افرادی اعمال می‌کنیم که مستقیماً مسئول سرکوب خشونت‌بار اعتراضاتی هستند که هزاران کشته بر جا گذاشته است.»

معاون رئیس کمیسیون اروپا همچنین از احتمال یک تصمیم سیاسی مهم در سطح اتحادیه خبر داد و گفت: «همچنین انتظار دارم وزیران امور خارجه تصمیمی سیاسی اتخاذ کنند تا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان یک سازمان تروریستی از سوی اتحادیه اروپا معرفی شود.»

کالاس تأکید کرد: «زیرا اگر مانند یک تروریست عمل می‌کنید، باید با شما نیز مانند یک تروریست برخورد شود.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که فشارهای بین‌المللی بر تهران به‌دلیل سرکوب وحشیانه و خونین خیزش سراسری و گزارش‌های مربوط به نقض گسترده حقوق بشر رو به افزایش است.

با تغییر موضع فرانسه و اسپانیا - و پیش‌تر ایتالیا - اتحادیه اروپا اکنون به اجماع درباره تروریستی شناختن سپاه نزدیک شده است.

پیش از این، پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای با اکثریت قاطع، کشتار هزاران معترض را نشانه «تغییر رویه تکان‌دهنده» حکومت ایران دانسته بود.

ایالات متحده، کانادا و استرالیا پیش‌تر سپاه پاسداران را سازمان تروریستی می‌دانند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران
نه بابا از این نمد برای ملت کلاهی ساخته نمشود. این لیست های تروریستی و تحریم مال دنیای متمدن هاست نه برای یک مشت قایل و قاچاقچی تریاک و هروئین. دو روز هم بگذره ذره ذره و بصورت پنهان سپاه رو از تحریم بیرون می آورند. راه چاره: نابودی سران سپاه بصورت کامل، با کنترل کامل بکار گرفتن افراد در ارتش ملی ایران.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
۵۰
عقاب ابادان - پاریس، پولینزی فرانسه
صد در صد موافقم
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +285ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +264شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +225شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +198وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +191نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +159فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +152پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +148ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +145وزیر دفاع اسرائیل: سردخانه‌ها پر از اعضای بسیج و سپاه است اما جمهوری اسلامی با قطع اینترنت این را به مردم نمی‌گوید
  • +140شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است