شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم

ایران اینترنشنال: شاهزاده رضا پهلوی بار دیگر خواستار اقدام بین‌المللی برای کمک به سرنگونی رژیم شد و تاکید کرد آینده ایران را مردم ایران تعیین خواهند کرد. او در عین حال گفت که آماده است حتی پیش از سقوط جمهوری اسلامی به ایران بازگردد و در نبرد نهایی حضور داشته باشد.

او در گفت‌وگویی با روزنامه اورشلیم‌پست که چهارشنبه هشت بهمن منتشر شد، گفت: «در اواخر دسامبر و اوایل ژانویه، مردم ایران بار دیگر با شجاعتی مثال‌زدنی به خیابان‌ها آمدند؛ شجاع‌تر از همیشه. آن‌ها از من رهبری و جهت‌گیری خواستند. رژیم ضعیف‌تر از هر زمان بود و مردم متحدتر از همیشه. بنابراین من خواستار اقدام هماهنگ در روزهای ۸ و ۹ ژانویه (۱۸ و ۱۹ دی) شدم و میلیون‌ها نفر به خیابان‌ها آمدند.»


شاهزاده رضا پهلوی افزود: «این تشدید مبارزه ما برای آزادی بود و رژیم نیز خشونت خود را تشدید کرد. اکنون زمان آن است که جامعه بین‌المللی به کمک مردم ایران بیاید.»

به‌نوشته اورشلیم‌پست، درخواست شاهزاده رضا پهلوی برای کمک بین‌المللی در حالی مطرح می‌شود که نارضایتی فزاینده‌ای در میان ایرانیان نسبت به این موضوع وجود دارد که دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، علی‌رغم وعده‌های متعدد، هنوز هیچ اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی انجام نداده‌اند.

ترامپ شامگاه سه‌شنبه در سخنرانی خود در ایالت آیووا اعلام کرد که یک «ناوگان عظیم» دیگر از کشتی‌های نظامی آمریکا به سمت ایران در حرکت است. این در حالی است که پیش‌تر گروه ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به همراه دیگر ناوهای جنگی، ناوشکن‌ها و جنگنده‌های آمریکایی وارد آب‌های تحت فرماندهی سنتکام در اقیانوس هند شده بود.

شاهزاده رضا پهلوی در گفت‌وگو با اورشلیم‌پست تاکید کرد که آینده ایران در نهایت باید به دست خود ایرانیان تعیین شود. با این حال او گفت که جهان منافع راهبردی مستقیمی در کمک به سرنگونی این رژیم دارد.

او گفت: «موضع من بیش از چهار دهه است که ثابت بوده: آینده ایران را خود مردم ایران تعیین خواهند کرد. آن‌ها نیروی زمینی لازم برای پایان دادن به این رژیم هستند. با این همه، این اعتراضات صرفا یک مبارزه ملی نیستند. مردم ایران فقط برای خودشان نمی‌جنگند، بلکه برای رهایی جهان از این رژیم جنایتکار می‌جنگند. به همین دلیل، نه‌تنها از منظر انسانی، بلکه از سر ضرورت راهبردی، جهان باید برای کمک به آن‌ها اقدام کند.»

به‌نوشته اورشلیم‌پست جمهوری اسلامی از ۱۸ دی ماه به این سو برای بقا به‌طور فزاینده‌ای به زیرساخت سرکوب داخلی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی متکی شده است. اینترنت و شبکه تلفن همراه برای ۲۰ روز قطع یا به‌شدت محدود شده و بسیاری از ایرانیان را از رساندن صدای خود به جهان ناتوان کرده است. گزارش‌هایی از قتل‌عام‌ها، از جمله گردن‌زدن، تیراندازی بی‌هدف با گلوله جنگی به سوی جمعیت، و آتش زدن ساختمان‌ها همراه با افراد داخل آن‌ها منتشر شده است.

شاهزاده رضا پهلوی درباره اوضاع در داخل ایران گفت: «وضعیت در میدان هم از نظر گستره و هم از نظر سبعیت سرکوب واقعا تغییر کرده و رژیم با قطع ارتباطات و اتکای کامل به ماشین سرکوب سپاه پاسداران در تلاش برای بقاست.»

شورای سردبیری ایران‌اینترنشنال یک‌شنبه پنج بهمن در بیانیه‌ای با استناد به مدارک و روایت‌های تازه اعلام کرد ابعاد خشونت نیروهای سرکوب جمهوری اسلامی در جریان انقلاب ملی فراتر از برآوردهای اولیه بوده و بیش از ۳۶ هزار و ۵۰۰ نفر در این سرکوب هدفمند به دستور علی خامنه‌ای، دیکتاتور تهران، کشته‌ شده‌اند.

همچنین گزارش‌هایی از داخل ایران منتشر شده که رژیم پیکر معترضان کشته‌شده را گروگان می‌گیرد مگر آنکه خانواده‌ها مبالغ هنگفتی برای تحویل اجساد بپردازند.

شاهزاده رضا پهلوی به اورشلیم‌پست گفت: «اقدام برای دفاع از غیرنظامیان و تضعیف قدرت سرکوب رژیم، دقیقا همان چیزی است که مردم ایران خواستار آن هستند.»

او افزود: «هدف روشن است: حفاظت از غیرنظامیان، کاهش سرکوب، و هموار کردن میدان برای آنکه ایرانیان بتوانند دوباره سازمان‌دهی و بسیج شوند و سرانجام این رژیم شرور را شکست دهند.»

شاهزاده رضا پهلوی همچنین فضای بین‌المللی را متفاوت از گذشته توصیف کرد و گفت:«مردم ایران به یاد دارند که اوباما و بایدن آن‌ها را رها کردند اما اکنون از سخنان رییس‌جمهوری ترامپ دلگرم شده‌اند و او را مردی می‌دانند که به وعده‌اش عمل می‌کند.»

او افزود: «پرسش این است: آیا جهان به‌موقع اقدام خواهد کرد تا جان‌های بیشتری نجات یابد؟»

شاهزاده رضا پهلوی در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به شعارهای مردم ایران گفت: «بسیاری از کسانی که شعار می‌دهند، دهه‌ها پس از خروج پدرم از ایران به دنیا آمده‌اند و هیچ خاطره شخصی‌ای از او ندارند. آن‌ها در واقع رد جمهوری اسلامی و اشتیاق به کرامت، هویت ملی و آینده‌ای عادی را بیان می‌کنند؛ آینده‌ای که پدرم نماینده‌اش بود.»

او افزود: «ایرانیان دریافته‌اند که هدف دوران پهلوی مدرنیزاسیون بود: زیرساخت، آموزش، اصلاحات ارضی، بهداشت و درمان، و حقوق برابر برای زنان. ایران از زمان خود جلوتر بود… تا اینکه انقلابی کشور را ربود و این پیشرفت را معکوس کرد.»

شاهزاده رضا پهلوی با «قدردانی عمیق» از کسانی که در حمایت از او شعار می‌دهند، گفت: «برای من این موضوع درباره کسب قدرت نیست. درباره پذیرفتن مسئولیتی است که ملتی بر دوش من گذاشته که می‌خواهد مطمئن باشد تغییر به هرج‌ومرج منجر نمی‌شود.»

او افزود: «من همواره گفته‌ام که مردم ایران آینده نظام حکمرانی را از طریق یک فرآیند قانون اساسی آزاد و انتخابات واقعا آزاد تعیین خواهند کرد. برخی از سلطنت مشروطه حمایت می‌کنند، برخی از جمهوری، و همه باید حق داشته باشند دیدگاه خود را مطرح کنند و تصمیم را به مردم بسپارند.»

او تاکید کرد: «همه شهروندان ایرانی در برابر قانون برابر خواهند بود و در پای صندوق رأی حق برابر خواهند داشت. نقش من سنگین‌کردن کفه ترازو به نفع هیچ نتیجه‌ای نیست. من بی‌طرف خواهم ماند تا فرآیند، واقعی و قابل اعتماد باشد.»

شاهزاده رضا پهلوی در پایان گفت‌وگوی خود با اورشلیم‌پست گفت آماده پاسخ‌گویی به خواست مردم است و خود را برای بازگشت به ایران حتی پیش از سقوط جمهوری اسلامی آماده می‌کند.

او گفت: «من و تیمم به‌طور فعال در حال انجام مقدمات لازم برای بازگشتم هستیم. من آماده‌ام حتی پیش از سقوط این رژیم بازگردم تا در کنار هم‌میهنانم در نبرد نهایی حضور داشته باشم.»

شاهزاده رضا پهلوی افزود: «من گذار منظم را تضمین خواهم کرد، از تمامیت ارضی ایران محافظت می‌کنم و کشور را به سوی صندوق رأی هدایت خواهم کرد.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۶
siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا

حال فقط تو راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش اگر میخواهی ثابت کنی که وطن پرست هستی بفرما بیا باهاش هصدا شو ، نه آن هرامزاده که گفتی .به این میگن وطنپرست شجاع نه مثل آن رهبر ترسو سقط شده ات و نه مریم لچک بسر
‌چهارشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۱
۳۸
آذر بلبل - نیوکاسل، انگلستان

به خدا داری زر مفت میزنی،حتی بعد از آخوند هم جرات نمیکنی ایران بری،اگر رفتی هم باید بابت تمام خونهایی که در چند انقلاب اخیر مردم ایران ریخته شده ودر آخر تو با آن دار ودسته داعشیت آن انقلابها را منحرف کردید دادگاهی شوی،ولی باز هم میگویم تو فقط یک گ...ی و لاف میزنی
‌چهارشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۲
۴۷
دوشنبه - تهران ، ایران

فرقه نکبت تبهکارآخوندی اشغالگر ایران ، وای به حالتون 🕳️⚠️
‌چهارشنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۸
۶۵
چلیپا - جزایر سلیمان، جزایر سلیمان

دوتابستهه بزرگ پوشک بزرگسال بزار تو چمدون.تخصص شما بستن و باز کردن چمدوناس.اون حرفای مدرنیزوسیون و بقیه هم بزار برا همون چن تا نادان کم سنوسال ک از نادانی رفتن اماکن تاریخی اتیش زدن.واس ما ک اوندوره رو زندگی کردیم.نمتونی دروغ بگی.تهران ی جاها مخروبه بود و ی جاهاشم حلبی اباد وزوراباد بود.اصلاحات ارزی.دست کشاورز کوتاه از زمین.زمینا مرقوب دست پولدارا افتاد.دست ازهمهجا کوتاه اومدن تهران.ما اینچیزارو دیدیم.الان بری تهرن.مترو تهران از همهجا دنیا زیباتروتمیزتر.زمین بی استفاده نمبینی.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۲
۳۶
عاشق اونه رهبر - رشت، ایرلند

جناب شم کی میری فارسی یاد بگیری شدی سوژه خنده .از ما گفتن
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۰:۳۶
۴۴
universe123 - لندن، انگلستان

دوباره این حاجی مکه رفته و پناهنده از چاه توالت امد بیرون. تو جزو یکی از مخالفان رژیم هستی و باید با اقوام و مخالفان بزرگ ایران یعنی ترکها و کردها متحد بشوی وگرنه کاری نمیتوانی با ان دفترچه اظطرابی که تهیه کردی و با یه دولت فارس محور به دیگران قلدری بکنی. دفترچه این پناهنده در دفترجه مسخره اشاره‌ای به اقوام بزرک و زبان مادری انها نکرده و ساواک باید تحت فرمان این یک نفر باشه. و در ضمن در دفترچه نوشته شده که حکومت نظامی باید تا چند سال در ایران اجرا شود . نمیدانم چرا این سلطنت طلب های احمق این دفترچه را نخوانده اند و نمیفهمند که این پناهنده باعث تفرقه و جنگ بین مردم خواهد شد جالب اینجاست در غرب کسی او را قبول ندارد
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۳
۴۷
We-Texas-Iran - تگزاس، ایالات متحده امریکا

پاش برسه همه میریم شازده . من خودم داوطلب میشم تا این ارازل رو تو شهر هووو بزنم و برگردونم تا به گ.. خوری بندازمشون
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۴
۶۵
چلیپا - جزایر سلیمان، جزایر سلیمان

ب جان همه پخمه پرستا. دست من بود هچی یاد نمگرفتم تو عمر.فقت مرفتم کنار اون خاعن وقتی مملکت مشتش بود.روش دزدی بطوره کاملن قانونی یاد مگرفتم .هفته یی دوبارم. بیانیه مدادم برا ستمدیدگان.ی دهن هم اواز مخوندم .اسم اواز مزاشتم برای.برای خشتکها و هشتگ ها و تشتکها.برای فاطی و دمپاهی پارش.برای arian1 و حرفای مفتش.برا دلاکی ک یبارم تو عمرش حرف راست نزده.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۲:۰۶
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

تو حتما تو اون دوره دزد یا قاچاقچی بودی که وقتی‌ در زندان هارو چپول‌ها و مجاهدین شکستند آمدی بیرون و پاسدار شودی.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۲:۴۳
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

تو هم خفه کردی مارو با این اقوام اقوام نوشتنت زیر هر مطلب مربوط به پهلوی. قرن ۲۱ هستیم، گذشت اون دوران، به لطف وجود اینترنت همه در آن واحد از حال یکدیگر با خبرند و همه ایرانی‌ هستیم. حتی زمان شاه هم هیچکس خودش رو جدا از سایر ایرانی‌‌ها نمیدانست. از ارتش گرفته تا تمام وزارتخانه‌ها از هر قوم و طایفه‌ای مدیر و کارمند داشتند. آز دانیش و آیریلیخ سالما.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۲:۴۹
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

تو هم یک سایبری رژیم هستی‌ که از کشتار مردم فارغ شدی و برگشتی‌ پشت کامپوتر که پهلوی را بکوبی. شرم بر شما جانیان.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۲:۵۲
۴۴
universe123 - لندن، انگلستان

رژیم فارس محور نمیخواهیم. همه باید برابر باشند. ایران متعلق به یه اقلیت نیست و نباید فقط زبان یک اقلیت در ایران آموخته ش د و زبان اقوام بزرگ ایران مثل ترکی و کردی ممنوع باشد و باید این زبانها همین الان به رسمیت شناخته شوند.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۳:۳۴
۲۶
فاطی کماندو - قرچک، ایران
شاهزاده، گرامی سخن شما گرچه از عشق به میهن و تک تک جوانان عاشق این آب خاک می اید اما همه ما میدانیم همان‌طور که در شطرنج حضور شاه در میدان نبرد تنها زمانی ارزشمند است که حفاظت کامل از او تضمین شده باشد؛ چرا که سقوط شاه، پایان بازی است، حتی اگر همه مهره‌ها هنوز روی صفحه باشند. برای کیش و مات کردن این رژیم جانی سرکوبگر، بهترین استراتژی این است که سربازان عاشق میهن پیشروی کنند و شما پادشاه ایران، با امنیت کامل، در لحظه درست وارد خاک پاک ایران شوید. این هماهنگی میان پیشروی سربازان و حفاظت از پادشاه است که می‌تواند صفحه تاریخ را تغییر دهد و ایران عزیز را از چنگال این اشغالگران آدم خوار آزاد کند. جاوید ایران جاوید شاه جاوید خاندان ایرانساز پهلوی.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۸
۳۸
آنتیکور - بروکسل، بلژیک

پوشک رو فعلا رهبر مفعول شما به خودش بسته و در ۱۰۰۰ متری زیر زمینه
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۴:۱۹
۲۶
فاطی کماندو - قرچک، ایران

عجب ......سوزونی داریم تشت آب یخ بدم ....بزاری توش یکم ارم بگیری، فکر کنم نشادر هم بریزی به .......انقدری نمیسوزونه یه نام پهلوی میسوزونه مگه نه. 😉
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۵:۳۰
۲۶
فاطی کماندو - قرچک، ایران

افغان آماده باش که هم میهنان افغان خودت نه آنهایی که آگاهند و فهم و شعور دارند بزودی به سراغت میان تا امثال تو که روی از روی بی شعوری و پلشتی شدن نون خوره یک مشت اخوند لواطکار باهاتون توصیه حساب کنن، حتما خودت تو فضای مجازی دیدی که تعدادشونم کم نیست، خلاصه از ما گفتن بود تا افغان‌های هم میهن خودت چوب تو ......نکردن آدم شو و دست از این اراجیف گویی بردار حرامی نسناس.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۵:۳۹
۲۶
فاطی کماندو - قرچک، ایران
سابقه مبارزاتی شاهزاده به کسی پوشیده نیست پس دهن .....ببند و فکر نکن همه مثل خودت که ب......... هستن تو و امثال تو که تو ایران هستید اسلحه رو زمین بزارید بعد مثل ما با دست خالی بیاید جلو تا حالیتون کنیم، رفتی بیرون داری لاف می‌زنی.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۵:۴۴
۶۳
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک

فارس، فارسی، آریا، آریایی 🥰🥰🥰 این‌رو از بر شو.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۵:۵۳
۴۶
Deer Park - واشینگتن، ایالات متحده امریکا

گویید به نوروز که امسال نیاید -- در کشور آتش زده ره نگشاید -- بلبل به چمن نغمه شادی نسراید -- ماتم مردگان را لب پر خنده نشاید -- خون میدمد از خاک شهیدان وطن -- ‌ای وای وطن، وای وطن، وای وطن
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۵:۵۷
۴۷
nihad_finland - فین، فنلاند

نرو، قبل از سقوط بری جررررت میدن، جمهوری اسلامی یک ذره از طرفدارات وحشی تره، وقتی میگن ابله یعنی این. ،
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۰
۴۱
مصدق روحت شاد - تهران، ایران
افرادی که وعده های رضا پالانی در مورد استقرار دموکراسی در ایران با کمک حمله بیگانه رو باور کردن درک درستی از ماهیت نظام سرمایه داری ندارن. هیچ کشوری نمیاد بمب و موشک خودشو به رایگان مصرف کنه تا مردم ایران به آزادی و دموکراسی برسن. تجربه عراق و سوریه و لیبی نشون میده که اتفاقا بعد لز بمباران خارجی این کشورها تا مدتها در هرج و مرج و نا امنی فرو رفتن‌. اگر میخواین ذات واقعی رضا پالانی رو بشناسین ازش بپرسین نظرش در مورد اون چند صد غیر نظامی ایرانی که در حملات اسرائیل کشته شدن چیه؟ پاسخ به این پرسش شکنندگی شیشه عمر این دیو پالانی رو آشکار میکنه.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۶:۴۹
۴۸
پنجاه و هفتی - پلیموث، انگلستان
درود بر شاهزاده باشهامت و شجاع❤️❤️.دوستان میتونید حدس بزنید چرا Romano نمیاد عرض اندام بکنه؟
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۶
۲۶
فاطی کماندو - قرچک، ایران
خدایش حالا اگه یک ایرانی بگه مصدق حالا شاید ادم بگه از روی نادانی یک چیزی میگه ولی اخه تو افغانی دیگه چه ... این وسط.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۷
۵۹
hamidesabz - لندن، انگلستان

دست از سر ما بردار جان هرکی که دوست داریُ مثلا این رهبر مفعول و این رییس جمهور مهجور که هر دو ترک زبان هستند نظر شما قوم گرا ها را تامین میکنند!! زبان یکی از ابزار روابط انسانی است و همیشه در حال تحول، شما انگار همه هدفتان شده زبان!! همیشه هرکی به هر زبانی که خواسته صحبت کرده، و البته در مورد اینکه چه زبان هایی به عنوان زبان ملی ایرانی شناخته شود و چه زبانی به عنوان زبان مشترک همه ایرانیان باشد جزییاتی هستند که در این برهه نباید موجب تفرقه و انحراف جنبش مردم شود که این همه خون به پایش ریخته شده!
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۷
۵۱
Nagonsar - مونیخ ، آلمان
نهههههه تنها میای یا با استاد یوگای حاج خانم؟؟؟،برو بکپ جات سرد نشه
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰
۵۶
ابن ملجم(ع) - مونیخ، آلمان
ملت ایران تخت سلطنت را برای جلوس تو آماده کنتد؟ خب اینوسط هنر تو چی است.این یعنی با مال دیگران داماد شدن.ملت ایران هم یاسی جون نیستند که معلم زولا احتیاج داشته باشند
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۶
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
سایبری، از سوریه شدن ایران که یک ترفند نخ نما شده برای ترساندن مردم از انقلاب، دست بکش. یک دلیل جدید پیدا کن که بترسانی.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲
۴۴
universe123 - لندن، انگلستان
ابتدا به زبان فارسی عربی توجه کنید که ترکیبی از زبان‌های هندی، افغانی، کردی و به ویژه عربی است، سپس به سیاست بپردازید. درک میکنم که دموکراسی میخواهید ولی مطمئنم دفترچه اظطراب حاج رضا ی پناهنده را به هیچ وجه مطالعه نکردید و کورکورانه او را قبول دارید. توصیه میکنم بخوانید و از کسی بی طرف درخواست کنید خلاصه ان را به شما توضیح دهد تا درک کنید. زمانی که هر یک از شما، به ویژه رئیس شما که پناهنده آمریکاست، به درک درستی برسید و قلدری نسبت به دیگر اقوام را کنار بگذارید و از سازندگان ایران یعنی مادها عذرخواهی کنید و به آن‌ها احترام بگذارید و بهترکهای عزیز که حدودا ۴۰ م و کردهای شجاع نترس که ۲۰ م هستند ارادت نشان دهید، تمام مشکلات حل خواهد شد و شما به عنوان دشمن و جنایتکار این دو گروه ایرانی دیگر دیده نخواهید شد.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۸
۶۵
چلیپا - جزایر سلیمان، جزایر سلیمان
افغان جان ب پشتون بنویس . بهتر میشع متوجه شد چی منویسی.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
چلغوزپا جان خوبی؟خوشی؟ سلامتی؟ ببینم، ساواک در مورد تو از بطری پپسی استفاده میکرد یا کانادا؟
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱
۴۴
universe123 - لندن، انگلستان
مشکل از رئیس‌ شما رضا پناهنده است که با دیگر مخالفان متحد نمیشه و یه دفترچه اظطرابی را بدون مشورت اقوام بزرگ ایران را چاپ کرده و فکر میکنه میتونه غیر فارس زبانها را گول بزنه و دولت را بعد از سرنگونی ملاها را تسخیر کند و بعد سرکوب را با دولتی فارس محور شروع کند. باید اگر وطن پرست است به چند م ایرانی ترک و همچنین کرد ها که این همه کشته و اعدام تقدیم ایران کرده‌اند متحد شود و رسما اعلام کند زبانهای این ۲ گروه بزرگ ایرانی دیگر ممنوع نمیباشد. بروید و به او نامه بنویسید تا از تفرقه و نفرت بدور باشیم. اگر او اینکار را نکند پس بهتره همین ملاها در راس قدرت بمانند چونکه ان موقع فرقی بین حاج رضا ی پناهنده و ملاها نیست.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۴
۴۴
universe123 - لندن، انگلستان
بگو فارس عربی. زبان فارسی از هندی، افغانی و کردی و بخصوص عربی درست شده ولی زبان ترکی جدا و زیبا است و زبان کردی یا مادها بسیار قدیمی و زبان پادشاهان ایران بوده است.
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۹
۴۴
universe123 - لندن، انگلستان
شاهزاده که زبان فارسی عربی صحبت میکنه. باید بره افغانستان و به برادران و خواهران خودش کمک کنه
‌پنجشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۰
۴۶
antifascism - تهران، ایران
من همیشه تاکید دارم حکومتی در ایران امکان استقرار رو داره که فدرالیسم رو بپذیره. حالا سلطنت باشه یا جمهوری. کشورهایی که چندین قوم کلان دارن نمیتونن با یک حکومت متمرکز اداره بشن. چون حقوق اولیه انسانها رعایت نمیشه.
جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹
۷۲
senator x - تهران، ایران
نه عزیز دل میلونها ایرانی.برای حفاطت شما فعلا هیچ اعتباری نیست.الان دوست و دشمن قاطی شده.ببعضی دشمنان دوست نما اعتماد نکنید.
شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۸
۴۴
universe123 - لندن، انگلستان
حاجی رضا پناهنده علاقه‌مند به فدرالی نیست و حتی شایسته رهبری هم نیست چونکه مهارت متحد کردن کردها و ترکها را ندارد.
یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۴:۴۳
۴۶
antifascism - تهران، ایران
رضا پهلوی به عنوان نماینده فارسها به همراه نماینده اقوام دیگه ایران بیار شورای تدوین تشکیل بده. قطعا با این اطرافیانی که داره دیکتاتوری بعدی در راهه
جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۱:۳۷
۴۴
universe123 - لندن، انگلستان
کاملا درسته
شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۱:۴۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.