تایمز اسرائیل: کمک خارجی تنها امید مردم ایران برای نجات است

ایران اینترنشنال: تایمز اسرائیل به نقل از گزارش‌هایی که از طریق سه فعال مخالف، از داخل ایران دریافت کرده است، نوشت که رژیم اعتراضات را سرکوب کرده و کمک خارجی تنها امید مردم برای نجات است.

این نشریه نوشت ماموران جمهوری اسلامی، معترضان و خانواده‌های کشته‌شدگان را مجبور کرده‌اند تا به دروغ، آنان را به عنوان اعضای بسیج معرفی کنند.


تایمز اسرائیل سه‌شنبه هفتم بهمن در این گزارش نوشت به نظر می‌رسد که خواست جمهوری اسلامی برای «این ادعای دروغین با هدف توجیه استفاده گسترده رژیم از نیروی مرگبار علیه معترضان» انجام می‌شود، و با گزارش‌هایی که از سوی سازمان ملل متحد مطرح شده است، مطابقت دارد.

یکی از ساکنان تهران در یک پیام صوتی به زبان فارسی گفت: «خانواده‌ها مجبور می‌شوند هزینه گلوله‌های استفاده شده [برای کشتن بستگانشان] را بپردازند، یا به آنها گفته می‌شود که چه زمانی و کجا می‌توانند جسد را دفن کنند، یا حتی مجبور می‌شوند در تلویزیون دولتی دروغ بگویند و ادعا کنند که قربانی یک عضو بسیج بوده که به‌دست معترضان کشته شده است.»

روایت دیگری مربوط به سعید گلسرخی، مرد ۳۱ساله اهل شاهرود در شمال شرقی ایران است که ۱۹ دی در جریان اعتراضات سراسری هدف گلوله قرار گرفت.

یکی از بستگان در پیام خود گفت در حالی که گلسرخی برای زخم‌هایش تحت درمان بود، نیروهای امنیتی به بیمارستانی که در آن بستری بود، حمله کردند تا معترضان مجروح را دستگیر کنند، اما او موفق شد به خانه مادرش فرار کند.

او گفت چند روز بعد، نیروهای مسلح به خانه حمله کردند، گلسرخی را با خود بردند، او را کتک زدند و تحت فشار قرار دادند تا برگه‌هایی را امضا کند که به دروغ می‌گفت او یک عضو بسیج است تا مقامات جمهوری اسلامی بتوانند ادعا کنند که او از طرف معترضان و نه نیروهای دولتی مورد حمله قرار گرفته است.

به گفته این خویشاوند، وقتی گلسرخی امتناع کرد، نیروهای امنیتی به سر و پشت او شلیک کردند.

تصاویر گرافیکی ارسال شده برای فعالان و مشاهده شده از سوی تایمز اسرائیل، بدن به شدت کبود گلسرخی را نشان می‌داد که در اثر اصابت گلوله به چشم راست و نیم‌تنه‌اش سوراخ شده بود.

آنها افزودند که یکی از برادران گلسرخی هفته گذشته پس از گذراندن روزها در خفا دستگیر شد و سرنوشت او هنوز نامعلوم است.

یکی از بستگان محمد زارع، ۴۰ساله اهل اصفهان، که گفته می‌شود از سوی اعضای سپاه پاسداران با گلوله جنگی هدف قرار گرفته و کشته شده است، تجربه مشابهی را برای یکی از فعالان مستقر در بریتانیا بازگو کرد.

او گفت که سپاه پاسداران در ابتدا زارع را به ارتباط با داعش متهم کرد و از خانواده برای بازگرداندن جسدش پول خواست اما وقتی مدرکی دال بر ارتباط زارع با داعش پیدا نشد، رسانه‌های دولتی، به دروغ او را «شهید» و عضو بسیج نامیدند که در جریان اعتراضات کشته شده است.

این ساکن شهر تهران که با نام مستعار امیر شناخته می‌شد، رژیم را متهم کرد که «سعی می‌کند همه چیز را عادی جلوه دهد و بگوید هیچ اتفاقی نمی‌افتد، اما واقعیت بسیار متفاوت است.»

او گفت: «این ظلم پس از مرگ حتی از خود قتل‌ها دردناک‌تر است.»

تایمز اسرائیل در ادامه به گزارش‌های ایران‌اینترنشنال استناد کرد که نیروهای جمهوری اسلامی قبل از تحویل دادن اجساد معترضان کشته‌شده، درخواست پول کرده‌اند و ناظران حقوق بشر ادعا کرده‌اند که مقامات گاهی اوقات پیشنهاد می‌دهند که اگر خانواده‌ها کارت عضویت بسیج پس از مرگ را بپذیرند، اجساد را بدون پرداخت پول آزاد کنند.

این نشریه به نقل از فعالان و کارشناسان نوشت که هم اعتراضات ضد دولتی که از اواخر دسامبر در سراسر کشور گسترش یافت و هم واکنش مرگ‌بار رژیم از نظر مقیاس و استفاده از نیروی مرگ‌بار بی‌سابقه بود.

شورای سردبیری ایران‌اینترنشنال ۲۵ دی در بیانیه‌ای با استناد به مدارک و روایت‌های تازه اعلام کرد ابعاد خشونت نیروهای سرکوب جمهوری اسلامی در جریان انقلاب ملی فراتر از برآوردهای اولیه بوده و بیش از ۳۶ هزار و ۵۰۰ نفر در این سرکوب هدفمند به دستور علی خامنه‌ای، دیکتاتور تهران، کشته‌ شده‌اند.

اطلاعات رسیده به ایران‌اینترنشنال، الگوی روشن‌تری از نحوه سرکوب، گستره جغرافیایی درگیری‌ها و رفتار نیروهای امنیتی ارائه می‌دهد و از اعدام‌های بدون محاکمه، شلیک تیر خلاص به مجروحان و مداخله مستقیم نیروهای امنیتی در مراکز درمانی پرده برمی‌دارد.

به گفته امیر، دولت به سرکوب منتقدان ادامه داده و زندگی روزمره را مختل کرده است.

او در یادداشت صوتی گفت: «وقتی بیرون می‌روید، فضا کاملاً کنترل می‌شود. اگر کسی از نیروهای امنیتی متوجه مورد مشکوکی شود، تلفن شما را بررسی می‌کند، و حتی کوچک‌ترین چیزی می‌تواند شما را در معرض خطر جدی قرار دهد.»

امیر از جامعه بین‌المللی خواست تا در دفاع از مخالفان رژیم مداخله کند و پرسید: «من نمی‌فهمم چه زمانی می‌خواهند سپاه پاسداران را تحریم کنند - چقدر باید منتظر بمانید. مردم ایران به شدت به حمایت خارجی نیاز دارند. هر ساعت تأخیر به معنای دستگیری، شکنجه و قتل بیشتر است.»

آوا، زن ۳۳ ساله ساکن تهران هم در پیام صوتی دیگری که دوشنبه ششم بهمن برای یکی از فعالان ارسال شد، درخواست کمک خارجی را مطرح کرد.

او گفت: «تنها امید ما در حال حاضر - چون به نظر می‌رسد آمریکا هیچ کاری نمی‌کند - تنها امید ما اکنون شما هستید.»

آوا در بخشی از پیام صوتی خود گفت پیامدهای اعتراضات در شهرهای کوچک‌تر حتی عواقب بدتری نسبت به پایتخت داشته است و افزود: «چیزهایی که من در تهران دیدم با آنچه در استان‌ها و شهرهای کوچک‌تر می‌گفتند متفاوت بود زیرا در تهران با توجه به نیروهایی که داشتند، نمی‌توانستند اعتراضات را به این شدت کنترل کنند.»

او با صدایی لرزان گفت: «در شهرهای کوچک با جمعیت فقط ۲۰ یا ۳۰ هزار نفر مثلا هزار نفر کشته شده بودند، ۷۰۰یا ۸۰۰ نفر. ما چیزهایی شنیدیم، چیزهایی دیدیم که واقعاً فراتر از کشتار جمعی بود. وحشتناک بود؛ واقعا وحشتناک.»

تایمز اسرائیل به نقل از یک فعال ساکن کانادا نوشت که یک پزشک ایرانی در اصفهان، از کشته شدن صدها نفر در مناطق اطراف و همچنین جنایات مداوم رژیم در این شهر خبر داده است.

بر اساس روایت این پزشک، «نیروهای رژیم به بیمارستان حمله کردند، وارد اتاق عمل شدند و وقتی پزشکان و پرستاران سعی کردند آنها را از دزدیدن جسد [یک معترض] بازدارند، آنها نیز هدف گلوله قرار گرفتند. تعداد بیشتری از آنها آمدند و اجساد را بردند. علاوه بر معترضان، ما پزشکان و کارکنان خوب بیمارستان را نیز از دست داده‌ایم.»

آوا گفت رژیم اعتراضات را کاملاً سرکوب کرده و کمک خارجی تنها امید آنها [مردم] برای نجات است.

او گفت: «به آنها بگویید که هیچ کار دیگری از دست ما در داخل ایران بر نمی‌آید. هیچ کاری... آنقدر مردم کشته شده‌اند که دیگر کسی جرات نمی‌کند. بیرون رفتن به خیابان مساوی با خودکشی است. دیگر بحث شجاعت نیست. بیرون می‌روید و آنها شما را فوراً می‌کشند؛ آنها حتی نمی‌پرسند چرا آمدید.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
مردم طالب مداخله نظامی نیستن، مردم خواستار کمک نظامی هستن. فقط کافیه یه پادگان اسلحه دست مردم باشه. همه این حیدر حیدری ها ۷ سولاااااخخخخخ قایم میشن
‌سه شنبه ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۱
۶۱
azgol - آمریکا، ایالات متحده امریکا
فقط لعنت بر خمینی و مرک بر خامنه ای
‌سه شنبه ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +296رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +249شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +229شهبانو فرح پهلوی: آرزو و نیاز امروز من بازگشت به میهن است
  • +218کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +178اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +169مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +157ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +149انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +138کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +136بادی کارتر، قانون‌گذار آمریکایی، خواستار لغو مجوز پزشکی دختر علی لاریجانی شد