«تحقیق ارتش اسرائیل» در مورد پیش‌بینی‌های یک قمارباز در مورد جنگ دوازده روزه با ایران

بی بی سی: به گزارش رادیو و تلویزیون دولتی اسرائیل، ارتش این کشور در حال بررسی این ادعا است که فردی با آگاهی از اطلاعات محرمانه، در مورد زمانبندی حمله خردادماه اسرائیل به ایران شرط‌بندی کرده بود.

شبکه خبری کان گزارش می‌دهد که علاوه بر زمانبندی حمله، در مورد چند پیش‌بینی دیگر مرتبط با جنگ دوازده روزه اسرائیل و ایران هم شرطبندی شده بود؛ این شرطبندی‌ها برای فرد یا افراد پیش‌بینی‌کننده در مجموع ۱۲۸ هزار دلار سود داشته است.


دو شرطبندی دیگری که درست از آب درآمد، پیش‌بینی مداخله آمریکا در جنگ دوازده روزه و حمله‌ای است که اسرائیل درست بعد از اعلام آتش‌بس از سوی دونالد ترامپ انجام داد.

خبرنگار بی‌بی‌سی در بیت‌المقدس می‌گوید این پرونده نگرانی‌های تازه‌ای را در مورد خطر تاثیرگذاری چنین شرط‌بندی‌هایی بر سیاست‌های دولت یا فاش کردن اسرار نظامی برانگیخته است.

در ماه ژوئن سال گذشته، یک کاربر ناشناس روی سایت شرطبندی «پلی‌مارکت» که مخصوص پیش‌بینی اتفاقات دنیای واقعی است، در مورد جنگ اسرائیل و ایران شرط‌هایی بست؛ این شرط‌ها بر سر موضوعاتی بود که در آن زمان در موردشان تردیدهایی وجود داشت.

اما این کاربر ناشناس نه تنها وقوع جنگ را درست پیش‌بینی کرد بلکه حتی روز نخستین حمله اسرائیل را هم درست حدس زد و در مجموع ۱۲۸ هزار دلار برد.

مدتی بعد شرط‌های مشابه دیگری هم بسته شد که درست از آب درآمد؛ از جمله روز مداخله آمریکا در جنگ اسرائیل با ایران.

حالا رسانه دولتی کان در اسرائیل می‌گوید که ارتش در حال بررسی این احتمال است که فرد شرطبندی کننده به اطلاعات محرمانه دسترسی داشته یا فردی را می‌شناخته است که چنین اطلاعاتی را در اختیار داشته است.

نگرانی‌های مشابهی هم در مورد شرطبندی‌های بزرگی در آمریکا پیش از اقدام دولت ترامپ برای گرفتن نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور سابق ونزوئلا، مطرح شده است؛ برخی سیاستمداران هشدار داده‌اند که افزایش چنین شرطبندی‌هایی می‌تواند باعث فساد در تصمیم‌گیری‌های دولتی و حتی با خبر کردن دشمنان از قریب‌الوقوع بودن حمله شود.
***********************
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +391رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +284کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +231اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +231شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام حتی پیش از سقوط رژیم به ایران برگردم و در نبرد نهایی حاضر باشم
  • +219مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +204روبیو دستور داد اجازه حضور مقام های جمهوری اسلامی و اعضای خانواده‌هایشان در آمریکا لغو شود
  • +191اتحادیه اروپا سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +176ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +160کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند