هشدار دوباره وزیر خزانه‌داری آمریکا: اگر ایرانی بودم، پولم را از کشور خارج می‌کردم

 اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری ایالات متحدهاسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در سخنرانی خود در مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس گفت سیاست «فشار حداکثری» علیه جمهوری اسلامی، از جمله تحریم‌ها و اعمال تعرفه علیه خریداران نفت ایران، موثر بوده و پیامدهای اقتصادی آن به‌طور مستقیم بر تحولات داخلی ایران تاثیر گذاشته است.

آقای بسنت گفت که که پیش‌تر در ماه مارس هشدار داده بود ریال ایران «در یک قدمی سقوط» قرار دارد و گفت: «اگر ایرانی بودم، پولم را از کشور خارج می‌کردم.»


وزیر خزانه‌داری آمریکا تاکید کرد که به خاطر فشار حداکثری ایالات متحده، اقتصاد جمهوری اسلامی فروپاشید. وی گفت: ما شاهد ورشکستگی یک بانک بزرگ آنها بودیم. بانک مرکزی شروع به چاپ پول کرد. کمبود شدید دلار به وجود آمده است. آنها دیگر قادر به تامین واردات نیستند و به همین دلیل است که مردم به خیابان‌ها آمدند.

این دومین اظهارنظر وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره ایران در هفته‌های اخیر است. پیش‌تر، اسکات بسنت گفته بود وزارت خزانه‌داری آمریکا در حال رصد انتقال پول و سرمایه توسط مقامات جمهوری اسلامی به خارج از ایران هم‌زمان با گسترش اعتراضات و افزایش احتمال فروپاشی حکومت است.

بسنت در گفت‌وگویی با شبکه نیوزمک گفته بود: «ما در وزارت خزانه‌داری که مسئول اجرای تحریم‌ها هستیم، به‌وضوح می‌بینیم که اکنون موش‌ها در حال ترک کشتی هستند.» او افزود که انتقال «میلیون‌ها و ده‌ها میلیون دلار» از ایران به خارج از کشور توسط رهبران جمهوری اسلامی در جریان است.

به گفته وزیر خزانه‌داری آمریکا، این پول‌ها از طریق شبکه بانکی یا دارایی‌های دیجیتال منتقل می‌شوند و تاکید کرد: «ما این پول‌ها را ردیابی می‌کنیم و رهبران جمهوری اسلامی قادر نخواهند بود این دارایی‌ها را برای خود نگه دارند.»
 دستگاه قضایی ایران کسب‌وکارهای حامی اعتراضات را هدف قرار می‌دهددستگاه قضایی ایران اقدامات اولیه برای هدف قرار دادن برخی از کسب‌وکارها را در پی شعله‌ور شدن اعتراضات اخیر در ایران آغاز کرده‌اند.

خبرگزاری میزان، وابسته به قوه قضاییه روز سه‌شنبه گزارش داد که دادستان‌های تهران پرونده‌هایی را برای ضبط و توقیف اموال ۶۰ کافه که ادعا شده در اعتراضات نقش داشتند، تشکیل داده‌اند. 

این خبرگزاری همچنین از طرحی دیگر در دستگاه قضایی برای پیگیری توقیف اموال ورزشکاران، چهره‌های سینمایی و سایر افراد خبر داد. گزارش‌های دیگر حاکی از آن است که مقامات در همین راستا، تاکنون برخی کافه‌ها را در تهران و شیراز پلمب کرده‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
سیمرغ ایران - برلین، آلمان

بنده خدا اکثر ایرانیان چنان پولی ندارند که از کشور بخواهند خارج کنند نکنه منظورت به مسولین و دزدهای این نظام نکبت هست
‌چهارشنبه ۰۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +328دونالد ترامپ می‌گوید اگر مردم ایران رهبری رضا پهلوی را بپذیرند، من مشکلی ندارم
  • +232تجمع ایرانیان مقابل محل کار دختر علی لاریجانی در آتلانتای آمریکا + ویدیو
  • +231نیویورک پست از درخواست برای اخراج عیسی هاشمی و فاطمه لاریجانی، فرزندان مقامات ایران خبر داد
  • +217نشست خبری شاهزاده رضا پهلوی در واشنگتن: تردیدی نداشته باشید جمهوری اسلامی در آستانه سقوط است
  • +199دیدار سناتور لیندزی گراهام با شاهزاده رضا پهلوی: به پیروزی بسیار نزدیکیم+ ویدیو
  • +179حمله وحشیانه مرد افغان با چاقو به معترضان ایرانی در هامبورگ
  • +177هک شدن شبکه‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی و پخش تصاویر و سخنان شاهزاده رضا پهلوی
  • +173پرزیدنت ترامپ: وقت آن است که به دنبال رهبری جدید در ایران باشیم
  • +170شاهزاده رضا پهلوی: مردم ایران معتقدند ترامپ به وعده‌ای که برای دفاع از آن‌ها داده، عمل می‌کند
  • +168فراخوان شاهزاده رضا پهلوی: شنبه تا دوشنبه هر شب ساعت ۸ با شعارهای ملی، صدای خشم خود را بلند کنید