آیا حمله چندملیتی علیه رژیم علی خامنه‌ای در پیش است؟

بهنام قلی پور در شبکه اکس نوشت:

آیا حمله چندملیتی علیه رژیم علی خامنه‌ای در پیش است؟


۱. تخلیه پایگاه‌های استراتژیک: تخلیه پایگاه‌های «العدید» در قطر، «شاهزاده سلطان» در عربستان و «علی‌السالم» در کویت.

۲. افشای اسناد آلودگی هسته‌ای: درز اطلاعات محرمانه درباره آلودگی موشک‌های رژیم به اورانیوم در حمله به «عین‌الاسد» و ابتلای شش سرباز آمریکایی به سرطان ریه.

۳. آرایش نظامی ناوگان‌ها: اعزام ناوگروه هواپیمابر «آبراهام لینکلن» و احتمال قریب‌الوقوع اعزام ناوگروه «جورج بوش» به منطقه خاورمیانه.

۴. هشدار هوانوردی اروپا: درخواست رسمی آژانس ایمنی هوانوردی اروپا (EASA) از شرکت‌های هواپیمایی اتحادیه اروپا برای خودداری از پرواز در حریم هوایی ایران.

۵. آمادگی لجستیک ائتلاف: بازگشایی کریدورهای هوایی و فعال‌سازی پایگاه‌های منطقه‌ای جهت پشتیبانی از عملیات نظامی چندملیتی علیه رژیم.

۶. هماهنگی‌های دیپلماتیک-امنیتی: گفتگوی تلفنی ترامپ با نتانیاهو متعاقب نشست ویژه رئیس موساد در آمریکا با مقامات بلندپایه دولتی.

۷. ماموریت سناتور گراهام: سفر اضطراری سناتور لیندسی گراهام به تل‌آویو با هدف رایزنی و دیدار با مقامات ارشد اسرائیل.

۸. اظهارات بی‌سابقه ترامپ: با محوریت تشکر از مقام‌های رژیم و پشیمانی تلویحی از حمله نظامی (یعنی در حمله احتمالی فقط آمریکا تصمیم گیرنده و عامل نبوده است)

۹. بیانیه متحدان: ترامپ شبی که اعلام کرد حمله را لغو کرده است، از تهیه یک بیانیه خوب از سوی متحدانش حرف زد، این بیانیه تا الان منتشر نشده، اما بعید نیست بیانیه نیرو‌های ائتلاف در ارتباط با حمله مشترک باشد.

۱۰. قصه توقف ۸۰۰ اعدام هم همان جنگ روانی و هیبریدی مشهور است که به قول دوستی در بطن خود این واقعیت را نهفته دارد که رژیم خامنه‌ای می‌تواند در یک روز ۸۰۰ نفر را اعدام کند و وجود چنین رژیمی برای بشریت خطرناک است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
We-Texas-Iran - تگزاس، ایالات متحده امریکا

100% همینطوره این رژیم مثل سگ هاریه که خطرش همه رو تحدید می‌کنه دوستان درسته که ۲۰۰۰۰ نفر از عزیزانمون جونشون رو از دست دادن اما یادتون باشه یک بار برا همیشه با یک عملیات درست میشه نظم رو به ایران عزیزمان برگردونیم با اعتلاف کشورهای همسایه یک حمله رو به جلو با پیروزی ۱۰۰٪ کم هزینه . تو این مدت وقت اضافه هم این مزدوران نظام فکر مدارک جعلی برا فرار فکر انتقال پول که همشو آمریکا رصد می‌کنه و تحرکاتشون که زیر نظر می‌ره برا مدیریت جنگ
شنبه ۲۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۴
۴۷
Kian Tehrani - تهران ، ایران
مرگ بر خامنه ای
شنبه ۲۷ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +523آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +461شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +320علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +303شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +262در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +259پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +253محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +218خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +210دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +201رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند