قتل‌عام علی خامنه‌ای در جنگ انیران با ایران

کشتار دست‌کم ۱۲ هزار معترض عمدتا در دو شب با دستور خامنه‌ای، سبب شد شمار زیادی از شهروندان این قتل‌عام را با حمله مغولان به ایران مقایسه کنند. جنگ انیران با ایران وقتی رهبر جمهوری اسلامی قبل از کشتار گفت حاضر است برای حفظ جمهوری اسلامی خون بریزد.

مجتبا پورمحسن به مقایسه کشتار ۱۲ هزارنفری معترضان با دستور خامنه‌ای و مقایسه‌اش با حمله مغول به ایران و همچنین تشابه عملکرد رهبر نظام با شخصیت اساطیری ضحاک ماربه‌دوش در جنگ انیران با ایران می‌پردازد.


عضو مجلس نمایندگان آمریکا: طرحی برای برقراری ارتباط مردم ایران ارائه کردیم
کلودیا تنی، عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا، گفت رژیم ایران در تلاش است با قطع ارتباط مردم با جهان، اعتراضات مسالمت‌آمیز را سرکوب کند.

این عضو کنگره خبر داد در طرحی دو حزبی خواستار اقدام فوری در حمایت از برقراری ارتباطات امن و آزادی اینترنت برای مردم ایران از سوی آمریکا شده‌ است.

تیم شیهی، سناتور آمریکایی نیز در شبکه ایکس نوشت رژیم ایران «مشتی جنایتکار قاتل است که ۴۶ شعار مرگ‌ بر آمریکا می‌دهد و آمریکایی‌ها را کشته است.»

او افزود: «وقت آن رسیده زباله‌ها بیرون ریخته شوند.»
تعطیل شدن سفارت پرتغال در تهران و درخواست از شهروندان پرتغال برای ترک ایران
پرتغال اعلام کرده است که سفارت‌خانه‌اش را در تهران موقتا تعطیل می‌کند.

این دولت هم‌چنین به شهروندان پرتغال که در ایران هستند توصیه کرده است که این کشور را ترک کنند.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه پرتغال، این تصمیم دیروز، چهارشنبه، گرفته شده است. پیش از آن دولت پرتغال سفیر جمهوری اسلامی ایران در لیسبون را برای اعتراض به سرکوب مرگبار معترضان احضار کرده بود.

پائولو رانگل، وزیر خارجه پرتغال، در بیانیه دیگری گفته است که کشورش آماده است در هر اقدام اتحادیه اروپا برای تشدید تحریم‌های ایران مشارکت کند.

پیش‌تر و با بالاگرفتن تنش‌ها بین آمریکا و ایران، دولت بریتانیا هم اعلام کرده بود سفارتش در تهران را فعلا تعطیل می‌کند.
«وحشت در ایران» بر روی جلد هفته‌نامه اکونومیست
هفته‌نامه «اکونومیست» چاپ بریتانیا در تازه‌ترین شماره خود، موج سرکوب‌ها و کشتار معترضان در ایران را با تیتر «وحشت در ایران» به روی جلد خود آورده است.

این هفته‌نامه با چاپ عکس جنازه‌های کشته‌شدگان در پزشکی قانونی تهران در کهریزک و تصویر علی خامنه‌ای روی آن، در توضیح گزارش ویژه خود نوشته است: «رژیم بی‌رحم ایران هیچ اتکایی ندارد و به ملت خود جز خشونت چیزی ارائه نمی‌دهد. روزهای پیش رو پر از عدم قطعیت و خطر است. این به معنای سقوط رژیم است».
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی:آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • وزیر خزانه‌داری ایالات متحده: مقامات جمهوری اسلامی تنها «زور عریان» را می‌فهمند
  • شب ژنرال‌ها، آن شب بر بام مدرسه رفاه چه گذشت؟
  • یادی از گلهای پرپر شده ایران؛ فاطمه علی‌محمدی، مخترع تراشه‌های هسته‌ای دیالیز باشلیک به قلبش کشته شد
  • شلیک کور سرکوبگران جمهوری اسلامی به کودکان؛ بچه‌هایی که ۱۵ سالگی را ندیدند
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • مجله نیویورکر گزارشی از «شرایط آخرالزمانی» در مراکز درمانی ایران پس از سرکوب اعتراضات ارائه داد
  • از گرد و خاک پناهگاه زیرزمینی روی عمامه رهبر تا ترامپ کتک‌خورده در تهران
  • گروسی: تقریبا مطمئنیم که اورانیوم‌ غنی‌شده ایران در زیر تاسیسات بمباران‌شده است
  • خبرگزاری روسی ریا نووستی از مشاهده هواپیماهای شناسایی آمریکا در نزدیکی مرزهای ایران خبر داد
  • +336شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +294شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +214شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +168پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +161رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +139برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +138پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +133وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +125یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد
  • +125علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید