اعتراف تکان‌دهنده شهروند افغان در بریتانیا: متهم به تعرض به دختر ۱۲ ساله اقرار کرد

بی بی سی- یک شهروند افغانستان مقیم بریتانیا در دادگاه اعتراف کرد که به یک دختر ۱۲ ساله در منطقه نونیتون شهرستان وارویک‌ تجاوز کرده است.

احمد ملاخیل ۲۳ ساله که محل اقامت ثابتی ندارد قبلا ارتکاب چنین جرمی را رد کرده بود.


او همچنین ربودن یک کودک، سه فقره تجاوز به کودک زیر ۱۳ سال و دو مورد آزار جنسی به کودک زیر ۱۳ سال را رد کرد.

احمد ملاخیل همراه با متهم دیگر به نام محمد کبیر در دادگاه حاضر شد. محمد کبیر نیز ۲۳ ساله است و محل اقامت ثابتی ندارد. او تلاش برای ربودن یک کودک، ارتکاب تجاوز به کودک ۱۳ ساله و خفه کردن عمدی یک دختر را رد کرده است.

این جرایم در تابستان اتفاق افتاده است و قرار است جلسه رسیدگی به آن ۲۶ ژانویه برگزار شود.

پلیس منطقه وارویک قبلا تایید کرده که بود که متهمان تبعه افغانستان هستند.

ادعاهای مطرح شده علیه این دو مرد در نهم اوت سال جاری میلادی منجر به اعتراضات علیه مهاجران در بیرون تالار شهر نانیتون شد.

معترضان در این تجمع با حمل پرچم‌های بریتانیا، در خیابان اصلی شهر راهپیمایی کردند. آنان شعار می‌دادند «قایق‌ها را متوقف کنید» و «کشورمان را پس می‌خواهیم».

در مقابل، این معترضان، گروه «ایستادگی در برابر نژادپرستی» در برابر ساختمان شورای منطقه نانیتون و بدوورث به خیابان آمدند، اما تعدادشان به‌طور قابل‌توجهی کمتر از معترضان ضد مهاجران بود.

پیشتر جورج فینچ، رهبر شورای شهرستان وارویک، پلیس و وزارت کشور بریتانیا را به پنهان‌کاری در مورد وضعیت مهاجرت این دو متهم کرده بود.

نایجل فاراژ، رهبر راست‌گری حزب «اصلاح بریتانیا»، نیز خواستار انتشار اطلاعات توسط نیروی وارویک شد.

این اتهام باعث شد کمیسر پلیس وارویک‌، ایوت کوپر، وزیر کشور وقت، را تحت فشار قرار دهد تا پس از ادعاهایی از این دست، فوری در مورد اینکه نیروها چه اطلاعاتی باید به مردم بدهند، اطلاعات جدیدی ارائه دهد.

این اتهام باعث شد فیلیپ سکمب، کمیسر پلیس و جرائم وارویک‌، از ایوت کوپر، وزیر کشور وقت، بخواهد که فوری درباره این‌که پس از طرح چنین اتهاماتی پلیس چه اطلاعاتی باید در اختیار عموم بگذارد، به‌روزرسانی کند.

آقای کوپر پاسخ داد که پلیس باید اطلاعات بیشتری درباره مظنونان منتشر کند و افزود که دستورالعمل‌های مربوط به پلیس نیز در حال بررسی است.

کوپر پاسخ داد که پلیس باید اطلاعات بیشتری در مورد مظنونان فاش کند و این دستورالعمل به پلیس در حال بررسی است.

--------------------
اخبار مرتبط:
یک پناهجوی ایرانی و دو پناهجوی مصری به اتهام تجاوز گروهی به زنی در شهر برایتون بریتانیا دستگیر شدنددو پناهجوی مصری متهم به تجاوز گروهی در برایتون
ایران اینترنشنال: دو پناهجوی مصری ۲۰ و ۳۵ ساله، به همراه یک مرد ایرانی که رسانه‌های بریتانیا نام او را عبدالله احمدی، ۲۵ ساله، گزارش کرده‌اند به اتهام تجاوز به یک زن ۳۳ ساله در ساحل برایتون بازداشت و تفهیم اتهام شدند.

پلیس گفت قربانی که زنی در دهه سوم زندگی‌اش است، پس از خروج از یک باشگاه شبانه هدف تجاوز گروهی قرار گرفته است.

پلیس ساسکس اعلام کرد تحقیقات با سرعت انجام شده و هر سه مظنون شناسایی و بازداشت شده‌اند. قربانی تحت حمایت ماموران ویژه قرار دارد.

اندی هاربر، کارآگاه ارشد، گفت: «می‌دانم این حادثه برای جامعه بسیار آزاردهنده است. عملیات مشترک ما برای حفاظت از زنان و دختران با جدیت ادامه خواهد داشت.»

هر سه نفر به دو فقره تجاوز جنسی متهم شده‌اند. وزارت کشور بریتانیا تایید کرده است که این سه نفر پناهجو هستند.

هر سه متهم پنج‌شنبه ۲۴ مهر در دادگاه‌های منطقه‌ای کراولی و برایتون حاضر شدند و قرار است ماه آینده در دادگاه لوئیس محاکمه شوند.

پلیس اعلام کرد قربانی تحت حمایت ماموران متخصص قرار دارد.
سه پناهجو به اتهام تجاوز در ساحل برایتون تحت پیگرد قرار گرفتند
روزنامه سان نوشت : گزارش‌ها حاکی است زنی که مورد تجاوز قرار گرفته، پیش از این حادثه «وحشتناک» در یکی از باشگاه‌های شبانه شهر حضور داشته است.

تحقیقات پلیس بلافاصله آغاز شد و کارآگاهان سه مرد را در ارتباط با این تجاوز ادعایی بازداشت و سپس تفهیم اتهام کردند.

کارین ال‌داناسورت (۲۰ ساله) و ابراهیم الشافه (۳۵ ساله)، هر دو تبعه مصر، به همراه عبدالله احمدی (۲۵ ساله) از ایران، روز پنج‌شنبه به اتهام تجاوز گروهی متهم شدند. هر سه نفر تا زمان جلسه بعدی در بازداشت خواهند بود.
کارین ال‌داناسورت (۲۰ ساله)ابراهیم الشافه (۳۵ ساله)
ال‌داناسورت و الشافه که هر کدام با دو مورد اتهام تجاوز روبه‌رو هستند، در یک هتل مخصوص پناهجویان در منطقه «وست ساسکس» اقامت داشتند. این دو مرد مصری روز جمعه در دادگاه صلح کراولی حاضر شدند و از طریق مترجم عربی هویت خود را تأیید کردند.

دادگاه اعلام کرد ال‌داناسورت همچنین به ظن ارتکاب تخلفات مهاجرتی تحت بررسی قرار دارد.

دادستان افزود حادثه تجاوز در روزی رخ داده است که درخواست پناهندگی الشافه از سوی مقامات رد شده بود.

به گفته وزارت کشور بریتانیا، هر سه متهم از طریق قایق‌های کوچک وارد خاک بریتانیا شده‌اند.

دادستان ملانی ووتن در جلسه دادگاه گفت:
«این یک تجاوز گروهی در ساحل برایتون بوده که توسط متهم و دو نفر دیگر انجام شده است. آن‌ها زن قربانی را به ساحل کشانده و او را در شرایطی بسیار هولناک قرار داده‌اند.»

عبدالله احمدی، پناهجویی که درخواست پناهندگی‌اش رد شده، عصر پنج‌شنبه در دادگاه صلح برایتون حاضر شد و با دو مورد اتهام تجاوز به همان زن مواجه گردید. او نیز از طریق مترجم کردی هویت خود را تأیید کرد و تا جلسه بعدی در بازداشت خواهد ماند.

سه متهم قرار است ماه آینده در دادگاه کراون لویز حاضر شوند.

سخنگوی وزارت کشور بریتانیا در بیانیه‌ای گفت:
«این اتهامات تکان‌دهنده است و ما خشم عمومی را درک می‌کنیم. افکار ما با قربانی این جنایت وحشتناک است. در حال دریافت گزارش‌های منظم از پلیس ساسکس هستیم و در حال حاضر اولویت اصلی، ادامه تحقیقات پلیس و محاکمه عاملان این حادثه است.»

پلیس اعلام کرده است که زن ۳۳ ساله قربانی حادثه تحت حمایت افسران ویژه قرار دارد و تحقیقات درباره این پرونده همچنان ادامه دارد.

کارآگاه سرپرست اندی هاربر گفت:
«این پرونده با سرعت و دقت پیگیری شده و هر سه مظنون از طریق بررسی‌های دقیق شناسایی شده‌اند. ما شجاعت قربانی را تحسین می‌کنیم و با پشتیبانی تخصصی در کنار او هستیم.درک می‌کنیم این حادثه برای جامعه نگران‌کننده است و فعالیت‌های ما برای حفاظت از زنان و دختران همچنان با جدیت ادامه دارد. سه نفر در بازداشت هستند و در حال حاضر فرد دیگری در ارتباط با این پرونده تحت تعقیب نیست.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
اخوند شیپیشو - اندیمشک، استرالیا

اورپا خیلی وقته از دست رفته اینا فقط نوک که از اب امده بیرون - اورپا تموم شدست . انگلیس - فرانسه - المان - ایتالیا - سوید - نروژ - دانمارک خیلی وقته که فقط اسمشون اورپاست - اسلو میرید انگار وسطه سودان هستید . اینقد سودانی تو نروژ میبنی تو در سودان نمیبینی 🤣
شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۱
۵۰
حق گو لندن - لندن، انگلستان

ببینید می گوید درخواست پناهندگی رد شده . حالا اکر کانادا بود ویزا اقامت پاسپورت سریع بهش داده‌بود . اوه ‌مای گاد‌ام کانادین جیپسی.
شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶
۴۰
MrJason - جابلسا، انگلستان

ان التجاوز من الاحسن الفنون فی الملل اللاسلامیه
شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶
۶۲
یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک

اینجا با کسی زد و بند داری که غیر فارسی کامنت گذاشته کردی؟!
شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳
۲۴
کمال تعجب - هنگکنگ، تاجیکستان

طبق معمول این وحوش غارنشین به سنتشون رفتار کردن.تمامی این وحوش باید به همون خراب شده ایی که ازش اومدن فرستاده بشن. اخراج افغانی
شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۲
۵۰
Tornado1 - استانبول، ترکیه

باز هم افغانی ، افغان باید دنیا رو به گند بکشونه
شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۳
۵۵
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

گذاشته تو حالیت بشه.
شنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.