وکیل شبنم نعمت‌زاده، دختر وزیر پیشین صمت : دادگاه عالی حکم ۲۰ سال حبس او را نقض کرده است

شبنم نعمت زادهبی بی سی: وکیل شبنم نعمت‌زاده، دختر وزیر پیشین صمت در ایران می‌گوید دیوان عالی حکم موکلش، ۲۰ سال حبس و رد مال به اتهام «اخلال عمده در نظام اقتصادی» را نقض کرده است.

محمدرضا نعمت زاده، پدر شبنم نعمت زاده از مرداد ماه ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ در دوره ریاست جمهوری حسن روحانی وزیر صنعت بود.


علی محمدزاده، وکیل خانم نعمت‌زاده به خبرگزاری ایسنا گفت که با نقض این حکم «اکنون هیچ گونه رای قطعی و محکومیت کیفری در خصوص موکلم وجود ندارد.»

او همچنین گفت موکلش و خانواده او در سال‌های اخیر مبالغی را به شاکیان پرونده پرداخته‌اند و فقط «حدود ۴۹ میلیارد تومان» از بدهی مانده است.

آقای محمدزاده گفت اظهارات هفته پیش سخنگوی قوه قضائیه با استناد به رای نقض شده قبلی بوده است و «بنظر می‌رسد رای موصوف فاقد اعتبار باشد و رای قطعی که ایشان به زندان برگردد نیز وجود ندارد.»

اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه، ۲۰ آبان گفت شبنم نعمت‌زاده بعد از جنگ ۱۲ روزه از مرخصی به زندان برنگشت و «دستور ضبط وثیقه‌اش صادر و ممنوع الخروج شده و دستور جلبش هم صادر شده است.»

خانم نعمت زاده در دی ماه ۹۸ به اتهام «اخلال در نظام اقتصادی کشور» به ۲۰ سال زندان، ۷۴ ضربه شلاق، محرومیت دائم از خدمات دولتی و رد مال محکوم شد.

او سال ۱۳۷۵ از دانشگاه شهید بهشتی فارغ‌التحصیل و در سال ۸۰ در داروخانه یک بیمارستان مشغول به کار شد و به فاصله چند سال پس از کار در داروخانه‌های مختلف، از سال ۸۸ به بعد چند شرکت تاسیس کرد و به مالکیت چندین شرکت رسید.

«انحصار دارو و تحصیل مال از طریق نامشروع» از جمله اتهامات فرزند این وزیر سابق برشمرده شده است.

روزنامه شرق، در سال ۹۶ در گزارشی با عنوان «نسبت محتکر با وزیر سابق» به کشف یک انبار داروهای احتکارشده پرداخته بود.

در این گزارش آمده بود: «بر‌اساس آمارهای غیررسمی که به ما (شرق) اعلام شده، ارزش داروهای کشف‌شده در این انبار بین پنج تا شش میلیارد تومان است. بیشتر داروهای کشف‌شده نیز شامل داروهای جنرال (عمومی) و همین‌طور مکمل‌های دارویی بوده است.»

خانم نعمت‌زاده گفته بود آدرس این انبار نیز پیش از این به اداره دارو اطلاع داده شده بود.

او بعد از کشف انبار به خبرگزاری ایسنا گفت: «یکی از انبار‌هایی که شما درباره آن صحبت می‌کنید حاوی داروهای تاریخ‌مصرف‌گذشته‌ایست که ما از سایر انبارها جمع‌آوری کرده و فهرست آنها در نامه‌ای به اداره کل دارو برای امحا اطلاع داده شده بود. آدرس این انبار نیز پیش از این به اداره دارو اطلاع داده شده بود.»

در اسفند ماه ۹۷ رسانه‌های رسمی در ایران تصاویری از تخریب ویلای خانم نعمت زاده در لواسان منتشر کردند که حدود هزار متر مربع زیربنا داشت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
غیر از این میشد به این نظام و دین کثیف عنگلیس پرورده شک میکردم.
‌سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +382شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +296شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +267شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +230رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +172علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +160پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +148برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +142ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +139استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +129یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد