Warning: session_start(): open(/home/ukuser/tmp/sess_bb542383cbe2949cebebcf918acf2ea8, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/ukuser/public_html/amp/db/db/inc/ui.php on line 1

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /home/ukuser/tmp) in /home/ukuser/public_html/amp/db/db/inc/ui.php on line 1
بیانیه تهدیدآمیز دادسرای مرکز خوزستان در پی خودسوزی جوان اهوازی

بیانیه تهدیدآمیز دادسرای مرکز خوزستان در پی خودسوزی جوان اهوازی

دادسرای مرکز خوزستان در واکنش به حادثه خودسوزی یک جوان اهوازی که به تجمع اعتراضی گروهی از مردم در مقابل بیمارستان محل بستری او انجامید، تهدید کرد با کسانی که بخواهند از این رویداد برای «تفرقه قومیتی و برهم زدن آرامش بهره‌برداری کنند»، برخورد قضایی خواهد شد.

در بیانیه این دادسرا که بعدازظهر ۱۶ آبان منتشر شد، همچنین آمده است که این هشدار قضایی «با توجه به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام ملی» صادر شده است.


عصر پنجشنبه ۱۵ آبان شماری از شهروندان اهوازی مقابل بیمارستان سوختگی طالقانی تجمع کردند؛ جایی که احمد بالدی، دانشجوی ۲۰ ساله عرب اهل اهواز، پس از خودسوزی بستری شده است.

معترضان خواستار برکناری شهردار اهواز و معاونان او و همچنین رسیدگی قضایی به حادثه خودسوزی احمد بالدی شدند.

این جوان اهوازی، صبح روز ۱۱ آبان، مقابل «پارک زیتون» این شهر در اعتراض به تخریب دکه خانوادگی خود توسط مأموران اجرائیات شهرداری اقدام به خودسوزی کرد و به‌دلیل شدت سوختگی در بیمارستان طالقانی اهواز بستری شد.

دادسرای مرکز خوزستان در پایان بیانیه خود افزوده است که «رسیدگی قضایی دقیق و همه‌جانبه به حادثه تلخ در دستور کار دادسرای مرکز استان قرار گرفته» است.
تجمع اعتراضی در اهواز پس از خودسوزی احمد بالدی در اعتراض به تخریب دکه پدرش
گروهی از شهروندان و بستگان احمد بالدی، دانشجوی ۲۰ ساله‌ای که در اعتراض به تخریب دکه پدرش از سوی شهرداری اهواز دست به خودسوزی زد، در برابر بیمارستان طالقانی این شهر تجمع اعتراضی برگزار کردند.

بر اساس گزارش‌ها و ویدیوهای رسیده به ایران‌اینترنشنال، این تجمع عصر پنج‌شنبه ۱۵ آبان با حضور شماری از شهروندان و بستگان بالدی در بیمارستان سوختگی طالقانی اهواز برگزار شد.

حاضران در این تجمع با محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان، دیدار کردند و ضمن درخواست برکناری فوری شهردار اهواز و معاونان و حامیانش، خواستار رسیدگی قضایی به اتهام افرادی شدند که در حادثه خودسوزی نقش داشتند.

به‌ گزارش سازمان حقوق بشری کارون، فضای اطراف بیمارستان در زمان برگزاری این تجمع اعتراضی، به‌طور گسترده‌ای تحت کنترل نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی بود.

کارون پیش‌تر گزارش داد نیروهای شهرداری منطقه سه اهواز به همراه ماموران نیروی انتظامی ۱۱ آبان بدون اطلاع و حضور مالک دکه، مجاهد بالدی، به محل کسب او در پارک زیتون مراجعه و اقدام به تخریب آن کردند.

در زمان حضور ماموران، همسر بالدی و فرزندشان احمد در محل حضور داشتند و برای جلوگیری از تخریب، در داخل دکه تحصن کردند. با این حال، ماموران به تخریب ادامه دادند.

بر اساس این گزارش، معاون خدمات شهرداری منطقه سه اهواز با «رفتاری خشن و خارج از شان اداری»، دست همسر مجاهد بالدی را گرفت و او را به بیرون از دکه پرتاب کرد.

کارون افزود احمد بالدی نیز در پی این رفتار «خشن و ناعادلانه» و در اعتراض به «ظلم صورت‌گرفته»، در برابر چشمان ماموران اقدام به خودسوزی با بنزین کرد و با حدود ۷۰ درصد سوختگی در بیمارستان طالقانی اهواز بستری شد.

وضعیت جسمانی او وخیم گزارش شده است.

به گفته شاهدان، برخی ماموران حاضر در صحنه هیچ تلاشی برای جلوگیری از این فاجعه انسانی نکردند و حتی با بی‌تفاوتی و تمسخر نظاره‌گر ماجرا بودند.

کارون با ابراز تاسف عمیق از این رخداد، خواستار برخورد جدی و قانونی با آمران و عاملان این اقدام غیرانسانی شد و تاکید کرد که حقوق تضییع‌شده خانواده بالدی باید استیفا شود و مورد توجه جدی قرار گیرد.

در سال‌های گذشته موارد بسیاری از اقدام به خودسوزی و خودکشی کارگران در ایران به‌دلیل اخراج، شرایط سخت کاری، تاخیر در پرداخت یا عدم پرداخت دستمزد، و سایر مسائل گزارش شده است.

در یکی از آخرین نمونه‌ها در ۱۲ آبان‌، یک شهروند عرب در اهواز به نام کمال بالدی به‌دنبال فشارهای روانی و مشکلات اقتصادی به زندگی خود پایان داد.
وعده دادسرای اهواز برای رسیدگی به خودسوزی احمد بالدی
پس از خودسوزی احمد بالدی در اعتراض به تخریب دکه پدرش در اهواز و برگزار شدن تجمع اعتراضی مقابل بیمارستان طالقانی این شهر، دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان اعلام کرد «رسیدگی قضایی دقیق و همه‌جانبه به این حادثه تلخ» در دستور کار قرار گرفته و «با جدیت» در حال پیگیری است.

اطلاعیه این دادسرا جمعه ۱۶ آبان، پنج روز پس از خودسوزی بالدی و یک روز پس از تجمع اعتراضی گروهی از شهروندان و بستگان او در اهواز صادر شد.

گروهی از مردم و بستگان این دانشجوی ۲۰ ساله‌ که در اعتراض به تخریب دکه پدرش به‌دست شهرداری اهواز خودسوزی کرد، پنج‌شنبه ۱۵ آبان تجمع اعتراضی برگزار کردند.

بر اساس گزارش‌ها و ویدیوهای رسیده به ایران‌اینترنشنال، این تجمع در برابر بیمارستان سوختگی طالقانی اهواز برگزار شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +199رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +142برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +133ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +123درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +112انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +85آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +80هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه