ماجرای خرید یک هتل در بوداپست مجارستان توسط میثم خامنه‌ای چیست؟

مهدی فضائلی به شایعه خرید هتلی در بوداپست مجارستان از سوی فرزند رهبری واکنش نشان داد.

به گزارش عصر ایران ، مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، با انتشار عگسی از یک کانال تلگرامی و اشاره به شایعات این رسانه وابسته به مجاهدین خلق (منافقین) نوشت: «اخبار جعلی و هدفمند این رسانه وابسته به منافقین (شبکه یک) که این روزها دارد به صورت فله‌ای تولید می‌شود، انسان را یاد این عبارت می‌اندازد؛ "خَسن و خُسین هرسه دختران مغاویه بودند که در مدینه آنان را گرگ درید!"»

شایعه چه بود؟
در تصویر پستی از کانال رسانه "شبکه یک" که به نوشته مهدی فضائلی متعلق به مجاهدین خلق (منافقین) است، و در توئیت وی منتشر شده آمده است:

پاسخ آیت الله گلپایگانی به سوال شبکه یک درباره هیاهو هتل خریداری شده توسط حاج میثم خامنه ای در بوداپست:

«حاج میثم به پاکدستی شهرت دارند و رهبر انقلاب به ویژه در تربیت ایشان از کودکی همواره دقت کافی داشته اند و حرفهای نامربوط درباره خرید هتل هامپتون Hampton بوداپست توسط ایشان به عمد توسط عده ای مغرض در یک جلسه حوزوی در اصفهان با دقت و جزئیات گفته نمی شود.

«جریان این است که حاج میثم برای تامین کمکها به غزه در شهریور ۱۴۰۳ با وامی که از بانک مرکزی به ایشان داده شد این هتل را خریداری کردند تا سود آن برای مردم مصیبت زده غزه فرستاده شود.»
---------------------
درباره هتل هامپتون بای هیلتون سیتی‌سنتر بوداپست 
هتل هامپتون بای هیلتون سیتی‌سنتر بوداپست یک اقامتگاه مدرن و کاربردی در قلب پایتخت مجارستان است که شهرت خود را مدیون موقعیت مکانی فوق‌العاده و خدمات با کیفیت زنجیره بین‌المللی هیلتون می‌باشد. 

این هتل با قرارگیری در منطقه ۶ بوداپست، یعنی ترزواروش، عملاً در مرکز تپنده شهر واقع شده و دسترسی بی‌نظیری به مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری، مراکز خرید و ایستگاه‌های حمل و نقل عمومی به مهمانان ارائه می‌دهد. 

در واقع، میهمانان می‌توانند تنها با چند دقیقه پیاده‌روی به مکان‌های شاخصی مانند کلیسای سنت استفان خانه اپرای دولتی مجارستان، و خیابان معروف آندراشی برسند؛ این امر برای گردشگرانی که قصد دارند پیاده و بدون دغدغه ترافیک از زیبایی‌های بوداپست لذت ببرند، یک امتیاز بزرگ محسوب می‌شود. 

علاوه بر این، نزدیکی به ایستگاه مترو، گشت و گذار در تمام نقاط شهر را به آسانی امکان‌پذیر می‌سازد.

برای تخمین ارزش این هتل که یک ملک با ۲۱۹ اتاق در یک موقعیت مکانی عالی است، می‌توان به معاملات اخیر هتل در بوداپست رجوع کرد. 

در بازار بوداپست، به خصوص در مناطق مرکزی پِست، قیمت هر کلید (هر اتاق) در معاملات بزرگ می‌تواند بسیار متغیر باشد، اما داده‌های اخیر نشان می‌دهد که هتل‌های بزرگ و برند شده در مرکز شهر با ارقامی قابل توجه معامله می‌شوند. 

برای مثال، در ژوئن ۲۰۲۳، هتل بزرگ سوفیتل چِین بریج) با قیمت تقریبی ۲۳۲,۰۰۰ یورو به ازای هر کلید فروخته شد. اگرچه هتل هامپتون بای هیلتون یک هتل میدسکیل محسوب می‌شود و ارزش هر کلید آن احتمالاً پایین‌تر از یک هتل پنج ستاره لوکس مانند سوفیتل است، اما موقعیت مرکزی و برند معتبر هیلتون آن، به ارزش ملک افزوده قابل توجهی می‌بخشد.

این هتل به عنوان بخشی از برند هامپتون بای هیلتون، خدمات و امکاناتی را ارائه می‌دهد که بر راحتی، سادگی و ارزش اقتصادی تمرکز دارد. برجسته‌ترین ویژگی این هتل، ارائه صبحانه بوفه رایگان و متنوع است که شامل گزینه‌های گرم و سرد می‌شود و برای شروع پرانرژی یک روز گشت و گذار در بوداپست بسیار مورد استقبال قرار می‌گیرد. 

این هتل همچنین دارای مرکز تناسب اندام ۲۴ ساعته است تا میهمانان بتوانند برنامه ورزشی خود را در طول سفر حفظ کنند. با توجه به اینکه این هتل اغلب مورد توجه مسافران تجاری و تفریحی است، امکاناتی نظیر وای‌فای رایگان و پرسرعت در تمام نقاط هتل و همچنین فضاهای جلسه و کاری کوچک نیز فراهم شده است. 

تیم کارکنان این مجموعه نیز به دلیل برخورد دوستانه، حرفه‌ای و کمک‌رسانی عالی مورد تحسین میهمانان قرار گرفته‌اند که تجربه‌ای آرام و دلپذیر را در طول اقامت تضمین می‌کند.

هتل هامپتون بای هیلتون بوداپست با وجود قرارگیری در شلوغ‌ترین منطقه شهر، موفق شده است فضایی آرام و دلپذیر را برای استراحت میهمانان ایجاد کند. اتاق‌های هتل با دکوراسیونی مدرن و شیک و استفاده از رنگ‌های آرامش‌بخش، مجهز به تمام امکانات رفاهی استاندارد از جمله پرده‌های ضخیم و تیره برای خوابی آسوده، صندوق امانات مخصوص لپ‌تاپ، و فضاهای کاری مناسب هستند. 

علاوه بر این، این هتل خدمات ویژه‌ای مانند پارکینگ زیرزمینی سرپوشیده (با هزینه اضافی) را برای کسانی که با خودرو سفر می‌کنند، ارائه می‌دهد که در مرکز شهر بوداپست یک مزیت بزرگ محسوب می‌شود. 

همچنین، وجود یک رستوران و بار در محل و یک بخش میان‌وعده‌های ۲۴ ساعته، نیازهای غذایی میهمانان را در هر ساعت از شبانه‌روز برطرف می‌سازد. 

در مجموع، هتل هامپتون بای هیلتون با ترکیب موقعیت مرکزی، خدمات استاندارد هیلتون و تمرکز بر جزئیات رفاهی، یک انتخاب هوشمندانه و مطمئن برای اقامت در بوداپست است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۲۵
varied - ریزه، ترکیه

دزدی از جیب ملت با کلاه شرعی اسلام نکبت برفرض که حرفهای گلپایگانی درست باشد این بانگ مرکزی با چه مجوزی این وام را به میثم مفعول زاده داده برای اینکه مردم اعتراض نکنند اسم این دزدی شده وام اون هم برای کمک به تروریستهای حماس اگر وام است چرا این هتل به اسم ایران ثبت نیست بلکه در مالکیت میثم مفعول زاده است
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
۴۶
amirHassna - سیدنی، استرالیا

ماجرا سادست. امت اکثرا چرتی و قیمه خورو من سیاسی نیستمو سایبری بی وطنو بسیجی بی ناموسو شیعه گریو من بچه زرنگم. تمام.
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۲
۴۶
setayeshz565 - وین، اتریش

اینا با پول دزدی میتونن یک کشور مستقل بخرن،خونه که چیزی نیست،ولی زمانی میرسه که از ترسشون فقط میتونن برن زیر زمین پناه ببرن،امیدوارم تا اون روز زنده باشم و اون لحظه رو به چشمم ببینم که به خواری و بدبختی افتادن
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶
۵۱
Javid shah VA pahlavi - اهواز ، ایران

اون...... که میگن شاه میلیاردها با خودش از ایران برد بیان جواب بدن ، شما چپول های بی وطن ، و مزاحمین خلق و خامه مالان ولایت، الان بازهم میخواین ماله کشی کنین؟. یعنی اگر هر کسی بره بگه می‌خوام به غزه و فلسطین کمک کنم بهش وام میدن ؟ اصلا از غزه و فلسطین به ما چه؟ واضح و راحت دارن به هر شکلی ایران را غارت میکنن ، خاک بر سر مردم ایران ، خاک بر سر چپولهای عشق ملا که از حرص و کینه و حسد حاضر نیستن به خاطر مردم ایران خواست اکثر مردم ایران که شاهزاده به حق ایران رضا شاه سوم هست را قبول کنند و سنگ جلوی پای ملی گرایان و شاهزاده نیاندازن ا، امیدوارم نسلتون منقرض بشه. مرگ بر سه فاسد . ملا ، چپول بی وطن ، مجاهد
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۸
۸۵
siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا
تبلیغات خوبی بود ، شاید واقعیت داشته چرا بعضی ها حسودی میکنن ؟ مال حلال شده دزدی یا اختلاس پدرش شاید باشه
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

بزرگترین دکان دنیا مذهب و در سرراس ان اسلام قرار دارد که برای رسیدن به پول قتل و غارت و چپاول و مصادره را ازاد گذاشته است
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶
۵۰
Tornado1 - استانبول، ترکیه

برا روز فرار میخواد ، میخواد که بی جا نباشند
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
۷۱
senator x - تهران، ایران
ماجرا ندارد!!خیلی خلاصه بگم.پدر دزد؛پدربزرگ دزد؛دادش دزد؛عمو دزد؛امامشان دزد؛پیغمبرشان دزد؛خدایشان هم حامی دزد
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +201رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +126جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +124درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +96پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند