وزارت خارجه سوریه: الشرع از روسیه خواست بشار اسد را تحویل دهد

العربیه: اشهد صلیبی، معاون مدیر اداره روسیه و اروپای شرقی در وزارت خارجه و مهاجران سوریه، شامگاه جمعه اعلام کرد که احمد الشرع، رئیس‌جمهوری این کشور، در دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، به‌طور صریح خواستار تحویل بشار اسد، رئیس جمهور سابق، شده است.

صلیبی در گفت‌وگو با رسانه‌های سوریه توضیح داد که طرف روسی در خصوص تحقق عدالت انتقالی در سوریه درک روشنی از موضع دمشق نشان داده و افزود که سفر احمد الشرع به روسیه با هدف تأکید بر بازسازی، هماهنگی و همکاری با تمامی کشورها انجام شده است.


او افزود سوریه در آستانه بازتعریف سیاست خارجی خود بر اساس منافع ملی است و برای تحکیم روابط خود با کشورها و جامعه بین‌المللی تلاش می‌کند.

صلیبی اظهار داشت که رهبری سیاسی جدید سوریه بر اصل شفافیت در تعامل با پرونده روسیه تأکید دارد و می‌کوشد مردم سوریه را از همه تحولات آگاه کند. او همچنین گفت تمام توافقنامه‌های میان دمشق و مسکو بازنویسی خواهد شد تا منافع عالی ملت سوریه تضمین شود.

الصلیبی افزود که گفت‌وگوهای دو طرف شامل ایجاد سازوکارهای حقوقی جدید برای همکاری در پرونده افراد تحت تعقیب و مسائل معوق بوده و نیز بر حمایت از موضع سوریه در مجامع بین‌المللی متمرکز بوده است.

او همچنین تأکید کرد که هماهنگی میان دمشق و مسکو در شورای امنیت و سازمان ملل ادامه خواهد داشت تا حضور سوریه را تقویت و منافع استراتژیک آن را حفظ کند.

رئیس‌جمهوری سوریه روز چهارشنبه گذشته در رأس یک هیئت رسمی وارد مسکو پایتخت روسیه شد تا با ولادیمیر پوتین همتای روسی خود، دیدار و درباره پرونده‌های مشترک میان دو کشور گفت‌وگو کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۹
Hassan1947 - تهران ، ایران
روسیه بشار اسد را مستقیما تحویل نخواهد داد ولی بشار یا خودش خودکشی خواهد کرد و یا زیر ماشین خواهد رفت . البته روسیه دخالتی نخواهد داشت !؟!
شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
۵۳
اخوند شیپیشو - اندیمشک، استرالیا
علاوه بر این نظریه امکان دازه اجازه خروج به هر کشوری که قبولش کنه بهش بدهند و چون روسیه در کشیدن فرش از زیره پا کاملا معروف است و محتملا جایی به غیر از کره شمالی وجود ندارد - چون ایران که تکلیفش معلومه همه پاپیون کردن الان روسای قم 🤣. اگر شانس بیاره و خودکشی نکنه و زیر ماشین نره بقول شما دوست عزیز گزینه کره شمالی هم میتونه روی میز باشه - البته روسیه با کسی رو در وایسی نداره وقتی وزیر کشورش با پوتین یک مشکل میخوره فردا از طبقه ٢٠ یهو پاش لیز میخوره میافته اینم زیر ماشین کاملا محتمله پس همون گزینه شما 😉🤣
شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶
۴۲
karaji - کرج ، ایران
چرا فقط بشار اسد ، خوب زن لاوروف و حاج پوت رو هم ضمیمه کن تفاوتش فقط چند تا سکه است ..!
شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +391شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +319شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +275شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +250رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +190علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +162پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +158پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +156برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +151ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +144استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای