آمریکا شبکه کشتیرانی عراقی مرتبط با نفت ایران را تحریم کرد

دویچه وله: وزارت خزانه‌داری آمریکا یک شبکه کشتیرانی و حمل و نقل را که متعلق به یک تاجر عراقی است تحریم کرد. شرکت‌های این شبکه با ترکیب نفت ایران و عراق آن را به عنوان نفت عراقی به فروش می‌رساندند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا یک شبکه کشتیرانی و حمل و نقل عراقی و مدیر آن را که به فروش نفت ایران کمک می‌کرد تحریم کرد. "ولید السامرایی" مدیر این شبکه نفت ایران را به عنوان نفت عراق به فروش می‌رسانده است. وزارت خزانه‌داری آمریکا تخمین زده که این اقدام سالانه صدها میلیون دلار برای ایران درآمدزایی می‌کرده است.


"اسکات بسنت" وزیر خزانه‌داری آمریکا گفته است: «عراق نمی‌تواند یک محل امن برای تروریست‌ها باشد و به این دلیل ایالات متحده در حال کاهش نفوذ ایران در این کشور است.»

به گفته او وزارت خزانه‌داری می‌خواهد با هدف قرار دادن جریان درآمد نفتی ایران رژیم جمهوری اسلامی را از حمله به ایالات متحده و متحدانش باز دارد. وزیر خزانه‌داری گفته امریکا متعهد به تامین نفت (جهان) بدون ایران است و به تلاش برای جلوگیری از دور زدن تحریم‌های آمریکا از سوی ایران ادامه خواهد داد.

در بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا آمده است که تحریم‌هایی که در روز دوم سپتامبر اعمال شدند در راستای تعهد ایالات متحده به کاهش نفوذ مخرب ایران بر اقتصاد عراق و در راستای حفظ کمپین فشار حداکثری اقتصادی بر ایران است.
السامرایی کیست؟
"ولید خالد حمید السامرایی" شهروند دو تابعیتی عراق و جزایر کارائیب و تاجری ساکن امارات متحده عربی است که شبکه‌ای از شرکت‌های حمل و نقل و کشتیرانی را اداره می‌کند. این شبکه در فروش نفت ایران در بازارهای بین‌المللی نقش داشته‌است. عملکرد این شبکه به این صورت است که نفت ایران و عراق را ترکیب کرده و با عنوان نفت با منشأ عراقی به بازار عرضه می‌کند تا تحریم نفتی ایران را دور بزند. براساس تخمینی بسیار دست پایین، این شرکت‌سالانه حدود ۳۰۰ میلیون دلار برای ایران و شرکایش ارزش افزوده تولید می‌کند.

السامرایی صاحب دو شرکت مستقر در امارات به نام‌های Babylon Navigation DMCC (Babylon) و Galaxy Oil FZ LLC (Galaxy Oil) است که عملیات شبکه‌های او را اداره می‌کنند.

بابی‌لون امور لجستیک و کشتیرانی را انجام می‌دهد و گالاکسی اویل معامله کننده اصلی محصولات انرژی السامرایی در بازار جهانی است.

السامرایی برای قاچاق نفت ایران از گروهی از کشتی‌های بابی‌لون که با پرچم لیبریا حرکت می‌کنند استفاده کرده و نفت ایران و عراق را بر روی دریا ترکیب کرده و از طریق انتقال کشتی به کشتی در خلیج فارس و در بنادر عراق به فروش می‌رساند.

در حالی که  این کشتی‌ها متعلق به بابی‌لون هستند، السامرایی تعدادی شرکت صوری مستقر در جزایر مارشال را به عنوان مالکان ثبت شده این کشتی‌ها معرفی می‌کرده است. السامرایی برای پنهان کردن فعالیت‌هایش در قاچاق نفت ایران با ناوگان در سایه ایران همکاری می‌کرد؛ شبکه‌ای از کشتی‌های ایرانی و خارجی که برای دور زدن تحریم‌ها به کار می‌روند.

جعل سیستم شناسایی خودکار و ایجاد اختلال در گزارش موقعیت مکانی این کشتی‌ها از دیگر روش‌های مورد استفاده شرکت‌های اوست.

در نتیجه تحریم‌های امروز وزارت خزانه‌داری، کلیه این شرکت‌ها و اموال آنها در داخل خاک امریکا مسدود و معامله شرکت‌های امریکایی با آنها ممنوع می‌شود. همچنین هر نهادی که بیش از ۵۰درصد دارایی‌اش متعلق به این شرکت‌ها باشد اموالش مسدود می‌شود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +402شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +348شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +259رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +203علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +196پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی
  • +168برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +156ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +150استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +149دیدار شاهزاده رضا پهلوی و ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مونیخ + ویدیو
  • +145پیام‌های شهبانو فرح پهلوی و شاهزاده رضا پهلوی با تاکید بر تداوم ایستادگی مردم ایران