ارتش اسرائیل تصویب «مرحله بعدی» از جنگ غزه را اعلام کرد

العربیه: ارتش اسرائیل اعلام کرد طرح مرحله بعدی جنگ نوار غزه را تصویب کرده است. در این مرحله تمرکز اصلی بر شهر غزه خواهد بود و هدف، به‌گفته مقام‌های نظامی اسرائیل، «از میان برداشتن حماس» است.

ارتش اسرائیل روز یکشنبه در بیانیه‌ای به نقل از ایال زمیر، رئیس ستاد کل ارتش، اعلام کرد عملیات با حفظ شتاب کنونی ادامه خواهد داشت و تمرکز اصلی بر شهر غزه است. زامیر اضافه کرد ارتش حملات خود را تا «از بین بردن حماس» ادامه می‌دهد و موضوع گروگان‌ها همچنان در اولویت است.


«ارابه‌های جدعون» نام عملیات زمینی اسرائیل در غزه است که از نیمه ماه مه آغاز شد. هفته گذشته کابینه امنیتی اسرائیل با طرح‌های مربوط به کنترل شهر غزه و اردوگاه‌های پناهجویان موافقت کرد.

به‌گفته زمیر، این عملیات به اهداف خود دست یافته و توانایی‌های «حماس» به‌شدت کاهش یافته است. او افزود این نبرد بخشی از طرحی بلندمدت و چندجبهه‌ای است که «همه اجزای محور به مرکزیت ایران» را هدف قرار می‌دهد.

رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل همچنین اعلام کرد نیروهای مسلح با «راهبردی هوشمند، متوازن و مسئولانه» عمل خواهند کرد و تمام توان خود در زمین، هوا و دریا را برای وارد آوردن ضربات شدید به حماس به‌کار خواهند گرفت. او در جریان بازدید روز یکشنبه از غزه گفت ارتش به افزایش حملات در شهر غزه ادامه خواهد داد.

زمیر نشست گسترده‌ای با فرماندهی منطقه جنوبی ارتش برگزار کرد تا طرح‌های مربوط به اشغال شهر غزه را نهایی کند. به گزارش رادیو ارتش اسرائیل، این طرح فقط شامل تخلیه ساکنان شهر نیست بلکه محاصره کامل و کسب کنترل عملیاتی در داخل آن را نیز در بر می‌گیرد. طبق این گزارش، حمله زمینی به قلب شهر غزه طی هفته‌های آینده آغاز می‌شود تا روند تعیین‌شده سرعت بگیرد.

رادیو ارتش افزود تخلیه ساکنان شهر در هفته‌های آینده آغاز خواهد شد، اما امکان اسکان صدها هزار آواره در مناطق انسانی موجود در غزه وجود ندارد. این رسانه توضیح داد ارتش ناچار است بخشی از زمین‌های تحت کنترل خود در جنوب نوار غزه را برای ایجاد «منطقه امن جدید» ترک کند تا آوارگان در آن مستقر شوند.

گزارش‌ها در اسرائیل درباره ماهیت نیروهای شرکت‌کننده در عملیات اشغال غزه متناقض است. شبکه «کان» هفته گذشته خبر داد که ارتش قصد دارد همه نیروهای نظامی خود را وارد غزه کند و جبهه‌های دیگر را به نیروهای ذخیره بسپارد. با این حال روزنامه «یدیعوت آحارونوت» روز پنجشنبه گزارش داد ارتش ممکن است بین 80 تا 100 هزار نیروی ذخیره را برای شرکت در عملیات احتمالی اشغال شهر غزه فرا خواند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +187شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +134شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +125حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +120نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +119اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +102تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو