لاریجانی در عراق: حزب‌الله لبنان احتیاج به قیم ندارد

دویچه وله: علی لاریجانی در اولین سفر رسمی خارجی خود به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی وارد عراق شد و در آن‌جا یک توافقنامه‌ امنیتی به امضا رساند که به گفته تسنیم، محور آن جلوگیری دو کشور از صدمه زدن دیگران به امنیت آن‌هاست.

علی لاریجانی، دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی، در اولین سفر رسمی خود به یک کشور خارجی راهی عراق شد و با مقامات این کشور دیدار کرد.


او در اولین روز سفر خود پس از مذاکره با قاسم عرجی، مشاور امنیت ملی عراق با محمد شیاع سودانی، نخست‌وزیر این کشور ملاقات کرد و در حضور او و همراه با عرجی یک توافقنامه امنیتی را به امضا رساند.

خبرگزاری تسنیم، نزدیک به سپاه پاسداران به نقل از لاریجانی در خصوص توافقنامه امنیتی مزبور نوشت: «محور تفاهم‌نامه با کشور عراق، جلوگیری دو کشور از صدمه زدن دیگران به امنیت این دو کشور است.»

در گذشته گزارش شده بود که اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه از فضای هوایی عراق برای حمله به ایران استفاده کرده است.

نشریه انتخاب نیز در گزارشی به سفر لاریجانی به عراق پرداخت. طبق این گزارش، لاریجانی در پاسخ به برخی تحلیل‌ها پیرامون مداخله ایران در انتخابات عراق، این تحلیل‌ها را "نادقیق" خواند و تصریح کرد: «مردم عراق و لبنان شجاع هستند و نیازی به دستور گرفتن از ایران ندارند».

او افزود: «حزب‌الله و جریان‌های مقاومت از رشد بسیار خوب فکر سیاسی برخوردارند و نیازمند قیم‌ نیستند.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۹
Daz.bobby - سن فرانسیسکو، ایالات متحده امریکا

پَ نَه پ َ به تو احتیاج دارن ، وقتی این جُلبک شده آخرین برگه نظام ، شما بگید ٬ چه باید کرد روی این نظام ، ،،؟؟؟
‌سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۹
۶۹
sabbas - لندن، انگلستان
رو که نیست سنگ پای قزوینه. حزب الشیطان دیگه نفسای اخرش را میکشه احمق.
‌سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش‌های گسترده تمامی ایرانیان از قشرهای مختلف به درگذشت بهرام بیضایی
  • کنایه شاکر بوری به عباس عراقچی: عباس از طرف خودت حرف بزن، ما زیر تحریم‌ها داریم جر می‌خوریم
  • سیاتل به اعتراض ایران و مصر پاسخ داد: به فرهنگ ما احترام بگذارید؛ «جشن افتخار» لغو نمی‌شود
  • ژنرال اسرائیلی: حمایت آمریکا از حمله دوباره اسرائیل به ایران محدود است؛ جنگ می‌تواند فاجعه‌بار باشد
  • روسیه برای نخستین بار پس از جنگ سرد، موشک‌های فراصوت با قابلیت هسته‌‌ای را خارج از خاک خود مستقر کرد
  • نانسی عجرم تیتراژ عربی و شروین حاجی‌پور تیتراژ فارسی انیمیشن ایرانی «پسر دلفینی ۲» را می‌خوانند
  • بحران بی‌آبی ایران؛ اسلاوی ژیژک: کمونیسم تنها راه چاره است
  • یافته‌های تازه علوم اعصاب؛ چرا برخی افراد مدام تصمیمات اشتباه می‌گیرند؟
  • مهدی نصیری: کجای این بَد هست که جمهوری اسلامی با حمله اسرائیل سقوط کنه؟
  • ماجرای حضور جو بایدن در دفتر جمهوری اسلامی در نیویورک و اعلام خبر مهم