دنیای مان که آباد شد بماند! عجب آخرتی ساختند!

یاسر عرب  در صفحه تلگرام خود می نویسد:
١٣ صفر است و بازار تهران غلغله و ازدحام‌ خرید جا سوییچی و خرده تکه‌های طلا ر‌ونق بازاری است که در بخش قابل توجهی از عرفش چند سالی است باور و مد شده برکت/جادویی در این روز هست که با خرید کردن در آن سرنوشت اقتصادی انسان از عوالم غیب تغییر کرده و خریدار همان سال صاحب مسکن و خودرو می‌شود!


حقیقتا این دستاورد عظیمی است!

سوق دادن ملتی شریعت‌مدار که حالا با منطق اقتصادی باید بیش از صد سال برای خانه‌دار شدن در یک کلان شهری که آب و برقش قطع است، صبر کنند به توهم گره گشاییِ ماورای ١٣ صفر و توسط از ما بهتران!

چند روز پیش بود که ویدیوهایی را از غواصی مردم محلی و بیرون کشیدن خنزر و پنزرهای کف رودخانه‌ شهری مشاهده می‌کردم!

به غیر از دعا و طلسم و استخوان نوشته و ... یک مورد برایم بسیار جالب بود. میزان زیادی قفل و زنجیر از کف رودخانه بالا آورده بودند!

به همسر جان گفتم《این تلاش و تقلا و دست اندازی به علوم غریبه برای گشایش رزق و روزی قابل فهم است وقتی علوم قریبه‌ی حاکمیت اقتصادی چنین قفل است اما اینهمه قفل و زنجیر برای بستن کار دیگری خیلی عجیب است!》

همسر جان گفت《چرا عجیب؟ وقتی عوام مردم در این تنگنای اقتصادی و این عسرت زمانه‌ سود و برد و بالا رفتن کسی را می‌بینند و خود را درون چاه قرض و وام و گرفتاری نگاه می‌کنند، حتما مقداری حسادت و عقده و چشم تنگی درون روان‌شان فوران می‌کند و حتما به نظرشان، بدبختی اگر برای همه باشد، باز قابل تحمل‌تر است!》

دیدم پر بیراه نمی‌گوید!

خدا رحمت کند استاد عباسعلی عمید زنجانی را. کتابی داشت در نقد و بررسی تاریخ تصوف. مطالعه تاریخی گسترده‌ای کرده بود و نشان داده بود در طول تاریخ هر جا جنگ و بیچارگی و فلاکت رو به صعود داشته، فرهنگ عامیانه‌ی صوفی‌گری و کار به خیالات آسمانی سپردن نیز در جوامع رشد کرده و شیوخ صوفی‌نما از این کلاه پشم قابلی برای خود دست و پا کرده‌اند!

با این روند شاید کار به جایی بکشد که دیگر نتوان گفت نام دیگر عالم ملکوت عالم عقل است!

حالا باید گفت دنیا که هیچ...

چه دینی درست شد برای مردم!
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۳
آلترناتیو - فرانکفورت، آلمان
اعتقاد به آخرت و دنیای اوهامی بعد از مرگ متعلق به هزاران سال پیش ست وقتی انسانها با ترس از مردن و ادامه زندگی پس از مرگ بر روی زمین مسطح (که مرکز عالم یا کیهان هم فرض میشد)، باید آسمان آبی همراه ابرهای سفید و خاکستری در هفت طبقه دنیای متعالی بعد از مرگ باشد. این وهم هنوز که هنوزه در عقاید مذهبی پابرجا باقیمانده بدون هیچگونه استناد منطقی فقط با احترام به عقاید پوسیده چند هزار ساله دهن به دهن بازگو میشود🤦‍♀️🥴🤦‍♂️ دنیای پس از مرگ در تخیل مردان بوجود آمد، وقتی میدیدند زنان با کودک بدنیا آمده شان امتداد زندگی کسب میکنند!
جمعه ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۷
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
اغلب این ها خرافه ای و خیالباف هستند وگرنه ۱۴۰۰ سال چشم به در چاه نمی دوختند. حتما ساسانیان هم از اینگونه خرافات داشته اند
جمعه ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۰
۶۲
30omin - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
همسرجان شما تنگ نظر تشریف دارند. اگر دل بزرگی داشته باشیم از پیشرفت دیگری خوشحال می شویم حتی اگر خودمان نداشته باشیم.
شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +125ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو