ورزش و تندرستی؛ چگونه از شر سلولیت‌هایمان خلاص شویم؟

یورونیوز: سلولیت، برخلاف تصور عمومی، پدیده‌ای کاملاً طبیعی و رایج است که حتی در افراد لاغر و ورزشکار نیز مشاهده می‌شود. با وجود آن‌که حضور سلولیت به معنای نازیبایی نیست اما برخی افراد به دنبال بهبود ظاهر پوست و افزایش یکنواختی آن هستند.

برای کاهش نسبی ظاهر سلولیت، مجموعه‌ای از رویکردهای علمی و عملی پیشنهاد می‌شود. ورزش منظم به‌ویژه تمرینات مقاومتی و قدرتی، مانند حرکات پایین‌تنه، نقش مؤثری در تقویت عضلات زیر پوست و سفت‌تر شدن بافت ظاهری ایفا می‌کند.


در کنار آن، تحریک جریان خون از طریق ماساژ خشک یا استفاده از ابزارهایی مانند رولر و برس مخصوص، می‌تواند به بهبود موقت گردش خون و کاهش ظاهری برجستگی‌های پوستی کمک کند.

تأمین آب کافی برای بدن نیز اهمیت بسزایی دارد. کم‌آبی، تعادل بافت پوست را برهم می‌زند و می‌تواند به تشدید ناهمواری‌های سطحی منجر شود.

از سوی دیگر، اصلاح الگوی تغذیه با حذف یا کاهش مصرف قند، نمک و چربی‌های مضر و جایگزینی آن‌ها با خوراکی‌های طبیعی، غنی از فیبر، پروتئین بدون چربی و چربی‌های مفید مانند آووکادو و روغن زیتون، اثر قابل‌توجهی در سلامت پوست خواهد داشت.

برخی محصولات موضعی نظیر کرم‌های کافئین‌دار یا روغن‌های گیاهی نیز ممکن است اثری موقتی در لیفت و بهبود بافت پوست داشته باشند اما نباید از آن‌ها انتظار نتایج بلندمدت و معجزه‌آسا داشت. آنچه در این مسیر اهمیت دارد، صبر، تداوم و تعهد به یک سبک زندگی سالم است.

زیبایی واقعی نه در حذف کامل سلولیت، بلکه در مراقبت آگاهانه و احترام به بدن نمایان می‌شود. ظاهر پوست تنها بخشی از داستان است؛ توجهی که به خود نشان می‌دهیم، اصل ماجراست.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +189رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +137برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +129ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +125ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +118درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +109انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +83آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +74هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه