پیرهادی ادعای مبینا نعمت‌زاده را تکذیب کرد: به خدا واگذار می‌کنم، من او را هل ندادم

ایران اینترنشنال: پس از ادعای مبینا نعمت‌زاده، ملی‌پوش تکواندو زنان ایران، درباره مورد ضرب‌وشتم قرار گرفتن از سوی یدالله پیرهادی، پیشکسوت تکواندو، پیرهادی در گفت‌وگو با ایسنا با تکذیب تمامی ادعاهای نعمت‌زاده، با تاکید بر پیگیری شکایتش و دلخوری از ساعی، رئیس فدراسیون، گفت: «به خدا واگذار می‌کنم.»

پیرهادی درباره اتفاقات رخ داده گفت: «من نه بی‌حرمتی کردم و نه از او می‌ترسم. او تندگویی کرد و ۱۱ آدم بالغ که ۲ نفر از آن‌ها پدر ورزشکاران بودند شاهد هستند. من مظلوم واقع شدم و هادی ساعی هم ندیده و نسنجیده از او حمایت می‌کند. این خانم هم می‌گوید جای پدرم بودم رفتار بدتری می‌کردم! خب این‌ها قدرت دارند و من به خدا واگذارشان می‌کنم.»


پیشکسوت تکواندو درباره ادعاهای مبینا نعمت‌زاده مبنی بر اینکه کتک خورده و به او فحاشی شده است، گفت: «او که باشد که من او را بزنم؟ من ۱۱ شاهد دارم. برای من فرقی نمی‌کند او باشد یا ورزشکار دیگر.»

پیرهادی درباره جلسه‌ای که در آن پدر نعمت‌زاده به او سیلی زده، گفت: «آقای مهیمن باعث آن جلسه شد و گفت استاد او یک قهرمان است و جلسه بگذاریم تا از او دلجویی شود. حتی به خود او هم گفتم مثل دختر من هستی. من به او می‌خواستم بگویم شما قهرمانی و باید رفتارت و دیدگاهت هم مثل یک قهرمان المپیکی باشد. گفتار من این می‌خواست باشد. من اصلا نمی‌دانستم شخصی که همراه اوست پدرش است. من برای عرض ادب جلوی او ایستادم چرا که ذات من این است اما او به من سیلی زد.»

پیرهادی با اشاره به ماجرای کتک‌زدن یک پیشکسوت دیگر توسط هادی ساعی، رییس فدراسیون، در سال‌های دور، گفت: «آقای ساعی وقتی شما تو گوش آقای بابایی می‌زنی امثال شما هم تو گوش ما می‌زنند. آقای ساعی من شما را می‌شناسم. شما جای شاگرد من هستی. چرا با من حتی صحبت نکردی و یک زنگ هم به من نزدی و بعد اینطور قضاوت می‌کنی؟ هیچ کس در این مدت از فدراسیون به من یک زنگ هم نزد. من با هادی یا مهروز ساعی مشکلی ندارم.»

پیشکسوت تکواندوی ایران، درباره اظهارات ساعی مبنی بر اینکه ۶۰ شاگرد در کلاس شاهد حضور ۲ مربی جانشین مهروز ساعی بوده‌اند، گفت: «آنجا فقط ۱۰ نفر روی صندلی جا می‌شوند که اولیا بچه‌ها بودند. خدا شاهد است هیچ تکواندوکاری نبود و فقط مبینا نعمت زاده حضور داشت. من اصلا او را هل ندادم و لمس نکردم و شاهد هم دارم. حقیقت را وارونه نشان می‌دهند. این خانم عصبی است. اگر ۶۰ نفر بودند خب بیاورند شهادت بدهند. این‌ها که فیلم دارند خب منتشر کنند.»

پیرهادی در پایان نیز گفت: «شنیده‌ام نعمت‌زاده گفته اگر من جای پدرم بودم بدتر رفتار می‌کردم. این‌ها با هم دوست و رفیق هستند و ما غریبه‌ایم. شکایتم را پیگیری می‌کنم. تمام صحبت‌هایشان را تکذیب می‌کنم.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +189رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +137برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +129ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +125ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +118درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +109انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +83آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +74هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه