صادق کوشکی: بیشتر بپوشید تا آب بیاید!

یک فعال سیاسی معتقد است که میان پدیده‌های اجتماعی مثل برهنگی و مشکلات زیست‌محیطی مانند خشکسالی، ارتباط مستقیمی وجود دارد و اگر این روند ادامه یابد، کشور با قحطی آب روبه‌رو خواهد شد. صادق کوشکی در کانال خود در فضای مجازی‌ نوشته است:

باران نخواهد آمد!


موجی که تا دین و اخلاق و فرهنگ این سامان را به باد ندهد آرام نخواهد نشست!

موجی که اسرائیل، آمریکا و اروپا برای نابودی انقلاب و نظام و جامعه ایرانی به راه انداخته، اما هیچ مسئولی برای ایستادگی در برابر آن قد علم نکرده است! موجی که با حمایت‌های برخی مسئولان، قدرت تخریبی افزون تری یافته است!

این روز‌ها کشور دچار بحران آب است، اما کمتر کسی متوجه شده که میان خشکسالی و بی عفتی و برهنگی رابطه مستقیمی برقرار است!

 هر چه منکرات و بی حجابی رواج بیشتری پیدا می‌کند، کمبود آب هم افزون‌تر می‌شود!

ظهر الفساد فی البر و البحر بما کسبت ایدی الناس!

وقتی مسئولان، مقابله قانونی با بی عفتی و برهنگی را کنار می‌گذارند و عملاً در حمایت از زنان برهنه و بی عفت موضع گیری می‌کنند، هنگامی که بسیاری از علماو اهل منبر و مداحان و مومنان در برابر رواج فحشا و برهنگی در مملکت امام زمان (عج) لب به اعتراض نمی‌گشایند، زمانی که رسانه ملی در مقابل روند مخرب بی عفتی و فساد در جامعه صُمٌ بُکمٌ عُمیٌ فَهُم لاَ یَعقِلُونَ شده.

و در حالی که نهاد‌های متولی حفاظت از انقلاب در مواجهه با عملیات اسرائیلی_آمریکاییِ ترویج برهنگی و بی حیایی به سکوت و تماشا بسنده کرده‌اند…

آسمان هم بر این سامان بخیل شده و قهر و غضب خدا همه (حتی مؤمنان) را در برخواهد گرفت و حتی دعا‌ها بی اثرخواهد شد!

و ادامه غفلت، ادامه قحطی آب را موجب خواهد شد حتی اگر منافقان و کفار این حقیقت را به تمسخر بگیرند!

راه حل نهایی خشکسالی: "کمپین بیشتر بپوشید تا آب بیاید!"
اگر تا امروز فکر می‌کردید دانشمندان حوزه آب و هواشناسی با مدل‌سازی‌های پیچیده و داده‌های ماهواره‌ای دنبال علت خشکسالی می‌گردند، سخت در اشتباه بودید! جناب کارشناس (با احتساب ایشان از کارشناسان برجسته علوم زیست‌محیطی!) کشف کرده‌اند که ریشه همه مشکلات آبی کشور در خیابان مولوی و پشت ویترین مانکن‌ها نهفته است. بله، قحطی آب نتیجه مستقیم پوشش نامناسب است، نه گرمایش جهانی، نه سوءمدیریت منابع آبی، نه سدهای بی‌رویه و نه کشاورزی ناکارآمد. ظاهراً هر چه لباس‌ها کمتر می‌شوند، قطرات باران هم خجالت می‌کشند و به زمین نمی‌آیند!

واقعاً باید به این نبوغ در کشف روابط علت و معلولی تبریک گفت. لابد برای حل مشکل ریزگردها هم باید به سراغ کثیف بودن کفش‌ها رفت، و برای آلودگی هوا، احتمالاً باید تعداد لبخندها را کاهش داد! این تئوری بی‌بدیل، قطعاً معادله‌های پیچیده آب‌وهوایی را به هم می‌ریزد و علم هواشناسی را وارد مرحله جدیدی می‌کند: "مترولوژی پوششی". از این به بعد، سازمان هواشناسی به جای رصد ابر و فشار هوا، باید به لباس‌های مردم و مانتوهای جلوباز نظارت کند تا پیش‌بینی‌هایش دقیق‌تر باشد. دیگر نیازی به ماهواره و ابرکامپیوتر نیست، یک دور در خیابان‌ها بزنید و وضع بارندگی را پیش‌بینی کنید!

اینجا جا دارد از مسئولانی که تا کنون در مقابل "موج برهنگی" قد علم نکرده‌اند، گله کنیم. اگر هر چه زودتر مانتوها را بلندتر و روسری‌ها را محکم‌تر نمی‌کردید، معلوم بود که آسمان قهر می‌کند! ظاهراً آب فقط برای کسانی می‌آید که از نظر پوشش، تأییدیه الهی داشته باشند. وای به حال ما که فکر می‌کردیم باران بر سر صالح و ناصالح می‌بارد! حالا مشخص شد که حتی دعای مؤمنان هم بی‌اثر است، چون لباس‌های نامناسب بقیه، روی دعای آن‌ها سایه می‌اندازد و باعث می‌شود خدا حتی به دعای خودشان هم بی‌اعتنا باشد. عجب عدالت آسمانی‌ای!

پس دیگر نگویید "مدیریت منابع آب" یا "بازیافت فاضلاب". راهکار کاملاً مشخص است: کمپین "بیشتر بپوشید تا آب بیاید!". شاید حتی لازم باشد برای تحریک بیشتر ابرها، مردم را مجبور به پوشیدن لباس‌های زمستانی در تابستان کنیم، بلکه باران بیشتری ببارد! این تئوری حتی مشکلات جهانی را هم حل می‌کند؛ مثلاً در کشورهای صحرایی که پوشش سنتی مردم بیشتر است، چرا آب ندارند؟ لابد هنوز به اندازه کافی "با عفت" نشده‌اند! و کشورهای اسکاندیناوی که آب فراوان دارند، حتماً زیر نظر ما نیستند وگرنه تا الان خشک شده بودند!

در پایان، از اینکه این "حقیقت" را به تمسخر گرفتیم، پوزش می‌خواهیم. واقعاً شرمساریم که "منافقان و کفار" در وجود ما زبانه کشیدند و این ایده ناب را جدی نگرفتیم. ما که فکر می‌کردیم دانشمندان ناسا و پژوهشگران اقلیم در اشتباهند، اکنون می‌فهمیم که تنها راه نجات از خشکسالی، در گروه "نازک‌دوزان" و "روسری‌فروشان" است. لابد اگر یک روز همه در تهران با چادر در خیابان ظاهر شوند، آنقدر باران می‌بارد که شهر زیر آب می‌رود و به جای بحران خشکسالی، با سیل مواجه می‌شویم! پس لطفاً مسئولان مربوطه سریعاً وارد عمل شوند تا دیر نشده، سیل نیامده!
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
Momijii - توکیو، ژاپن

احتمالاً این گاگول رو از قبرس آوردنش ، با وجود اینکه تو کشور کمبود گوش دراز نداریم !!
یکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۵
۳۵
arian1 - ابادان، ایران

هیچوقت نباید که مسلمانی اداره امور یک کشور را بدست داشته باشد چون ذهن انها که با خرافات و عقاید احمقانه پر است بغیر از هذیان گویی و چرندیات مسخره چیز دیگری برای گفتن ندارد مانند همین همین گوریل شپشو که متاسفانه لقب استادی دانشگاه را هم یدک می کشد.
یکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۵
۵۵
Persiangulf2535 - لند‌ن، انگلستان

این گاو انسان نما ( البته به گاومیش بیشتر شباهت داره ) ذهنش در زمان قاجار گیر کرده ، در همون زمانیکه روحانیون گاوتر از ایشان اب لوله کشی ، دوش حمام و کله قند رو حرام اعلام کرده بودند.
یکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴
۳۰
گشتاسپ - شیراز، ایران
دوست گرامی،خواهش دارم به گاو و گاومیش و سک و دیگر حیوانات نسبت بد ندهید،اینها مفید اند در حالیکه مسئولان اب نه ای نظام،جز فساد و هرزگی و تخریب کاری دیگری بلد نیستند
یکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +188شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +135شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +126حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +120نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +119اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +103تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو