ویزای جدید به سبک شنگن برای خلیج فارس؛ از طرح روادید مشترک ۶ کشور چه می‌دانیم؟

یورونیوز: صدور نوع جدیدی از ویزای گردشگری به زودی سفر به کشورهای حاشیه خلیج فارس را آسان‌تر خواهد کرد.

طرح صدور ویزای شورای همکاری خلیج فارس در سال ۲۰۲۳ به تصویب رسید. این ویزا به گردشگران امکان می‌دهد به بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی و امارات عربی متحده سفر کنند.


هدف از این طرح تسهیل سفر به کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس عنوان شده است. علاوه بر این روادید مشترک به گردشگران امکان خواهد داد تا در یک سفر به چند کشور بروند.

گردشگران اکنون می‌بایست برای دریافت ویزای هر کدام از کشورهای حاشیه خلیج فارس به طور جداگانه اقدام کنند.

اتباع کشورهای خارجی پس از اجرای طرح ویزای مشترک شورای همکاری خلیج فارس می‌توانند هنگام ارائه درخواست خود مشخص کنند که به دنبال اخذ ویزای تنها یک کشور هستند یا قصد دارند ویزای مشترک را دریافت کنند.

قرار است در راستای تسهیل امور اداری درخواست ویزای کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس نیز از طریق یک سامانه آنلاین مشترک صورت گیرد.

امکان صدور ویزای مشترک کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در صورتی وجود خواهد داشت که هدف از سفر دیدار با خانواده و دوستان و یا گردشگری باشد و مدت اقامت هم کوتاه باشد.

هنوز مشخص نیست که ویزای مشترک اعضای شورای همکاری خلیج فارس چه مدت اعتبار خواهد داشت اما انتظار می‌رود که مدت اعتبار آن بین ۳۰ تا ۹۰ روز باشد. هزینه دریافت این روادید نیز هنوز مشخص نیست.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +195حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +195لحظه زیر گرفتن عمدی یک روحانی در بلوار فرودگاه شهر یزد + ویدئو
  • +157«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +119پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +117حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +116مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت
  • +111علی کریمی: «فرداد فرحزاد بخاطر پول کِس و کارشو میفروشه»
  • +105بازداشت شهین محمودی، شهروند دوتابعیتی ایرانی-نروژی، پس از سفر به ایران
  • +94لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +92پیشگویی مانوک خدابخشیان:به قیام کاراکاس خوش آمدید، از کاراکاس تا تهرانپارس فاصله ای نیست