واکنش تند حسین شریعتمداری به بیانیه میرحسین موسوی

حسین شریعتمداری در کیهان نوشت: میرحسین موسوی که سابقه سیاهی در همراهی آشکار با آمریکا و رژیم صهیونیستی را در کارنامه خود دارد، به نمایندگی از جریان وطن‌فروش، بیانیه‌ای صادر می‌کند و در آن با صراحت بر ضرورت تغییر نظام (!) تاکید می‌ورزد. 

در بیانیه آمده است: «تجربه جنگ دوازده روزه نشان داد که ضامن نجات کشور احترام به حق تعیین سرنوشت همه شهروندان است و ساختار کنونی نظام نماینده همه ایرانیان نیست. مردم می‌خواهند شاهد تجدیدنظر در آن خطاها باشند. برگزاری رفراندوم برای تاسیس مجلس مؤسسان قانون اساسی، راه را برای تحقق حق تعیین سرنوشت مردم هموار و دشمنان این مرز و بوم را از دخالت در امور کشور مأیوس می‌کند»! 


«مجلس مؤسسان‌» به مجلسی اطلاق می‌شود که برای نگارش یا بازنگری قانون اساسی یک کشور تشکیل می‌شود و مقصود از آن تغییر در نظام حاکم است! 

به بیان دیگر، میرحسین موسوی دقیقاً و بدون کم و کاست و به نمایندگی از یک جریان مرموز و همسو با آمریکا و اسرائیل، هدف و آرزوی برزمین مانده اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه را روی دست گرفته است. تشکیل مجلس مؤسسان برای تغییر نظام (!) دقیقاً همان هدف تغییر رژیم (Regime change) است که آمریکا و اسرائیل به عنوان اصلی‌ترین راهبرد خود طی چهل و چند سال گذشته علیه جمهوری اسلامی ایران دنبال کرده‌اند و در جنگ ۱۲ روزه اخیر با صراحت روی آن تاکید ورزیده بودند. 

حالا برای پی بردن به هویت آقای میرحسین موسوی لازم است بدانید که نامزدی او در انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ و کنار کشیدن خاتمی که پیش از او نامزد شده بود نیز به دستور آمریکا بوده است.

حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان، از جمله منتقدان سرسخت و همیشگی میرحسین موسوی، از دوران اعتراضات سال ۱۳۸۸ به این سو بوده است. حملات او به موسوی، که در حصر خانگی به سر می‌برد، ابعاد گوناگونی داشته و در قالب یادداشت‌ها، مقالات و مصاحبه‌ها در کیهان و دیگر رسانه‌های اصولگرا بازتاب یافته است. این حملات نه تنها مواضع سیاسی موسوی، بلکه حتی سوابق او را نیز هدف قرار داده‌اند.

شریعتمداری همواره میرحسین موسوی را یکی از "سران فتنه" معرفی کرده و معتقد است که نقش او در اعتراضات سال ۱۳۸۸، فراتر از یک اعتراض ساده به نتیجه انتخابات بوده و ریشه‌های عمیق‌تری در تلاش برای براندازی نظام داشته است. او بارها تاکید کرده که حصر موسوی و کروبی، نه یک مجازات سخت، بلکه "لطفی بزرگ" از سوی نظام به آنها بوده است، چرا که به زعم وی، جرم واقعی آنها "فساد فی الارض" و "وطن‌فروشی" بوده و مستحق مجازات اعدام بوده‌اند.

یکی از جدیدترین محورهای حمله شریعتمداری به میرحسین موسوی، مربوط به بیانیه‌های اخیر موسوی از حصر است. به طور خاص، پس از تحولات منطقه‌ای اخیر و جنگ ۱۲ روزه، میرحسین موسوی در پیامی خواستار برگزاری رفراندوم و تاسیس "مجلس مؤسسان" برای بازنگری در قانون اساسی و ساختار نظام شد. این درخواست با واکنش تند حسین شریعتمداری مواجه شد.

شریعتمداری در مقالات خود، این بیانیه میرحسین موسوی را "دیکته آمریکا و اسرائیل" نامیده و مدعی شده که موسوی به نمایندگی از "جریان مرموز همسو با آمریکا و اسرائیل"، هدف "تغییر رژیم" را که آرزوی برزمین‌مانده دشمنان ایران است، دنبال می‌کند. او تاکید کرده که درخواست "مجلس مؤسسان" دقیقا به معنای "براندازی نظام" است که آمریکا و اسرائیل به عنوان راهبرد اصلی خود علیه جمهوری اسلامی ایران دنبال کرده‌اند.

اتهامات شریعتمداری به موسوی، تنها به زمان حال محدود نمی‌شود. او در برخی از یادداشت‌های خود، به ادعاهای قدیمی‌تری نیز بازگشته و مثلاً مدعی شده است که نامزدی موسوی در انتخابات ۸۸ و کناره‌گیری خاتمی به نفع او، "برنامه‌ریزی آمریکا" بوده است. شریعتمداری حتی پا را فراتر گذاشته و در یادداشتی با عنوان "او یک فراماسون است"، میرحسین موسوی را عضوی از "تشکیلات مخوف فراماسونری" معرفی کرده که ماموریت‌هایی علیه نظام بر عهده داشته است.

به باور شریعتمداری، تمامی اقدامات و مواضع میرحسین موسوی از سال ۸۸ به این سو، در راستای اهداف دشمنان بیرونی و با هدفی مشخص برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران بوده است. او هرگونه تلاش موسوی برای ارائه راه‌حل‌های داخلی را به عنوان ترفندی برای فریب افکار عمومی و پیشبرد همان پروژه "تغییر رژیم" تفسیر می‌کند.

در مجموع، حملات حسین شریعتمداری به میرحسین موسوی در سال‌های اخیر نشان‌دهنده تداوم و شدت مواضع تندروانه علیه او و جنبش سبز است. این حملات با استفاده از ادبیات تند و اتهام‌زنی‌های سنگین، همواره در پی آن بوده‌اند که میرحسین موسوی را نه تنها از دایره نظام، بلکه از دایره هویت ملی نیز خارج کرده و او را به عنوان عنصری "خائن" و "همسو با دشمن" معرفی کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

باز جو و یونجه ی این وافوری زیاد شده است
یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۴
۴۵
دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران

یک هرومزاده افتاده بجون یک هرومزاده دیگه. هر دو توی لیست هستید.
یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۲
۲۵
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش

تو هم سومی اش هستی. اربابت هم چهارمی. کسی که عملی و نه شعاری هلیه رژیم خامنه ای جنگیده و تا حالا هم در حصر است قابل احترام است. تو فکری بحال خودت بکنا
یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۱
۴۷
پنجاه و هفتی - پلیموث، انگلستان
از اسم کاربری که انتخاب کردی خیلی خوشم میاد چون خیلی راستگو هستی و خیلی خیلی هم بی طرف
یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۶
۲۵
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
🤣من اسم بی طرفدار را انتخاب کردم و نه بی طرف را!!!! بعد هم راستگویی یعنی حتی اگر مخالف نظرت باشد حقیقت را بگو. من از اصلاح طلب و مسلمان و کلا دین محمد عمر و عثمون و علی حالم بهم می‌خورد ولی هم به موسوی و کروبی احترام می‌گذارم، هم به مولوی عبدالحمید چون شجاعت ایرانی دارند و روی موضع مردمی شان هستند. ‌کسی که در ایران مبارزه می‌کند موج سوار نیست
یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸
۴۵
دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران
یک گرگ همیشه گرگ هست با اینکه لباس میش به تن کند.این قاتلان دست بخون آغشته جوانان توبه شون مرگ است. مبارزه با خامنه ای ببین و از طرف تلاش مذبوحانه برای حفظ رژیم. گول نباید خورد.خون جوانان بر روی دست این قاتلان با توبه پاک شدنیی نیست.
دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۰۴:۲۹
۴۵
دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران
گول اسم نخور نیت طرف رو بسنج و ببین.
دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۰۴:۳۱
۲۵
راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
تو چیزی میکشی؟؟ یا فکر میکنی خیلی میفهمی؟؟ تو میدانی کتاب چیه؟؟ تو تا حالا یکبار تو عمرت تظاهرات علیه آخوند کردی؟؟ کسانی که دنیا را سیاه و سفید می‌بینند اینها دنباله رو خمینی هستند. تو و هم فکرهایت یک میلیاردیم آقا میری در . ریزش جوانان از آخوند موثر نبوده. برو یک کم مطالعه کن و شجاعت را جایگزین داد زدن و گنده گویی کن
دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +200رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +124درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +122جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +91پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند