کوروش ویسی در فهرست صد اینفلوئنسر تاثیرگذار مجله تایم قرار گرفت

 کوروش فعالیتش را با انتشار ویدیوهای کوتاه طنز با پدرش که «بابا» صدایش می‌کند آغاز کرد که در آن با کنایه درباره موضوعات مختلف از جمله پذیرش فرزند همجنسگرا در خانواده‌های ایرانی صحبت می‌کردند.بی بی سی: کوروش ویسی، اینفلوئنسر ایرانی تبار آمریکایی در فهرست صد چهره تاثیرگذار شبکه‌های اجتماعی مجله تایم قرار گرفت.

خابی لیم، مستر بیست و جو روگن از جمله چهره‌های منتخب دیگر تایم در فهرست «تاثیرگذارترین صداهای دیجیتال» هستند.


کوروش ویسی ۳۱ ساله در زمینه موضوعات اجتماعی و مد و زیبایی تولید محتوا می‌کند و در بخش «کاتالیست‌ها» قرار داده شده است.

کاتالیست‌ها اینفلوئنسرهایی هستند که می‌توانند یک ترند یا چالش را به وجود بیاورند و آن را جهانی کنند.

تایم ارزش تجاری تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی را صدها میلیارد دلار برآورد کرده و می‌گوید سرعت کسب درآمد اینفلوئنسرهای شبکه‌های اجتماعی ۵ برابر رقبایشان در رسانه‌های سنتی است.

به گفته تایم این صد چهره انگلیسی زبان، به شکل قابل توجهی در نحوه اطلاع‌رسانی به مردم نقش ایفا می‌کنند.

کوروش ۳۱ سال دارد و خود را نان‌باینری (بدون هویت جنسی دوگانه) هویت‌یابی می‌کند. افراد نان‌باینری، هویت خود را در‌ قالب نقش‌های جنسیتی صرفا مردانه‌ یا زنانه تعریف نمی‌کنند. او از نسل دوم مهاجران ایرانی آمریکاست و فعالیت تجاری‌اش در زمینه مد و محصولات زیبایی است.

او فعالیتش در تیک‌تاک را در سال ۲۰۲۱ با انتشار ویدیوهای کوتاه طنز با پدرش که «بابا» صدایش می‌کند آغاز کرد. در این ویدیوهای کمدی که میلیون‌ها بار دیده می‌شد آن‌ها با زبان طنز و کنایه درباره پذیرش افراد ال‌جی‌بی‌تی توسط خانواده‌های ایرانی و مهاجر صحبت می‌کردند.

ویسی و پدرش گاهی به کامنت‌های همجنسگراستیزانه مخاطبانش پاسخ‌هایی طنز آمیز می‌دهند. او به تایم گفته طنز آخرین راه برای «خلع سلاح» کردن آدم‌هاست و با طنز می‌شود طرز فکر مردم را عوض کرد.

کوروش و پدرش در مجموعه ویدیو‌هایی با عنوان «گپ صمیمی با پدر دگرجنسگرایم» در مورد موضوعات سیاسی و اجتماعی روز صحبت می‌کنند.

کوروش در مصاحبه با مجله تایم گفته «همیشه قبل از انتشار پست،‌ به خودم می‌گویم که آیا این را برای تایید و تمجید مخاطبانم دارم منتشر می‌کنم؟ در این صورت پست را آرشیو می‌کنم. اما اگر ببینم این پست قرار است به شکل‌گیری جامعه‌ای که ساخته‌ام کمک کند، آن را منتشر می‌کنم»

تایم این چهره‌ها را از افرادی که در شبکه‌های اجتماعی تیک‌تاک، ایکس، اینستاگرام، یوتیوب، ساب‌استک و همچنین پلتفرم‌های پادکست فعالیت می‌کنند انتخاب کرده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +125ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو