عکس روز: ساعت میلیاردی مجری حزب‌الهی صدا و سیما معروف به «اسکل نطام»

حضور محمدرضا شهبازی در آنتن زنده صداوسیما با ساعت لوکس «ابل کلاسیک فیوژن» مدل 520.NX با قیمتی حدود یک میلیارد و دویست میلیون تومان (۱۳۰۰۰ دلار)، واکنش‌های گسترده‌ای در فضای مجازی به همراه داشته است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۶
Sasan 55 - پاریس، فرانسه

خر همون خره پالانش عوض شده، بالاخره ملاها باید یک جاذبه ای برای خودفروشی و پاچه خواری برای خودشان در میان بیشرفها ایجاد کنند وگرنه که این اسکلها حتی یک ثانیه هم در کنار این رژیم باقی نمی مانند.
یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۴۵
۴۶
Adamat7775 - خارکف، اوکراین
در این دنیایی‌ که چین با کپی‌کاری‌هاش گند زده به همه چیز، حالا از کجا معلوم هست که این ساعت روی صحبت، اصل باشه؟ (با قیمت ۱۳ هزار دلار !!!). / - یک‌سری مسایل فقط در ایران هست که بهشون توجه می‌شه و کلی انرژی سر نقد و بررسی‌شون به هدر می‌ره. - من خودم الان دیگه حداقل ۵-۶ سال هست که دیگه ساعت دستم نمی‌کنم، چون وقتی‌ آدم بیرون هست، موبایل دیگه الان سال‌هاست که جای ساعت مچی رو گرفته. در خونه هم الان سال‌هاست که ساعت دیواری یا رومیزی ندارم، چون ساعت هم بر روی ماکروویو هست، و هم بر روی اکران کانال‌های تلویزیونی محلی (همراه با درجه‌ی هوا). - زمان‌هایی‌ هم که قطعی برق داشتیم، همین ساعت موبایل کافی‌ بود برای دانستن زمان. - من ایران رو نمی‌دونم، اما اینجا سال‌هاست که ساعت مچی دیگه از مد افتاده، چون موبایل جایگزین اون هست. - و شاید در ایران هم دیگه ساعت مچی دست‌کردن مثل قبل مد نباشه. - حال با این اوصاف در روزگار کنونی، دیگه چقدر یک آدم باید مغز خر خورده باشه که سیزده هزار دلار پول بده برای ساعت مچی!!!. - شک ندارم که ساعت بالا، کپی و مدل چینی‌ هست، و نهایت صد دلار قیمت‌ش هست، شاید هم کم‌تر.
یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۳
۴۱
#شمشیر عدالت - نیمیخن، هلند
تک تک افرادیکه سنگ این رژیم پلشت و به سینه میزنن اگه یک روز پول گیرشون نیاد و مواجبشون نرسه یک لحظه هم پشت رژیم نمیمونن و میشن مخالف درجه یک ،خامنه ای حر …زاده هم خوب میدونه برای همینه که یک مشت دزد و اختلاصگر و جمع کرده دور خودش و هرکاری میکنن هیچ مشگلی نداره
یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • تسنیم با انتشار ویدیویی از تنگسیری: تا یک ایرانی باغیرت وجود داره،«اشغال جزایر» اتفاق نمی‌افتد
  • طعنه وزارت خارجه اسرائیل در ماه‌گرد مرگ خامنه‌ای: هم مذاکره شد، هم جنگ شد، هم هنوز دفنت نکردند
  • دیده شدن خودروهای شبه‌نظامی با پرچم عراق و حشدالشعبی در خرمشهر همزمان با ادامه حملات هوایی
  • باورتان نمی شود که این دو زن جوان یکی هستد!
  • دوران نبرد با تاریکی؛ تلاش همیشگی برای نجات ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هشتاد و سوم
  • خط و نشان امنیتی سازنده سریال «گاندو»: «بعد از جنگ، پوست سلبریتی‌ها را می‌کنیم!» + ویدیو
  • حضور زنان حامی جمهوری اسلامی با اسلحه در سطح خیابانهای ایران + ویدیو
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • ویدیوهای روز: از سقوط موشک جمهوری اسلامی پس از شلیک تا شوخی اسرائیل با حامیان رژیم