رئیس جمهور مجارستان می‌گوید ترامپ بارها از او پرسیده که کشورش کی از اتحادیه اروپا خارج می‌شود

یورونیوز: ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان می‌گوید دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بارها از او پرسیده که کشورش چه زمانی از اتحادیه اروپا خارج می‌شود.

روز چهارشنبه، در جریان یک نشست عمومی در شهر پیلیش‌ووروشوار در شرق مجارستان، ویکتور اوربان گفت دونالد ترامپ مرتبا با او تماس تلفنی می‌گیرد و می‌پرسد چه زمانی مجارستان از اتحادیه اروپا خارج می‌شود.


آقای اوربان که به طور غیرمنتظره‌ در این نشست حضور پیدا کرده بود، پیتر سیارتو، وزیر امور خارجه مجارستان و تاماش منچر، رئیس بخش ارتباطات حزب فیدس را غافلگیر کرد.

در این نشست، علاوه بر شوخی‌های معمول درباره سیاست داخلی، به مسائل روز سیاست خارجی هم پرداخته شد.
ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکااوربان توضیح داد که در گفت‌وگو با ترامپ یادآوری کرده که ۸۵ درصد صادرات مجارستان به کشورهای عضو اتحادیه اروپا انجام می‌شود و اگر پیشنهاد بهتری وجود داشت، حتما درباره آن فکر می‌کرد.

او در پاسخ به پرسش یکی از حاضران درباره احتمال خروج مجارستان از اتحادیه اروپا گفت چنین تصمیم مهمی تنها پس از بررسی‌های طولانی و دقیق ممکن است.

 نخست‌وزیر مجارستان همچنین خاطرنشان شد که اگر روزی به این نتیجه برسد که خروج از اتحادیه به نفع کشورش است، برای خروج تردید نخواهد کرد.

با این حال او تاکید کرد که هنوز زمان آن نرسیده است.

نخست‌وزیر مجارستان همواره مواضع انتقادی نسبت به اتحادیه اروپا دارد، به طوری که اگر اتحادیه اروپا در سال ۲۰۰۴ به شکل امروزی خود بود، شاید مجارستان هرگز برای عضویت در آن اقدام نمی‌کرد.

گرچه مذاکرات پیوستن به اتحادیه اروپا در زمان دولت گیولا هورن آغاز شده بود اما اوربان هم پس از به قدرت رسیدن در سال ۱۹۹۸ این مذاکرات را با همان جدیت ادامه داد.

مجارستان در اول ماه مه ۲۰۰۴ به اتحادیه اروپا پیوست؛ چهار ماه پیش از استعفای پتر مدیئشی، نخست‌وزیر وقت از حزب سوسیالیست.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۸
Munchen - مونیخ، آلمان
دلیلش اینه ویکتور اوربان راستگراست و مثل ترامپ بشدت مخالف جهانی سازی و گلوبالیسم و نفوذ اسلام و از بین رفتن فرهنگ کشورش هست و‌چون اتحادیه اروپا سیاستهای یکدستی تایین میکنه همه اعضا مجبور به رعایت میشن،و بخاطر نفوذ و تسلط چپگرایان در خیلی از این کشورها (خصوصا آلمان) خطرات بزرگی در نتیجه مهاجرت میلیونی مسلمانان پیش اومده مثل اسلامیزه شدن اروپا و از بین رفتن فرهنگ های بومی این کشورها که چپها به دروغ بهش progress و پیشرفت میگن.
جمعه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • شکار لحظه های ناب و خنده دار زندگی
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن