پیام عربستان، قطر و کویت: آمریکا اجازه ندارد از پایگاه‌های هوایی ما برای حمله به ایران استفاده کند

تیک‌آف جنگنده‌های اعزامی از عرشه ناو هواپیمابر یواس‌اس هری اس. ترومن نیروی دریایی آمریکا / فروردین ۱۴۰۴
کیهان لندن: ارینل اوسیران خبرنگار شبکه «آی ۲۴» اسرائیل می‌گوید، عربستان سعودی، قطر و کویت بطور محرمانه به تهران اطلاع داده‌اند که به ایالات متحده اجازه نخواهند داد از پایگاه‌های هوایی آنها برای حمله به ایران استفاده کند.

یک منبع سعودی همچنین تأیید کرد که عربستان و کویت به مقام‌های جمهوری اسلامی گفته‌اند این ممنوعیت شامل عملیات پشتیبانی مانند سوخت‌رسانی یا مشارکت هواپیماهای شناسایی آمریکا در هر مأموریتی که از چنین حمله‌ای حمایت کند نیز می‌شود.


این خبر در حالی منتشر شد که تنش‌ها میان آمریکا و جمهوری اسلامی افزایش یافته است. دونالد ترامپ رئیس‌ جمهور آمریکا تهدید کرده است اگر حملات حوثی‌ها متوقف نشود آنها و حامیان آنان در تهران با «پاسخ دردناک واقعی» روبرو خواهند شد.

برخی تحلیلگران می‌گویند این موضوع نشان می‌دهد که چرا ایالات متحده بمب‌افکن‌های رادارگریز B-2A Spirit را به همراه تعداد زیادی هواپیمای پشتیبانی به پایگاه هوایی «دیگو گارسیا» در اقیانوس هند منتقل کرده است.

ارتش جمهوری اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت «۱۲ فروردین» هشدار داده است، «اگر دشمنان دچار خطای راهبردی شده و تعرضی نسبت به سرزمین ایران اسلامی نمایند، پاسخ سخت و پشیمان‌کننده دریافت خواهند نمود.»

یک هفته پیش از این وزیر خارجه جمهوری اسلامی در مورد استفاده آمریکا یا اسرائیل از آسمان کشورهای منطقه برای حمله به نقاطی در خاک ایران هشدار داده بود.

در همین ارتباط عباس عراقچی در تماس تلفنی با فؤاد حسین وزیر خارجه عراق به گفت، «سوء استفاده آمریکا از پایگاه‌های مستقر در کشورهای منطقه و فضای هوایی آنها برای اقدامات تجاوزکارانه خطرات جدی پیش رو دارد.»

خبرگزاری «ایرنا»  پنجم فروردین‌ماه ۱۴۰۴ به نقل از عراقچی نوشت برای کشورهای منطقه «حراست از حاکمیت ملی» و «ممانعت از استفاده از قلمرو و امکانات آنها توسط نیروهای نظامی بیگانه در جهت ناامن‌کردن سایر کشورها» ضروری است.

اشاره او به استقرار نیروهای آمریکایی در عراق و دور تازه‌ای از انتقال هواپیماهای بمب‌افکن آمریکایی به منطقه است.

پیشتر یک مقام ارشد نظامی جمهوری اسلامی به روزنامه «تلگراف» گفته بود که «ایران در پاسخ به هرگونه حمله آمریکا»، به پایگاه دریایی مشترک آمریکا و بریتانیا در دیگو گارسیا واقع در اقیانوس هند حمله خواهد کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان
ترس عربها طبیعیه چون ساده ترین هدف برای حملات تلافی حویانه سپاه خواهند شد و نمیخوان به کشورهاشون آسیب برسه و درگیر بشن.اما اصلا نیازی به اون پایگاه ها نیست فکر میکنید ناوها برای چی ساخته شدن و برای جه به منطقه میان؟ پایگاههای متحرک هستند دیگه.
‌چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +204شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +153شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +138حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +125اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +108شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +101بانگی که از خراسان برخاست؛ این است شعار ملی، رضا رضا پهلوی
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم