آمادگی آمریکا برای یک عملیات بزرگ هوایی، استقرار بمب‌افکن‌های استراتژیک و رادارگریز بی‌٢

ایران اینترنشنال: بر اساس گزارش‌ها، آمریکا چندین فروند بمب‌افکن استراتژیک بی ۲، هواپیماهای سوخت‌رسان و هواپیماهای ترابری سی ۱۷ را به پایگاه هوایی دیگو گارسیا، در اقیانوس هند منتقل کرده که گفته شده بخشی از تلاش‌های دولت ترامپ برای تضعیف قاطعانه قدرت و توانمندی‌های ایران و محور مقاومت آن است.

بر اساس این گزارش‌ها، در روزهای اخیر، تحرک چشم‌گیر ارتش آمریکا در جزیره دیه‌گو گارسیا در اقیانوس هند مشاهده می‌شود که نشان از آمادگی برای یک عملیات بزرگ هوایی دارد.


این افزایش فعالیت، در پی بزرگ‌ترین حملات نظامی آمریکا در خاورمیانه از زمان آغاز دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ صورت گرفته که مناطق تحت کنترل حوثی‌ها در یمن را هدف قرار داده‌اند.

بر اساس تحلیل داده‌های رهگیری پروازها از سوی منابع اطلاعاتی متن‌باز (OSINT)، تاکنون دست‌کم پنج بمب‌افکن پنهان‌کار بی‌۵۲ سپیریت و هفت هواپیمای ترابری سی‌۱۷ به پایگاه دورافتاده دیه‌گو گارسیا رسیده‌اند یا در مسیر آن هستند.

بمب‌افکن بی‌۵۲ یکی از پیشرفته‌ترین جنگنده‌های استراتژیک آمریکا محسوب می‌شود که توانایی حمل بزرگ‌ترین بمب‌های موجود در زرادخانه ایالات متحده را دارد.

این بمب‌افکن قادر به حمل و استفاده از بمب‌های بسیار قدرتمند ا جمله دو نوع بمب شناخته‌شده در اختیار ارتش آمریکاست.
    بمب نفوذگر عظیم (MOP) با وزن ۳۰ هزار پوند: این بمب بزرگ‌ترین بمب نفوذگر ساخته‌شده در جهان تاکنون است و توانایی انهدام تاسیسات زیرزمینی بسیار مستحکم و عمیق را دارد. به‌ نوشته جینسا، این بمب به‌طور خاص برای تخریب سایت‌های هسته‌ای و تاسیسات نظامی زیرزمینی ایران و پایگاه‌های حوثی‌ها در یمن طراحی شده است.
    بمب انفجاری عظیم (MOAB) یا «مادر تمام بمب‌ها» با وزن ۲۰ هزار پوند: این بمب قدرت ایجاد تخریبی بسیار گسترده در سطح زمین دارد و از آن برای نابودی زیرساخت‌های نظامی و مراکز فرماندهی دشمن استفاده می‌شود.

به گزارش وبسایت تی‌دبلیوزی که خبرهای نظامی را پوشش می‌دهد، تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهند در ۴۸ ساعت گذشته، دست‌کم سه هواپیمای باری سی‌۱۷ و ۱۰ هواپیمای سوخت‌رسان در این قلمرو استراتژیک بریتانیا مستقر شده‌اند؛ منطقه‌ای که در گذشته چندین‌بار به‌عنوان پایگاه عملیات حملات آمریکا به خاورمیانه مورد استفاده قرار گرفته است.

این تحرکات در حالی رخ می‌دهد که حملات آمریکا علیه حوثی‌ها بار دیگر شدت گرفته و هشدارهای دولت ترامپ علیه ایران، به‌دلیل حمایت از این گروه یمنی و جاه‌طلبی‌های هسته‌ای‌اش، افزایش یافته است.

فرماندهی حملات جهانی نیروی هوایی آمریکا (AFGSC) در پاسخ به پرسش‌هایی درباره جابه‌جایی‌های اخیر بمب‌افکن‌های بی‌۵۲ در منطقه هند و اقیانوس آرام به وب‌سایت تی‌دبلیو‌زی گفت: «برای حفظ امنیت عملیاتی، درباره جزئیات تمرین‌ها یا عملیات‌ها اظهار نظر نمی‌کنیم.»

بنا بر این گزارش او در ادامه با اشاره به سابقه این جابه‌جایی‌ها گفت «فرماندهی راهبردی ایالات متحده، اجزای زیرمجموعه‌اش و واحدهای تابعه به‌طور منظم عملیات‌های جهانی را با هماهنگی سایر فرماندهی‌های رزمی، نیروهای نظامی و آژانس‌های دولتی آمریکا برای بازدارندگی، کشف و در صورت لزوم، دفع حملات راهبردی علیه ایالات متحده و متحدانش انجام می‌دهند.»
به گزارش وبسایت ژورنال دفاعی بریتانیا، یک تحلیل‌گر شناخته‌شده حوزه اطلاعات متن‌باز با نام کاربری اینترفلگ در شبکه ایکس خبر داده، که دست‌کم ۱۸ هواپیمای سوخت‌رسان کی‌سی-۱۳۵ در پایگاه‌های مختلف آمریکا در اقیانوس آرام از جمله پایگاه تراویس در کالیفرنیا، فرودگاه بین‌المللی دانیل اینوی در هاوایی، و پایگاه اندرسون در گوام مستقر شده‌اند.

به نوشته این ژورنال دفاعی، این حضور گسترده هواپیماهای سوخت‌رسان در چندین نقطه به‌طور همزمان نشان‌دهنده آمادگی برای عملیات هوایی بزرگ‌مقیاس است.

اینترفلگ همچنین نوشته تعدادی از این تانکرها از گوام به دیه‌گو گارسیا منتقل شده‌اند، و همچنین تعدادی از بمب‌افکن‌های بی‌۵۲ در حال انتقال از پایگاه هوایی وایتمان در میسوری به دیه‌گو گارسیا هستند که به گفته او، حرکتی که غیرمعمول و نشانه‌ای از عملیات قریب‌الوقوع نظامی ارزیابی شده است.

ژورنال دفاعی بریتانیا در ادامه نوشته ورود گسترده هواپیماهای باری سی‌۱۷‌ ای به دیه‌گو گارسیا طی سه روز گذشته ثبت شده که نشان‌دهنده انتقال نیرو، تجهیزات و احتمالا مهمات در حمایت از استقرار بمب‌افکن‌هاست.حملات پیشین آمریکا با استفاده از بی ۲
در اکتبر سال گذشته، ایالات متحده از بمب‌افکن‌های بی ۲ برای حمله به پنج سایت زیرزمینی متعلق به حوثی‌های یمن استفاده کرد، با این حال، در آن حملات از بمب‌های MOP استفاده نشد.

اکنون استقرار این جنگنده‌ها در دیگو گارسیا احتمال به‌کارگیری این سلاح‌های فوق‌سنگین علیه اهدافی در ایران و نیروهای نیابتی آن در منطقه را افزایش داده است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۹
Geelongcats - سیدنی، استرالیا

آخوند. زانو ‌خواهد زد.
‌چهارشنبه ۰۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱
۳۶
Hamam.Mansoori - قزوین ، ایران

خاورمیانه به امثال ترامپ نیاز دارد تا تروریستای مسلمان یا در قبر باشند یا کوه و کمر و فراری
‌چهارشنبه ۰۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۶
۲۵
فاطی کماندو - قرچک، ایران

ترمپ شیر دل چنتا بمب بکن تو .. رهبر بقیه اش با ما.
‌چهارشنبه ۰۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
۳۷
Munchen - مونیخ، آلمان

اینها تنها هواپیمایی هستند که توانایی حمل اون بمب معروف سنگرشکن ۱۴ هزار کیلویی رو دارند (برای زدن تاسیسات غنی سازی زیرکوه و همینطور سوراخی که خامنه ای یکدست زیر خاک توش قایم میشه ) و هیچ سامانه دفاعی در جهان نمیتونه حتی ببیندشون چه برسه به زدن (حالا اس ۳۰۰ های قراضه روسی و کپی ضعیفتر سپاهش که اصلا هیچ)
‌چهارشنبه ۰۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو