گفتگوی مقام‌های آمریکا و عربستان درباره مقابله با جمهوری اسلامی

 اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا.صدای آمریکا: وزارت خزانه‌داری آمریکا از رایزنی‌ با عربستان درباره تلاش‌های واشنگتن برای جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای، مقابله با برنامه موشکی بالستیک حکومت و از میان برداشتن تهدیدهای ناشی از نیابتی‌های جمهوری اسلامی خبر داد.

بر پایه بیانیه این وزارتخانه در روز دوشنبه ۲۰ اسفند، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در این خصوص با محمد بن عبدالله الجدعان، وزیر دارایی عربستان، گفتگو و بر اهمیت همکاری‌های مشترک در برابر چالش‌ها و فرصت‌های تازه در خاورمیانه و جهان تاکید کرد.


دو هفته قبل هم پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، در دیدار با همتای سعودی خود، شاهزاده خالد بن سلمان، درباره حمایت آمریکا از عربستان سعودی در برابر حملات احتمالی جمهوری اسلامی ایران و نیروهای نیابتی آن رایزنی کرد.

بتازگی گیدئون ساعر، وزیر امور خارجه اسرائیل، از جمله عواقب دستیابی حکومت ایران به سلاح هسته‌ای را شکل‌گیری «رقابت هسته‌ای در خاورمیانه» از جمله میان کشورهای مصر، عربستان سعودی، و ترکیه ذکر کرد.

عربستان بویژه در هفته‌های گذشته با میزبانی نشست آمریکا و روسیه و همچنین دیدار مقام‌های آمریکایی و اوکراینی نقشی فعال در تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی بر عهده گرفته است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • شکار لحظه های ناب و خنده دار زندگی
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن